Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Για αυτά τα Ελληνόπουλα που παρέλασαν με την Μαντήλα δεν έγραψε …Κανείς!

Πολλά τα ρεπορτάζ των Καναλιών και των ΜΜΕ για τους μαθητές και τις μαθήτριες από την αλλοδαπή με μαντίλες στην Παρέλαση που αποδεικνύουν στους άλλους το θρήσκευμα τους και που είναι σεβαστό... Αλλά !

Είναι σημεία των Καιρών να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια δήθεν πολιτισμική κοινωνία και μας το φέρνουν σιγά -σιγά για να μην υπάρξει η αντίδραση των Ελλήνων Χριστιανών …Που ποτέ όμως δεν υπήρξε ,πάντα ο Ελληνισμός σεβόταν τα Ιερά και τα Πιστεύω όλων των θρησκειών !

Αλλά όμως οι κύριοι των ΜΜΕ που έστειλαν τα συνεργεία τους για απευθείας μετάδοση των Παρελάσεων στις συνοικίες της Αθήνας ,όπου πρώτευσαν Αλλοδαποί και καλά έκαναν…δεν έστειλαν ούτε έναν φωτογράφο στα Πομακοχώρια της Ξάνθης που τα Ελληνόπουλα ,Μουσουλμάνοι το θρήσκευμα παρέλασαν με την Μαντήλα και την Ελληνική Σημαία !

Δεν πουλάει το θέμα ή δεν είναι για να προβληθεί ; Μπράβο όμως στον ΥΕΘΑ που το πρόβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό !

veteranos.gr

6 σχόλια :

 1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΑΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...........................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΑΣ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ.

   Διαγραφή
 2. Μα αυτά ήταν Ελληνόπουλα !!! Δεν ήταν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ 7,13.ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βλέπουμε τι ενδιαφέρουν δείχνουν για τους άνεργους, για τους άστεγους, για τους συνταξιούχους ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καημένε Έλληνα, ξέρεις τι μέλλον σου επιφυλάσσουν;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή