Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο Βεντέτα Τσίπρα- Μητσοτάκη

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει μετά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, όπου κυριάρχησαν οι υψηλοί τόνοι, ο καταγγελτικός λόγος και οι οξύτατες προσωπικές επιθέσεις και
αλληλοκατηγορίες. Ανάλογη συνέχεια αναμένεται πλέον στην καθημερινή πολιτική αντιπαράθεση. "Βεντέτα" έχει ξεκινήσει μεταξύ Τσίπρα-Μητσοτάκη, καθώς ο αρχηγός της ΝΔ υπερέβη πολλές φορές τα εσκαμμένα, καταφεύγοντας σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Επί της ουσίας - για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, διαφθορά και διαπλοκή - μίλησε μόνον ο πρωθυπουργός. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φρόντισε να "πετάξει τη μπάλλα στην εξέδρα", μιλώντας για "ψεύτη πρωθπουργό που δεν τήρησε τις προεκλογικές υποσχέσεις του".

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού στο θέμα των θαλασσοδανείων των κομμάτων. Οπως είπε ο κ. Τσίπρας, με την κρατική χρηματοδότηση που παίρνουν τα κόμματα, τα δάνεια της ΝΔ μπορούν να αποπληρωθούν σε 122(!) χρόνια και του ΠΑΣΟΚ σε 433 χρόνια!!...

Με έντονη επίθεση κατά της ΝΔ και προσωπικά του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε η ομιλία του πρωθυπουργού. Χαρακτήρισε τη ΝΔ "απελπισμένη συνήγορο της διαπλοκής" και τόνισε ότι αποτελεί ύβρη η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Κατά τη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε με σφοδρότητα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: Με κατηγορείτε ότι είμαι "παιδί των καταλήψεων". Συμμετείχα πράγματι στους κοινωνικούς αγώνες. Αλλά αν εγώ είμαι παιδί των καταλήψεων, εσεις είστε "παιδί της Siemens".

Αναφερόμενος στο ζήτημα της Siemens ο κ. Τσίπρας είπε: «Τελείωσα την πρωτομιλία μου με μία μάλλον ασυνήθιστη και βαριά κατηγορία, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ζήτησα ένα και μόνο πράγμα: Να ξεκαθαρίσει εάν κατά τη γνώμη του σε αυτό τον τόπο υπήρξε σκάνδαλο Siemens. Κι εσείς κ. Μητσοτάκη κάνατε πως δεν ακούσατε τίποτα από όσα είπα. Διαβάσατε απλά το λόγο που οι συνεργάτες σας έγραψαν. Σας ζήτησα επίσης να απαντήσετε για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων σας. Πείτε μας πως θα εξυπηρετήσετε τα κόκκινα δάνεια σας. Όχι μόνο αρνείστε να απαντήσετε, αλλά κάθε φορά που αναγκάζεστε να προφέρετε τη λέξη Siemens, δεν βάζετε ποτέ μπροστά τη λέξη σκάνδαλο. Θα βάλετε πλάτη μαζί μας στην επαναδιαπραγμάτευση με την εταιρεία, ώστε να λάβουμε πίσω αυτά που οφείλονται στον ελληνικό λαό από τις συμφωνίες που εσείς υπογράφατε;»

Για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Δεν βάζετε μυαλό ούτε στο θέμα των καναλιών. Συνεχίζετε με φανατισμό να αναμασάτε τα επιχειρήματα των καναλαρχών χωρίς κανένα πρόσχημα. Μάλιστα είπατε το εξωφρενικό πως τα κεφάλαια που το δημόσιο έλαβε από τον διαγωνισμό είναι ελάχιστα, καθώς θα χάσουμε σε βάθος 10τιας 1,7 δισ. Χρησιμοποιήσατε ως επιχείρημα ότι τα στοιχεία αυτά είναι του ΣΕΒ. Τα στοιχεία όμως είναι από τους ίδιους τους καναλάρχες, από την ΕΙΤΗΣΕΕ, την Ενωση των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών. Μας κατηγορήσατε πως δεν εισπράξαμε περισσότερα χρήματα από περισσότερους. Περιορίσαμε την προσφορά δημιουργώντας τον μεγάλο ανταγωνισμό, κλείστηκαν 3 μερόνυχτα στη Γενική Γραμματεία και δεν ήξεραν που έφτασε ο λογαριασμός.

Μας είπατε επίσης πως η αγορά θα αυτορρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο. Σας απαντώ: Οπως ρυθμίστηκε τα τελευταία 27 χρόνια… Με κανάλια γεμάτα θαλασσοδάνεια και υπέρογκα χρέη που έκλειναν το ένα πίσω από το άλλο.

Λέτε πως ο στόχος μας είναι να στήσουμε τη δική μας διαπλοκή. Αυτό που κάνουμε έχει πολύ μεγάλη γενναιότητα. Δεν είναι εύκολο πράγμα από το πρωί μέχρι το βράδυ να τους έχεις όλους απέναντι να διαστρεβλώνουν τα πάντα. Εμείς σήμερα έχουμε απέναντι και όσους δεν πήραν άδεια και όσους κόπηκαν, αλλά και όσους τελικά πλήρωσαν. Θα πάμε μέχρι τέλους. Κανένας δεν μας έχει στο χέρι. Χάσατε την εξουσία και αυτό δεν το αντέχετε... ». Σημαντικότερα σημεία από την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:

Το πάρτυ της φοροδιαφυγής και των φοροφυγάδων  έχει τελειώσει. Κάθε υπόθεση για την οποία θα έχουμε υπόνοιες εγκληματικής δράσης παραπέμπεται απευθείας και χωρίς χρονοτριβή στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Όλοι γνωρίζουν σε αυτή τη χώρα ποιος σήκωνε τηλέφωνα για να καθοδηγήσει ανώτερους και ανώτατους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς.

Προς την κ. Γεννηματά: Τα πρόσωπα που χρεοκοπήσατε τη χώρα θέλετε να βγείτε και από πάνω.

Μιλάτε για διαπλοκή εσείς που υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να απολογηθείτε στον ελληνικό λαό για τα πεπραγμένα σας. Οι ίδιες οικογένειες που χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

Προς Μητσοτάκη: Ποσωπικά πήρατε δάνειο 300.000 ευρώ για τον «Κήρυκα Χανίων» και δεν το πληρώνετε.

Μιλάτε λοιπόν εσείς για σκάνδαλα και εξυπηρετήσεις; Η ΝΔ με δανεισμό 210 εκατομμύρια ευρώ και το ΠΑΣΟΚ με δανεισμό 189 εκατομμυρίων ευρώ;

Στον υποτιθέμενο «δικό μας καναλάρχη» συμπεριφερθήκαμε, όπως στο Mega, στο Εpsilon TV και στο κανάλι του κ. Καρατζαφέρη: Μόλις εξέπεσε ένας όρος, έφυγε από τον διαγωνισμό. Αν θέλετε να μάθετε κάτι για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία καλύτερα ρωτήστε τον σύμβουλό σας, τον κ. Θεοδωρικάκο.

Έρχεστε εσείς να μιλήσετε για διαπλοκή στο όνομα όλων αυτών; Δηλαδή οι ίδιοι να παραδέχονται και εσείς να κάνετε τους απελπισμένους συνηγόρους;

Ηθικό αυτουργό για θαλασσοδάνεια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρείτε. Εμάς δεν μας έχει στο τσεπάκι του κανένας. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Δεν έχω δεσμεύσεις. Δεν φοβάμαι.

Eσείς τους δίνατε θαλασσοδάνεια με αέρα και εμείς τους βάζουμε να πληρώσουν. Για πρώτη φορά οι καναλάρχες καλούνται να πληρώσουν αυτά που οφείλουν στον ελληνικό λαό και στο ελληνικό Δημόσιο.

Υβρις η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Αλλά «μετά την ύβρη έρχεται η Νέμεσις».

Το δήθεν εναλλακτικό πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη, είναι οι απολύσεις, οι περικοπές, η απορρύθμιση, η συρρίκνωση του δημόσιου συμφέροντος.

Τηρούν απαρέγκλιτα την αρχή ότι το ψεύδος που επαναλαμβάνεται διαρκώς αποκτά τελικά καθεστώς αλήθειας.

Πιο εύκολα μας πείθετε ότι ήσασταν κρατούμενος έξι μηνών, παρά ότι η ΝΔ δεν είναι διαπλεκόμενη.

Να γιατί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τρέχει πίσω από χρεοκοπημένους καναλάρχες. Θα μείνετε στα έδρανα της αντιπολίτευσης για πολλά χρόνια.

Κάθε κινδυνολογία για την ενεργοποίηση του κόφτη έχει καταρρεύσει καθώς τα έσοδα υπεραποδίδουν ενώ το Eurogroup θα δώσει το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης,

Κάθε κινδυνολογία για την ενεργοποίηση του κόφτη έχει καταρρεύσει καθώς τα έσοδα υπεραποδίδουν.

Μας κατηγορούσατε ότι κατέρρευσαν τα έσοδα και έχουμε αύξηση δημόσιων εσόδων. Ο κόφτης δεν θα λειτουργήσει.

Μας κατηγορούσατε ότι καταστρέψαμε την Οικονομία. Έχετε την ευθύνη για τη συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 25%.

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σε αγαστή συνεργασία με το μιντιακό κατεστημένο, επιτίθεστε λυσσωδώς κατά της κυβέρνησης

Ζούμε την τρίτη πράξη της διαρκούς απόπειρας ενός μεταμοντέρνου, μιντιακού πραξικοπήματος

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι μία διαρκής απόπειρα πραξικοπήματος. Πρόκειται για ένα μεταμοντέρνο πραξικόπημα, όχι στρατιωτικού αλλά μιντιακού πραξικοπήματος.

Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση επειδή έπαψε να τους κάνει τα χατίρια.

Σήμερα θα απολογηθείτε και για τα ψεύδη και για τις συκοφαντίες, κυρίως όμως για τα πεπραγμένα σας, γιατί δεν εμφανιστήκατε χθες στην πολιτική ζωή του τόπου.Σημαντικότερα σημεία από την ομιλία του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη:

Προκηρύξτε εκλογές κ. Τσίπρα. Ελάτε αν τολμάτε.

Δεν θα αργήσει η ημέρα που η εκτροπή θα πέσει στο κενό μαζί με την κυβέρνησή σας.

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Εγώ δεν πήρα δαχτυλίδι από τον κ. Αλαβάνο, εγώ εκλέχτηκα.

Να απαντήσετε κάποια στιγμή ποιος κρύβεται πίσω από την offshore της Αυγής.

Το κίνημα πλειστηριασμός νέο κινημα αγανακτισμενων.

Η κυβέρνηση που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ κάνει οριζόντιες αυξήσεις στου φόρους.

Η κολακεία της μετριότητας είναι η χειρότερη μορφή διαφθοράς.

Οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν μια εκτροπή. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει αντιληφθεί τις πραγματικές προθέσεις σας. Βρίσκονται απέναντι στις μεθοδεύσεις σας.

Δεν θα μετατρέψετε την Ελλάδα σε Βενεζουέλα της Ευρώπης. Η ΝΔ θα είναι δημοκρατικό ανάχωμα στα σχέδια σας στη Βουλή, στην κοινωνία.

Διαπράξατε μέγιστο θεσμικό ατόπημα κ. Τσίπρα. Επιδιώξατε να θέσετε τους δικαστές προ τετελεσμένων γεγονότων.

Η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών στιγματίζει την κυβέρνησή σας.

Ο νόμος Παππά έχει ακυρωθεί στη συνείδηση του λαού και πολύ σύντομα η κυβέρνηση της ΝΔ θα τον ακυρώσεις και τυπικά.

Αν ερχόταν ένας λαθρέμπορος και σας έδινε 200 εκ. θα του δίνατε άδεια να φτιάξει κανάλι;

Επιχειρήσατε να στήσετε ένα νέο τρίγωνο διαπλοκής. Να χρηματοδοτήσετε το ΣΥΡΙΖΑchannel με λεφτά της Τράπεζας Αττικής λες και ήταν η ΣΥΡΙΖΑBank.

Δεν αποκλείσατε εσείς κ. Τσίπρα τον κ. Καλογρίτσα. Η αντιπολίτευση και οι αποκαλύψεις απέτρεψαν τον κ. Καλογρίτσα από το να πάρει κανάλι. Ας μην γινόταν οι αποκαλύψεις και θα βλέπαμε αν θα έφευγε.

Πώς γίνεται μια μεσαία κατασκευαστική εταιρεία να δεκαπλασιάζει το πιστοληπτικό της όριο μέσα σε λίγους μήνες;

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν ο έλεγχος του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Η υπόθεση του διαγωνισμού - φιάσκο για τις τηλεοπτικές άδειες θα διδάσκεται για πολλά χρόνια στα πανεπιστήμια ως πρότυπο διαπλοκής.

Στόχος σας ήταν να φτιάξετε τη δικιά σας αριστερή διαπλοκή.

Μητσοτάκης: Κοσκωτάς - Τσίπρας, ένας Ματζουράνης δρόμος

Τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου βρήκαν σε εσάς τον θετό τους πατέρα.

Ήσασταν από την πρώτη στιγμή σαρξ εκ της σαρκός του μιντιακού λαϊκισμού που με ευθύνη των Μέσων Ενημέρωσης κυριάρχησε στη χώρα μας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε ποιο κανάλι εργάζεται κ. Τσίπρα;

Με τον κύριο Ψυχάρη εσείς δεν συναντηθήκατε παρέα με μία γάτα; Σοβαρευτείτε επιτέλους.

Το πιο σύντομο ανέκδοτο: το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Η πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα.

Εσείς τι θα αφήσετε πίσω σας όταν θα εγκαταλείψετε την εξουσία; Το τρίτο Μνημόνιο, την περικοπή των συντάξεων, τους «Καρανίκες» ή την προσπάθειά σας να δημιουργήσετε ένα δικό σας σύστημα διαπλοκής;

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Δεν αξίζει στη χώρα να έχει εσάς πρωθυπουργό.Η δευτερολογία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:

Κύριε Μητσοτάκη, δεν απαντήσατε: Υπάρχει σκάνδαλο Siemens; Τι θα κάνετε με τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ; «Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε», που λέει και λαός, αλλά τίποτα για την ταμπακιέρα.

Κύριε Μητσοτάκη δεν τολμάτε να πείτε καν τη φράση «σκάνδαλο Siemens»

Για τα κόκκινα δάνεια κάποιοι πολίτες, που δεν προστατεύονται, είδαν να γίνονται πλειστηριασμοί. Εσείς τι θα δώσετε;

Λέτε μόνο «όλοι ίδιοι είναι». Πώς; Καλογριτσιάδα. Δεν το ήξερα ότι όλα αυτά τα χρόνια το όνομα της διαπλοκής είχε το όνομα Καλογρίτσας. Πείτε μας: Σε τι τον ευνοήσαμε;

Είπατε για τον Σαββίδη ότι είναι λαγός. Δεν ξέρω κανέναν λαγό που να πληρώνει τόσα εκατομμύρια. Αν υπάρχουν να βγούμε όλοι στο κυνήγι.

Επειδή περιορίσαμε την προσφορά, δημιουργήσαμε αυτόν τον μεγάλο ανταγωνισμό. Κλείστηκαν επί τρείς ημέρες στην Γενική Γραμματεία και δεν ήξεραν που έχει φθάσει το ποσό. Γι' αυτό πήραμε τα 256 εκατομμύρια.

Εμείς τους έχουμε όλους απέναντι και θέλει γενναιότητα ψυχής για να το κάνεις αυτό. Δώσαμε υπόσχεση στον ελληνικό λαό ότι θα πάμε ως το τέλος. Μας ενώνει η εντιμότητα. Εσείς είστε για την καρέκλα.

Αφού δεν είχατε να πείτε κουβέντα για τις λίστες, τους προστατευούμενούς σας, φέρατε τη «λίστα Τσίπρα»: Όλα αναμασήματα κίτρινων εφημερίδων.

Φέρατε ως κοινός συκοφάντης την υπόθεση Φλαμπουράρη, Σταθάκη. Και οι δύο αθωώθηκαν στην επιτροπή της Βουλής με σύμφωνη γνώμη της ΝΔ. Αλλά το επαναφέρετε για να ρίξετε λάσπη στον ανεμιστήρα.

Δεν υφίστατη off shore εταιρεία στην Αυγή. Είναι νομιμάτατη εταιρεία. Ανθρακας και αυτός ο θησαυρός.

Μηδέν ευρώ εισπράξατε εσείς από τα κανάλια και κατηγορείτε εμάς

Κατάλαβε κανένας σε αυτή τη χώρα ότι είχαμε πρώτο και δεύτερο μνημόνιο από τα ΜΜΕ;

Ξαφνικά ανακαλύψατε ότι υπάρχει θέμα πλειστηριασμών; Εσείς άλλα λέγατε σε συνέντευξή σας κ. Μητσοτάκη. Και έρχεστε τώρα να μας κατηγορήσετε; Σας έπιασε ο πόνος τώρα. Καταφέραμε να προστατέψουμε το 95% της πρώτης κατοικίαςμέχρι 280.000 ευρώ.

Όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους πλειστηριασμούς είναι από τις ΔΟΥ και από τους δήμους. Όπως προστατέψαμε την πρώτη κατοικία από τις τράπεζες έτσι να την προστατέψουμε και από τα χρέη στο Δημόσιο.

Ο κ. Μητσοτάκης από την αρχή ως το τέλος της ομιλίας του έκανε απόπειρα μπούλινγκ στους δικαστικούς

Συνεχίζετε την φανατική υπεράσπιση των καναλαρχών κ. Μητσοτάκη χωρίς κανένα πρόσχημα

Πριν κλείσω να αχοληθώ λίγο και με την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ

Ακουσα την κ. Γεννηματά. Δεν άκουσα και αυτή να πει κουβέντα για τα θαλασσοδάνεια και πώς θα επιστρέψει τον ελληνικό λαό. Είπε όμως για τα περιβόητα «ορφανά του Τσοχατζόπουλου» που δήθεν τα έχουμε περιθάλψει. Οφείλετε να μιλήσετε με ονόματα και διευθύνσεις, αλλιώς είσαστε πολιτικοί συκοφάντες.

Οξύμωρο να μιλάτε για «ορφανά Τσοχατζόπουλου» εσείς, τα φυσικά τέκνα της περιόδου Τσοχατζόπουλου.

Συκοφαντείτε αγωνιστές που δεν έβρισκαν πια τον εαυτό τους στο ΠΑΣΟΚ και συναντήθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιστρέφω στην ταμπακιέρα: Το θέμα της Siemens. Φαίνεται πως για εσάς δεν υπάρχει σκάνδαλο. Δεν δωροδοκήθηκαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τον φίλο σας κ. Χριστοφοράκο.

Τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη είχαν συναντήσεις και τηλεφωνικές επαφές με τον κ. Χριστοφοράκο, 356 φορές.

Αν θέλετε «συμφωνίες αλήθειας», πρέπει να ανεβείτε στο βήμα να το αποδείξετε, πείτε αλήθειες.

Από τις δικές σας δικογραφίες έχει γεμίσει η Βουλή. Σε λίγο δεν θα χωράμε να μπούμε μέσα από τις δικογραφίες σας.Η δευτερολογία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στα όρια της προσβολής και της χυδαιότητας ξεκίνησε τη δευτερολογία του ο πρόεδρος της ΝΔ, κατηγορώντας όμως τον κ. Τσίπρα για "χυδαιλογία που αποτελεί ένδειξη ενοχής". Είπε μεταξύ άλλων:

.Οι πολίτες σας γνωρίζουν και με γνωρίζουν.

Η ταυτότητά σας γράφει ότι είσαστε ο πιο ψεύτης, ο πιο ανίκανος και πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός. Το ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράφει ότι είαστε και ο πιο νέος τέως πρωθυπουργός.

Είσαστε ή δεν είσαστε αυτός που υποσχέθηκε 13η σύνταξη; Είσαστε ή δεν είσαστε αυτός που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ.

Είσαστε ή δεν είσαστε αυτός που έλεγε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και γίνονται για πρώτη φορά πλειστηριασμοί από το υπουργείο Οικονομικών. Δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απολύσετε αυτούς που σας γράφουν αυτά που λέτε.

Μιλήσατε για τα δάνεια των κομμάτων και ενδεχόμενη ζημιά στις τράπεζες. Δεν ντρέπεστε να μιλάτε όταν με τους δικούς σας χειρισμούς και του κ. Βαρουφάκη οι τράπεζες ζημιώθηκαν 25 δισ. ευρώ.

Σήμερα το Eurogroup δεν αποδέσμευσε όλη της δόση. Και ο κ. Τσακαλώτος έχει το θράσσος να λέει ότι δεν τα χρειαζόμαστε αυτά τα λεφτά. Βέβαια, γιατί προορίζονταν για την πραγματική οικονομία...

Θα έρθουν ή όχι τα πόθεν έσχες των διεκδικητών των τηλεοπτικών αδειών. Θέλετε ή δε θέλετε να έρθουν τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών στη Βουλή;

http://www.sofokleousin.gr/

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Γουρλό, σ΄έκανε με τα κρομμυδάκια βέβαια ο ψευταράκος. Για την ταμπακιέρα δεν έβγαλες κιχ. Νομίζεις ακόμα ότι με τα εξυπναδίστικα ακόμα "πουλάς". Και πρώτος να βγεις στις επόμενες εκλογές θα "φτύσεις αίμα" μέχρι να κάνεις κυβέρνηση. Τα ίδια κι΄ο ψευταράκος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΑΙ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΜΕ.ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ.ΕΜΑΣ ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ......................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ιγω βοσκουσα τα προβατα εδω ε παραπερα
  και εκ πρωτης οψεως βλεπω τον Κουλη
  τον ειδατε ολοκληρον
  οχι μονο που επαιζε το πουλι του ειδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]