«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ» Δεν το λέμε εμείς αλλά … πρόεδρος Αρείου πάγου.

Στο βιβλίο του κ. Βασιλείου Νικόπουλου προέδρου Αρείου πάγου (2007-2009) με τον τίτλο «Αγαπημένο μου… Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, τονίζεται ιδιαίτερα ότι: «η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς”.

Επίσης σημειώνεται ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο.

Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το κράτος ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια υποτελείς στους δανειστές.

Πρόκειται για διαπιστώσεις ενός ανώτατου δικαστή, τις οποίες με ζηλευτό θάρρος και γενναιότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όταν άλλες γνωστές προσωπικότητες του δημόσιου βίου έχουν κρυφθεί.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ.

«Ο λαός δεν είναι “ο αφέντης του σπιτιού του”, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του.

Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα.

Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς αλλά καιπολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου.

Η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταλύεται ένα κράτος χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης.

Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.

Με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του ελληνικού, επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας. Οι δανειακές συμβάσεις έπρεπε να είχαν γίνει από την αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων του αριθμού των βουλευτών, δηλαδή από εκατόν ογδόντα βουλευτές.

Οι συμβάσεις αυτές είναι νομικώς ανυπόστατες και ως τέτοιες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα. Την πραγματική εξουσία στην υποτελή πλέον αυτή χώρα ασκούν από κοινού το περίφημο ΔΝΤ, η αυτοαποκαλούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Οι τρεις αυτοί νέοι κατακτητές μας, προκειμένου να ασκούν αποτελεσματικότερα την κατοχική τους εξουσία στη χώρα μας, συνέστησαν την “τρόικα”, στην οποία λογοδοτεί η κυβέρνηση για την πιστή εφαρμογή των υποδειχθέντων και δέχεται τις παρατηρήσεις της και λαμβάνει νέες εντολές, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ενεργήσει ως κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους,

αλλά ενεργεί ως εντολοδόχος κυβέρνηση των δανειστών.

Η παρουσία της «τρόικας» στη χώρα μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη και ως τέτοια θα έπρεπε να είχε εξαρχής αποκρουσθεί.

Δεν είναι δυνατόν η Ιστορία της Ελλάδας, που είναι γεμάτη από “ΟΧΙ” και αντιστάσεις κατά του οποιουδήποτε σφετεριστή της εθνικής μας κυριαρχίας, να συγχωρήσει το κατάπτυστο “ΝΑΙ”, το οποίο εν καιρώ ειρήνης είπε η ελληνική κυβέρνηση στους ειρηνικούς οικονομικούς εισβολείς.

Ο πόλεμος είναι η μεγαλύτερη απειλή για ένα κράτος. Και όμως, τούτη η χώρα δεν δίστασε ανά τους αιώνες να αντιστέκεται και να λέει “ΟΧΙ” και σε πολεμικούς κινδύνους ακόμα, οι οποίοι την απειλούσαν με αφανισμό. Ακόμη και οι ξένοι ομολογούν ότι η “τρόικα” της Ελλάδος είναι “οι άνδρες με τα μαύρα”, όπως έγραψε η γαλλική εφημερίδα “Le Monde”, που θυμίζουν στους Έλληνες παλιές κατοχικές μέρες. Η αλήθεια είναι πως η “τρόικα” είναι ο εφιάλτης της ελληνικής κυβέρνησης, ο μπαμπούλας που απειλεί κάθε τόσο με πτώχευση τη χώρα αν τολμήσει να της αντισταθεί.

Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να μη δανείζεται, καμία όμως χώρα στον κόσμο δεν έχει παραδώσει -άνευ όρων μάλιστα- την κυριαρχία της στους δανειστές, όπως έκανε η Ελλάδα.

Η κυβέρνηση όφειλε να υπερασπισθεί την εθνική μας κυριαρχία, να σεβασθεί το Σύνταγμα που την κατοχυρώνει και να το αντιτάξει στους εταίρους δανειστές μας ως ασπίδα του Έθνους κατά πάσης εκ μέρους τους απειλής.

Έφεραν έναν τόσο περήφανο και αξιοπρεπή λαό στο χείλος του κρημνού. Οδήγησαν τους Έλληνες στην απόγνωση και πολλούς και στην αυτοκτονία ακόμη.

Ποιος Έλληνας θα μπορούσε να φαντασθεί ότι μια δημοκρατική κυβέρνηση θα λεηλατούσε τα εισοδήματά του με αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις σε βάρος μόνο των μισθωτών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων, που είναι αντίθετες με το Σύνταγμα, το οποίο προβλέπει τη συνεισφορά στα δημόσια βάρη όλων των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Και όλα αυτά και τόσα άλλα συνέβησαν στην Ελλάδα κατά την τετραετία 2010-2013 και θα εξακολουθούν δυστυχώς να συμβαίνουν τις οίδε μέχρι πότε, κατά παράβαση του Συντάγματος, το οποίο πρώτη φορά στην Ιστορία αυτού του τόπου γνώρισε τέτοια περιφρόνηση από το ίδιο το κράτος, που φάνηκε ανάξιο ενός τόσο δημοκρατικού και ανθρώπινου Συντάγματος».

ixnos
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

177 σχόλια :

 1. Αναλογισθείτε και προβληματισθείτε:
  Μήπως η μεταπολίτευση μας οδήγησε σε συμφορά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΝ CΑΜΕΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΟΛΥΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

   ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΚΟΥΕ ΥΠΗΚΟΕ,ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ??

   ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

   https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

   Διαγραφή
 2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ......ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.....ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.... ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ.....Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ....ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ..... ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 1 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .....ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.......ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΡΤΕΛ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ......ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ......ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ......ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ…
   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ


   ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΠΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ Μ’ΑΥΤΟΝ..
   ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ,ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΠΟΘΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΤΗΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ,ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

   ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

   ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   ΥΓ
   ΜΙΑ ΑΜΑΜΗΤΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ 65 ΕΤΩΝ ΕΚΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....

   ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ,ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ....!!!!

   Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΡΕ12ΘΕΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΡΦΗ??????????????????ἜΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΣΩΡΑ??????????????????????????????????????

   Διαγραφή
  3. ΟΛΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ,ΤΕΛΙΩΣΑΝΕ ΟΤΙ ΟΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ 12ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΙ.

   ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 12ΘΕΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ...

   ΕΒΡΑΙΟΣ.....!!!!!

   ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ....

   Διαγραφή
 3. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στροφή προς τον Πατριωτισμό. Αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

  EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΝΑΖΙ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  1) EVELYN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
  http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
  http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
  https://www.youtube.com/watch?v=FRrv1pSzGyc
  Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

  2) JACOB ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
  http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
  http://www.waddesdon.org.uk/
  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY
  Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

  VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
  39,757129° N 19,946010° E

  3) DAVID DE ROTHSCHILD
  http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
  Château de Reux
  https://www.youtube.com/watch?v=H0UvZ0cgP04
  Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

  4) ERIC DE ROTHSCHILD
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
  http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835
  https://www.youtube.com/watch?v=1T6nbLRz3eY

  5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
  https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
  http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
  http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
  http://www.panoramio.com/photo/77169200
  Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


  6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
  http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA
  https://www.youtube.com/watch?v=AJOyCUAh-jg

  7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
  http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. re proedre jepoylitaria ite,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!
  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ" ΜΕ ΟΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΕΞΗ…

  Ο-Λ-Α ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΜΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ (αυτά δεν τα λεω εγω,αλλα το μνημονιο που υπογραψαν,δειτε με προσοχη το φεκ πιο κατω στο λινκ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300,ΤΟΥΣ ΔΟΝΚΙΧΩΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ,ΑΛΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ,Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙΚ.ΜΕΤΡΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ…

  ΒΟΥΛΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ..

  ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ??
  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ,ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ,Η ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΠ,ΜΕΤΑ ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ Η ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ,ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΦΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ…

  ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΟ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ» ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ..ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..ΔΕΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ..!!!(ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)

  https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/11167801_1763872723836232_3473335247888286093_o.jpg

  ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ,ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ..
  http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

  ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΩΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. /ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ????????????????????????????Ὅ ΝΑΛΙΚΙΕΡΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ???????ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ?????????????????????????????????????/ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ?????????????????????????/

   Διαγραφή
  3. γιατι βριζεισ του εβραιουσ ρε πατερακη??????????????το αφεντικο σου δεν τσεπωσε 3 τρισ απο αυτουσ??????????????????????????

   Διαγραφή
  4. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 12ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ????????????

   Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΟΥΝΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΙΔΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. Αρτέμης Ψώρρας

   ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΑ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΟΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΘΕΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΗΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
   ΑΜΗΝ

   Διαγραφή
  7. ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΔΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..

   ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΟΛΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ,ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 11.23

   Διαγραφή
 23. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????????????????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. παιδια αληθεια το εχει πει αυτο ο σωρρας??????????????

   Διαγραφή
  2. ?ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ????ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ????????????????????????????????????????//

   Διαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ??????????????????????????????????????????????ΧΤΥΠΙΟΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΡΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ 12ΘΕΟ???????????????????????????????ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ??????????????????????ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ??????????????????????????????ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 25. Αρτέμης Ψώρρας

  ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΡΑ

  • ΗΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΘΕΑ ΕΣΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Αρτέμης Ψώρρας

  ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ

  • ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΕΛΛΑΝΙΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΕΣ ΘΕΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ . ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΓΕΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ΔΩΣΕ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,ΚΙ'ΑΛΛΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ?????????????????????ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ 12ΘΕΙΣΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΤΩΡΑ??????????????????????????????????????????

   Διαγραφή
  2. ?ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ??????????????????????????/Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΒΓΙΕ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΓΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΣΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΗΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΩΝΕ Ο ΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ????????????????????????????????ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ??????????????????????????????????????????ὍΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΩΡΗ 12ΘΕΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 27. Αρτέμης Ψώρρας

  ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ

  • ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΙΚΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΠΡΟΣΟΧΗ!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ,ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΙΟΤΙ ΕΘΕΑΘΗ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΣΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΙΠΤΑΤΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΤΑΚΙΕΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΚΙΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!εγραψες παντηλικη ρε φορτηγατζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 29. Αυτός ο Πατράκης δεν μας αφήνει να γράψουμε ένα σχόλιο επί του θέματος.
  Καταστρέφει την αισθητική και το περιεχόμενο της σελίδος.
  Αυτός λες και σχολιάζει εξεπίτηδες, για να μαζεύει ύβρεις. Δεν υπάρχει κανένα συγγενικό του πρόσωπο να τον συμβουλεύσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ?????????????????????????

   Διαγραφή
 30. ΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟ!ΔΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Π.Π.Η.[ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ] ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ??????????????????????????????????????????????ὍΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!ΕΙΔΕΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ????????????????????????ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ 12ΘΕΟΙ.ΟΥΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΡΑΜΑΤΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 31. ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ??

  ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ,ΑΝ ΚΑΛΟΥΣΑ ΔΕΚΑ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ..

  ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ??

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΟΝΟ....!!!!
  ΜΕΤΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ...

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΣΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ??????????ὍΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ 12ΘΕΣΤΕΣ?ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΡΕ ΣΑΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΗΡΘΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ??????????????????????????????????ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΜΑΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΤΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ??
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ


   ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ??

   ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΙΑ ΚΑΖΑΚΙΑ...

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ..
   ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΝΑ ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ Η ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ??

   Διαγραφή
  5. ΠΕΡΙΜΕΝΩ 11.38

   ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΙΠΕΣ??

   Διαγραφή
  6. ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...

   Διαγραφή
  7. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΙΑ ΤΟΥ...

   ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ,ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...

   Διαγραφή
  8. ?ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?????????????ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ?????????????/

   Διαγραφή
  9. ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ??????????????????????????

   Διαγραφή
  10. ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ 11.23 ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

   ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...

   ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!

   Διαγραφή
  11. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..

   ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ 11.23 ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

   ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...

   ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!

   Διαγραφή
  12. ?ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ??????????????ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ????????????????

   Διαγραφή
  13. ΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΑΝ ΤΕΘΕΙ...

   ΘΕΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ 11.23 ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΘΕΣΑ..

   Διαγραφή
  14. ὭΡΑΙΑ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ 12ΘΕΟ??????????????

   Διαγραφή
  15. ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΗΔΗ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ...

   ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ...

   ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

   ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!

   ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ...??

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....

   Διαγραφή
  16. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΑΤΑΝΟ ΑΔΕΡΦΗ????????????ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ????????????ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ??????????????????????????ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΑΛΟΓΟ???????????????ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ Η ΟΧΙ????????????ἭΤΑΝ ΤΕΛΕΤΕΣ 12ΘΕΙΣΜΟΥ Η ΟΧΙ???????????????ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΡΕ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ??????????ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??????????????????????????

   Διαγραφή
  17. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ..!!!!

   ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ,ΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ,ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ..

   ΟΧΙ ΕΔΩ...!!!!

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΧΙ ΕΓΩ,ΕΓΩ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ...
   ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΠΟΔΕΙΞΗ..!!!!

   Διαγραφή
  18. ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ?????????????????ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΣΩΡΑΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ?????????????????????????????????ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΡΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ??????????????????????ΒΑΛΤΑ ΠΑΛΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  19. ρε πατερακη εχεισ παθει ψυχικο τραλαλα απο οτι καταβαινουμε ολοι εδω μεσα.σε ρωταει μια ωρα τσατσε του ταμτακου για τα παραπανω και κανεισ την μαιμου οχι οτι δεν εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποιοσ τα ειπε αυτα ηλιδιο κατασκευασμα για τουσ 12 θεουσ????????????

   Διαγραφή
  20. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΠΕ,ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ

   Διαγραφή
  21. πατερακη παλι στη γωνια λογω νταλικασ???????????????????????????τι ξεφτιλα τρωτε ρε παλιοκοπριεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  22. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ

   ΔΕΙΤΕ ΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ...

   https://www.youtube.com/watch?v=cDlU9JsrbOE

   Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (θειου) ΠΟΥ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ...ΠΧ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ...(ΘΕΙΚΗ ΝΟΗΣΗ)ΧΙΛΙΣΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...

   ΜΗΠΩΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 12ΘΕΙΣΤΕ??
   ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ?
   ΓΙΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ??
   ΓΙΑ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ??

   ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
   ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ...

   ΦΤΑΙΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΑΘΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ..

   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ??

   ΜΑ ΕΝΑ ΞΕΚΟΛΟ ΕΙΣΑΙ,ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ??

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ,Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΜΑΘΕ,ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...

   ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΡΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΕΡΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  23. ΠΥΣΤΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΑΠΟΨΕ ΕΙΔΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ!!!!!!!!!!!!ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑ???????????????????????????/ΕΔΩ ΕΙΜΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΣΥ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΙ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ!Τ]ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΣΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΨΕ!!!!!ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΒΙΚΑΚΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΨΕ!ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Α[ΟΤΙΣ 9.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΣΥ ΡΕ ΕΩΣΦΟΡΕ??ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ?? ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΑΠΟΙ ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ?????????????ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΡΕ 12ΘΕΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΩΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΤΕΡΑΣΤΙΑ''ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΑΡΤΕ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  24. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΩΣΦΟΡΕ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ !!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ!!!!!!!!!! Σ Ε ΕΚΕΙΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΕΠΕΡΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 300πχ ΕΦΥΓΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  25. ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 12ΘΕΙΣΜΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΒΟΣΚΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΕΣΠΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΕΣ....

   ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ...

   ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
   ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ 12ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΜΠΕΛΑ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

   Διαγραφή
  26. ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΗΔΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΘΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ,ΕΣΕΙΣ ΟΡΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ 12ΘΕΕ????????????????ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ!!!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΝΑΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!!!!!!!!!ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ 12ΘΕΟ!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΣΤΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ 9.500.000 ΕΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.000!!!!!!!!!!!ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  27. ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ Νο2 "ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ,ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ,ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..
   ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ…

   ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ,ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ....

   -IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες

   -BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .

   -Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους :
   Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο".

   Διαγραφή
  28. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΝΑΣ ΕΔΩ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ????????????????ἍΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΒΟΝΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΗΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  29. ΑΥΤΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΡΙΝ ΣΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗ ΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΦΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΔΙ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  30. Α... ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ,ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΤΟ 1989!!!!!!!!!!!ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??????????????????

   Διαγραφή
  31. ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ,ΕΒΡΑΙΛΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Η Β ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ...

   ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ 2.5 ΧΙΛΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΡΠΕΤΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ??

   ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΚΟΜΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ...

   ΟΤΑΝ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...!!!!

   Διαγραφή
  32. ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ??????????????ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ????????????????ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????????????????

   Διαγραφή
  33. /ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ?????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ,ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?

   Διαγραφή
  34. ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΑΛΙ??

   ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΕΣΥ ΑΒΡΑΑΜ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ??

   ΡΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ??

   ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΚΙ'ΟΛΑ ΗΛΙΚΙΕΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΦΜ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗ ΡΩΤΑΣ??
   ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ....

   ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΕΣΤΙ ΝΕΜΕΣΙΣ...

   ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΙΣΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...

   Διαγραφή
  35. ΛΕΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ...??

   ((ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ))

   ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΠΡΙΝ, ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ....

   Διαγραφή
  36. ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ..

   ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ,ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

   ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ,Η ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ...

   Διαγραφή
  37. ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ!!!!ΟΤΑΝ ΗΡΑΦΕΙΣ ΗΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ!!!!ΟΥΑΝ ΜΙΛΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!ΞςΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ?????

   Διαγραφή
  38. ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟΠΟΩ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΚΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!!!!ΕΣΥ ΟΜΩΔ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ????

   Διαγραφή
  39. ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!!ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙ?????!!!!!!!ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!!!!Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!ΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚΡΕ?????ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ??????ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΚΑΚΙ ΜΑΖΙ?????

   Διαγραφή
  40. ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?????ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!!!!!Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΩΣΣΦΩΡΑΚΙ!!!!!!

   Διαγραφή
  41. ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠςΔΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ??????ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

   Διαγραφή
  42. ΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ!!!ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ!!!!!Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΟΣΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΤΕ ΜΕΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ!!!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!ΚΙΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΣΗΜςΡΑ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!!!ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ!!!

   Διαγραφή
  43. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ...

   Η Ε.ΣΥ. ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΟΝΑΧΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...

   ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ??????????????

   ΜΗΔΕΝ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.....

   Διαγραφή
  44. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ…

   ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ,ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ....

   -IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες

   -BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .

   -Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους :
   Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο".

   Διαγραφή
  45. παιδια εδω δειχνει τον πανικο του πατερακη αποψε!!!!!!!!!!καποια στιγμη αναλαμβανει η βικη τα ηνια να τον ξεκουρασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα επαιξε η καφριλα του γυφτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  46. παιδια εγω νομιζω οτι ο πατερακησ που δεν ειναι πατερακησ εννοειται ειναι οιδιοσ ο πσωρασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 32. Δε διαβάζω τα σχόλιά του. Καταλαβαίνω όμως τι γράφει από τις απαντήσεις που εισπράττει. Μόνο κόκκινες κάρτες εισπράττει !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ??????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ἜΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΣΩΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΙΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΝΤΗΛΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΡΘΒΟΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΤΑΡΑΧΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΝΑΙ ΘΕΛΩ, ΜΠΟΡΕΙΣ???????????????/

   Διαγραφή
  5. Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ ΜΙΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!

   Διαγραφή
 34. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

  ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...

  ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

  ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

  Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
  Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

  Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

  Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

  http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

  ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

  ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

  Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
  ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΓΟΥΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ????????????????????????????ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΥΣ 12ΘΕΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΑΛΕΜΕΝΟΥΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

   Διαγραφή
  3. ΟΝ CΑΜΕΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΟΛΥΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

   ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΚΟΥΕ ΥΠΗΚΟΕ,ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ??

   ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

   https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

   Διαγραφή
  4. /12ΘΕΣΤΗ ΕΩΣΦΟΡΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟ?????????????????ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΒΙΝΤΕΟ?????????????????????????????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ??????????????????????????????????????????????????????????????????/ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ Ο ΠΣΩΡΑΣ?????????????????????????/

   Διαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ,ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ...
   ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΙΣΟΒΙΑ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ??

   ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΒΟΥΛΗ,ΜΜΕ,ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ,ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΑΚΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ,ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑ,ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

   ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ,Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.. http://www.artemis-sorras.gr

   Διαγραφή
 35. ΗΔΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ε.Σ.Υ.????????????????????ΚΑΘΑΡΟΙ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ 12ΘΕΟ Η ΟΧΙ????????????????????????????????????

   Διαγραφή
 36. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...

  ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ» ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...

  ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΜΝΟΣ,ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ...

  ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ,ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ?ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 12ΘΕΙΣΤΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ??????????????????????????????????????????

   Διαγραφή
  2. /ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 37. ἜΩΣΦΟΡΕ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ??????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ!!!!!!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!! ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ!!!!!!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!! ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ!!!!!!

   Διαγραφή
 38. ωραιοσ διαλογοσ διαβολοπατερακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την εφαγεσ παλι μεσα μεσα!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΛΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ,ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ????????????

   Διαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ!ΠΕΝΤΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ Κ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!Κ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ!!!!!!!

   Διαγραφή
 39. ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!!!!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

  ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??

  ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΕΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΕΡΙ??

  ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,12ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ...
  ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΜΤ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ...

  ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ???

  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΠΟΥΣΤΕ??
  ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ?12ΘΕΙΣΤΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ????????????????????????????/ΤΕΤΟΙΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 10ΕΥΡΑ????????????????????????????

   Διαγραφή
  2. ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΤΗ ΡΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 41. Γιάννης Σκαπετοράχης

  ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑ

  • ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑ ΚΡΑΤΙΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΑΜΕΘΕΚΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕ ΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΔΩΣΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 42. ΒΛΕΠΩ Σ'ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ Κ ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ,ΒΑΡΤΑ ΠΑΛΙ ΝΑ Τ'ΑΡΜΕΞΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

  ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ??

  ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ..

  ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΩΣ ΕΡΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ..

  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΜΗΔΕΝ ΕΛΕΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΡΓΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΣΩΡΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 12ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ??????????????

   Διαγραφή
 44. ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΛΛΙ Η ΚΑΣΙΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ρε παιδια τι γινετε εδω?????????????????τετοιο ηλιθιο ανθρωπο σαν τον πατερακη δεν πρεπει να υπαρχει στη γη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμφισβητει και τα λεγομενα του αφεντικου του!!!!!!!!!!!!παιζει με 2 συνδεσεισ για να μη μπορει ο αλλοσ τισ απαντησεις ρε!!!!!!ρε τον παλιοξεφτιλα τον εωσφοριστη τινομιζει οτι ειμαστε τα γιδια του πσωρα????????????????

   Διαγραφή
  2. ?ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΒΙΚΑΚΗ ΡΕ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΥΤΗ ΠΑΝΩ !!!!!!!!!!ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΣΩΡΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΡΒΤΗΣΕΙ 25 ΦΟΡΕΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΖΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΣΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ 50ΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ!

   Διαγραφή
  5. ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΡΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΕΣ??????????????????????

   Διαγραφή
  7. ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕ!ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 45. ΟΛΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ,ΤΕΛΙΩΣΑΝΕ ΟΤΙ ΟΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ 12ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΙ.

  ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 12ΘΕΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ...

  ΕΒΡΑΙΟΣ.....!!!!!

  ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μετρατε τα 10ευρα τωρα και μετα βλεπουμε!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 46. ЭΙЄ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ЭΙЄ ,,,ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ 12ΘΕΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΡΕ ΒΛΑΧΟ Ο ΓΥΦΤΟΣ;
   ΤΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΤΥΡΙ ΚΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ;
   ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΕΙ Τ΄ΑΡΝΙΑ.

   Διαγραφή
  3. Κε ΒΛΑΧΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΩΓΙΗΝΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ??????????????ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ 3 ΤΡΙΣ??????????????????

   Διαγραφή
 47. ΖΖΖΖΖΖΙΙΤΤ ΤΣΑΑΚ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΜΥΓΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΣΟΥΥΠ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΙ ΧΛΑΑΤΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ. ΡΕΕ? ΕΣΥ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ''ΑΠΟΚΤΕΙΝΕΙ'' ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ? ΟΥΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εναι δουλος φιλε απλως δεν μπορει να το καταλαβει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οταν τον ρωτανε για τις τελετες στο 12θεο και απανταει αλλα χωρις να μπορει να το υποστηριξει εναι ενας αβουλος δουλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 48. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΕΧΕΤΑΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ .ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ??? ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ?? ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ....ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΕΒΡΑΙΚΟ ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΔΑΞΕ ?? ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ? ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΕΡΩΝΑ . Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΟΔΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ . ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΧΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΣ . ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ??ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. 10.36 ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ???????????????????ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 12ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. σιγα μην ειναι του καζακη!ο βλακας ο πατερακης ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 49. ΒΡΩΜΑΣ ΠΑΤΕΡΙΛΑ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ????????????????????????ΠΟΥ????????????????????????????ΠΑΛΙΟ 12ΘΕΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ???????????????????????????ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΑΘΕΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ?????????????????????ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ 12ΘΕΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?????????????????????????ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ??????????????????????????ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ??????????ΜΟΥΓΚΑ?????????????ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΣΟΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΩ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΥΠΕΔΟΥ . ΠΑΡΕΞΕΙΓΗΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΙΒΑΙΝΕΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ? ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ??? ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ?? ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΗΣΥΧΑ ΕΙΜΑΙ 67 ΣΤΙΣ 4/12/93 ΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ . ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΩΣΤΑ . ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΤΟΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ .ΕΜΕΙΣ ΖΗΣΑΜΕ ΦΤΩΧΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ . ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΛΑΘΗ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ . ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ .ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ????????????????????????ΕΙΣΑΙ 67 ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ????????????????????ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΛΕΣ ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!ΣΩΣΤΑ???????????????ΑΛΛΑ ΣΤΑ 67 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο 12ΘΕΟΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΣΥ Ο 67 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ 12ΘΕΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 52. 1.31 βοηθεια ςου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι αστερι του πσωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. παππου το σταυρο σου τον κανεις αναποδα η ισια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?????????????ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΝΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΤΟΥ ΔΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΗΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΟΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΣΩΡΑ ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΔΗ Η ΟΡΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Ε ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ???????????????????????????????ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 12ΘΕΙΣΤΗΣ?????????????????????????????????????????Θ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ???????????????ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑ??????????????????????????????????????????????????Ο ΔΙΑΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΩΣΦΟΡΕ 12ΘΕΙΣΤΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΗΤΑΝ!ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ 12ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 54. ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ .ΞΕΡΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΜΙΛΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ. ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ . ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ . ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ . ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΑ ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ?????????????

   Διαγραφή
  2. ασε φιλε η βικη του πσωρα ειναι και το παιζει ενωτικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο χριστος με τον εωσφορο μαζι να σωσουν την ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτα μας λεει η υποτιθεμενη γιαγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ 'ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ' ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ 12ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΣΩΡΑ??????????????????????????/ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ?????????????????????????????????????????/

   Διαγραφή
 55. ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΥΠΤΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑ???????????????????

   Διαγραφή
 56. ΜΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. σιγα μην απαντησει ρε μεγαλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εδω τρεχουν να κρυφτουν σαν τα ποντικια οι 12θεοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ?ΟΤΙ ΕΝΩ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΙΔΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΣΩΡΑΣ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΟΠΑΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ 9.500.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 3-5.000 12ΘΕΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ 12 ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. ναι φιλε εχεις δικιο!αφου την εφαγαν καλ καλα ας πουμε τωρα για τον κοσμο που διαβαζει και βλεπει την εωσφορικη καφριλα σε ολο το μεγαλειο της οτι τζαμπα τα κανετε και βριζεστε δν ειναι σωστο για την ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για να μη καταλαβαινει ο αλλοσ τι εχει γινει εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σαν τον αντινοο στην οδυσσεια!!!!!!!!!!!σου παραπλανουν τον νου οι εβραικεσ εωσφορικες σαυρες που λεει και ο πατρακης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 57. Προτίμησαν να σωθούν τα κόμματα από από να σωθεί ή Πατρίδα! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΡΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΟΨΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟ BLOCK!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Μην ασχολείστε με τους τρελούς και ανώμαλους του πατεράκη και καζάκη, θα
  υποχρεωθούν εκ των πραγμάτων να το βουλώσουν , αφού το SITE ικανοποιείται με το μαζοχισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

  https://www.youtube.com/watch?v=GyCxq-P4Zmo

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]