Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΗ «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός

 Περίληψη: Πριν το τέλος της Δικτατορίας, 1973, και λίγους μήνες μετά την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας, 1974, ο ελληνικός λαός με δύο δημοψηφίσματα κατάργησε τον θεσμό της κληρονομικής Βασιλευομένης Δημοκρατίας, επιλέγοντας την «αντιπροσωπευτική Δημοκρατία».


Όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκληματικής Μεταπολίτευσης ο πολιτικός αμοραλισμός, η διαφθορά, η κλοπή του κρατικού χρήματος, τα υπέρογκα δάνεια, υποδούλωσαν τη χώρα μας στα εθνοκτόνα 3 Μνημόνια. Προϋπόθεση για αυτό το κατάντημα ήταν ο προοδευτικός ευτελισμός της «αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας» σε ένα Ολιγαρχικό πρωθυπουργοκεντρικό σύστημα χωρίς διάκριση εξουσιών.

Στη θέση των απελθόντων βασιλέων ήρθαν εκατοντάδες «κληρονομικοί» πολιτικοί τυραννίσκοι, νεο-κοτζαμπάσηδες. Ενώ, οι οικονομικοί «νταβατζήδες», σύμφωνα με τη ρήση του Κ. Καραμανλή, του Β΄, λυμαίνονταν (-νται) τη χώρα. Έτσι ο στόχος για μια «αντιπροσωπευτική Δημοκρατία» παραμένει ανεκπλήρωτος.

Η κατάργηση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στην Ελλάδα έγινε με δημοψήφισμα που οργανώθηκε από τη Δικτατορία του Γ. Παπαδόπουλου, την Κυριακή 29 Ιουλίου 1973. Δημοψήφισμα, με το ίδιο ακριβώς αντικείμενο, επαναλήφθηκε και από την κυβέρνηση Κ. Καραμανλή, του Α΄, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 1974. Και το μεν πρώτο κηρύχθηκε παράνομο, ως προϊόν Δικτατορίας. Το δεύτερο, εν Δημοκρατία, επανέφερε το Σύνταγμα του 1952, αλλά με εξαίρεση (!) των διατάξεων που ήταν σχετικές με την μορφή του πολιτεύματος πράγμα που το καθιστά, επιεικώς, προϊόν παράδοξων αντιλήψεων περί δημοκρατικής νομιμότητας.

Σε κάθε περίπτωση αυτά τα δημοψηφίσματα, ως ιστορικά γεγονότα, σηματοδοτούν το τέλος της κληρονομικής Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Με το δημοψήφισμα της 8ης Δεκεμβρίου 1974 να αποτελεί τον –αμαρτωλό για κάποιους– θεμέλιο λίθο για τη μετάβαση σε μία «αντιπροσωπευτική Δημοκρατία» με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο.

Όμως, 43 χρόνια μετά το 1973, ή 42 μετά το 1974, η χώρα βρίσκεται κάτω από την μπότα ενός στυγνού ολοκληρωτικού καθεστώτος 3 Μνημονίων, ως πολιτικό αποτέλεσμα αυτής της «αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας». Πράγμα που αποδεικνύεται από τα εξής αδιαμφισβήτητα γεγονότα:

Πανθομολογούμενη κρατική διάλυση, φτωχοποίηση του λαού-εξανδραποδισμός, εθνική και οικονομική υποτέλεια στις «αγορές» για 99… χρόνια, ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών. Και, πρόσφατα, βίαιο εποικισμό της ελληνικής επικράτειας με μετεγκατάσταση μουσουλμάνων εποίκων από την Τουρκιά, χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός με δημοψήφισμα, εάν επιθυμεί αλλαγή της πολιτισμικής και θρησκευτικής του ταυτότητας.

Σημειώνεται ότι βάσει της Συνθήκης της Γενεύης η πρώτη χώρα (δηλαδή η Τουρκία) όπου εισέρχεται ένα άτομο εκεί και θεωρείται πρόσφυγας. Ενώ, σε κάθε άλλη χώρα είναι παράνομος μετανάστης, εφόσον δεν διαθέτει νόμιμα έγγραφα, και παραβιάζει τα προβλεπόμενα από την προαναφερθείσα Συνθήκη. Όπως έχουμε τονίσει ξανά, (βλέπε στο Ελλάς Διόραμα), η Ελλάδα θα πρέπει να κινηθεί με βάσει τις Διεθνείς Συνθήκες που καθορίζουν επακριβώς το προσωρινό καθεστώςπαραμονής στο έδαφός της προσφύγων ή παράνομων μεταναστών. Θυμίζουμε ότι όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο κ. Μουζάλας, προ ολίγων ημερών,σήμερα οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα μας φτάνουν στο 70%.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

56 σχόλια :

 1. Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ" ΜΕ ΟΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΕΞΗ…

  Ο-Λ-Α ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΜΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ (αυτά δεν τα λεω εγω,αλλα το μνημονιο που υπογραψαν,δειτε με προσοχη το φεκ πιο κατω στο λινκ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300,ΤΟΥΣ ΔΟΝΚΙΧΩΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙΚ.ΜΕΤΡΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ…

  ΒΟΥΛΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ..

  ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ??
  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ,ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ,Η ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΠ,ΜΕΤΑ ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ Η ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ,ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΦΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ…

  ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΟ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ» ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ..ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..ΔΕΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ..!!!
  (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)

  https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/11167801_1763872723836232_3473335247888286093_o.jpg

  ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ,ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ..
  http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

  ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΩΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μετά την επικράτηση του ... συνασπισμού σας, πως θα γίνει η ... καταχώρηση των αυτοχθόνων, ιθαγενών Ελλήνων; Τους Ελληνες Εβραίους θα τους κάνετε σαπούνι; Οταν λέτε "χωρίς δόγμα" εννοείτε επιβολή αθεϊας η πολυθεϊας και τι σημαίνει "χωρίς χρώμα" όταν στην Ελλάδα ζουν "πολύχρωμοι";

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ,Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΙ.

   ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ,ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

   ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΕΣΕΝΑ ΒΛΑΠΤΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..
   ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

   ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

   ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17647

   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

   ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ....

   Διαγραφή
  3. Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο 12ΘΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΑΣΑ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!!!Η ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ!!!!!ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ????ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟ ΜΙΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΥΙ ΣΕ ΡΩΤΑΓΕ Ο ΦΙΛΟΣ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΑ ΑΛΩΣΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ 12ΘΕΙΣΤΗ!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο 12ΘΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ???ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ!!!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ε?????12ΘΕΙΣΤΕΣ!

   Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΑΣΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ????ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΝ ΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ????ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΣΙΤΑΛ 12ΘΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΣΑ!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΒΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΦΑΡΑ ΣΑΣ!!!!

   Διαγραφή
  6. Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ 12ΘΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ!!!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΝ ΕΒΡΑΙΟΝΑΣΑ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ!!!!!!ΓΕΙΑ ΣΙΥ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!!

   Διαγραφή
  7. ΤΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ12ΘΕΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ?????ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΣΑ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ!!!!

   Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12.35 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ,ΜΙΛΑΓΕΑΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!!ΑΠΑΤΕΩΝΑ 12ΘΕΙΣΤΗ!!!

   Διαγραφή
  9. ΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ 12ΘΕΙΣΜΟ..

   ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ...

   ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ Α2ΘΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΞΕΙΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Γ@ΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ....

   Διαγραφή
  10. ΚΑΙ ΑΣΕ ΒΛΑΚ Α ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 5ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 16 ΣΠΟΝΔΕΣ ΣΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ???????

   Διαγραφή
  11. ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ?????ΤΙ ΕΧςΙ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ????ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

   Διαγραφή
  12. ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥΕ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΑΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ???

   Διαγραφή
  13. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΞΩΓΑΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑ????ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ12ΘΕΙΣΤΗΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΤΙΣ ΛΕΕΙ!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΕ 12ΘΕΟ!!!!!ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!!ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΝΑΣΑ!!!!

   Διαγραφή
  14. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΘΩΠΟΤΗΤΑ..

   ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΜ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ..

   12ΘΕΟΣ 15ΘΕΟΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ,ΕΜΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ..

   Διαγραφή
 2. 3.03-3.06-3.15

  ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Γ@ΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΣΙΩΠΗΡΑ ΣΤΟ 2.21 ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ...

  ΟΤΑΝ ΔΕΝ Γ@ΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΤΗΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ??

  ΒΡΕ ΤΙ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΕΙΣΑΙ,ΦΥΓΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ Γ@ΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,ΦΤΟΥ ΣΟΥ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΡΙΚΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,Η ΠΟΡΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΡΣΗ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ,ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ…

   ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΟΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….

   ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

   Διαγραφή
  2. σου απαντησε εξωγαμο του δια!!!!αλλα η σαπιλα του 12θεισμου δεν σε αφηνει να το δεις!!!!!χαχαχαχαχα.

   Διαγραφή
  3. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 12ΘΕΙΣΤΗ!ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!!

   Διαγραφή
  4. ΕΚΕΙ 12ΘΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ??????ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!!!!ΕΛΕΕΙΝΟΙΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ!!!!!ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!!!!!!

   Διαγραφή
  5. ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ,ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

   ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΕΣΕΝΑ ΒΛΑΠΤΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..
   ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

   ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

   ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17647

   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

   Διαγραφή
 3. ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ..δικαστικος

  ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ KONTRA CHANEL 12-10-2016

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ
  ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ..

  ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΖΟΜΠΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ


  https://www.youtube.com/watch?v=snhpj5SBvpk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩΓΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ!!!!!!ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!!!ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχα!!!ο πατερμαλακης εξωγαμο του δια!!!!!τινος ομως,ηταν,5-6. απο αυτους!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΟΥ Ε.ΣΥ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑΒΓΕΙΣ ΕΣΥ Η ΑΝΑΠΗΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ????

   Διαγραφή
  4. Καλα το ξυπνηστε αφηνει αυτο το αποβρασμα του δια να εκφραζεται ετσι δημοσια σε κουβεντα?

   Διαγραφή
  5. 3.43 εγραψες!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΘΩΠΟΤΗΤΑ..

   ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΜ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ..

   12ΘΕΟΣ 15ΘΕΟΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ,ΕΜΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ..

   Διαγραφή
  7. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

   ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

   ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

   ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"...

   ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ...

   ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ".....ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "...ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" ...

   ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ...

   Διαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ε.ΣΥ.ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12ΘΕΙΣΤΕΣ!!!!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!!!!

   Διαγραφή
  9. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΞΩΓΑΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑ????ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΞΩΓΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ.?????ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ?????ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!!!ΕΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΑΝΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ!!!!!ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ!!!ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΑΝΩΜΑΛΕ 12ΘΕΕ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ!!!!

   Διαγραφή
  10. Εννοειτε καλυτερα το παπαδαριο απο τους ανωμαλου παρτουζιαρηδες του δια!

   Διαγραφή
  11. πΠΑΤΕΤΑΚΗ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ 12ΘΕΟ?????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

   Διαγραφή
  12. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΑ ΤΩΡΑ!!!!

   Διαγραφή
  13. ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ Ο ΛΕΒΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12ΘΕΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  14. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ12ΘΕΙΣΤΗΣ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η Ε.ΣΥ.ΑΦΙΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ!ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ!!!!!!!!!ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!

   Διαγραφή
  15. ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΑ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΦΩΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΕΧΝΕΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΦΗΣΑΝ ΛΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...

   ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΗΡΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...

   ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ...

   Διαγραφή
  16. ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!

   Διαγραφή
  17. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ..

   ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΜ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ..

   12ΘΕΟΣ 15ΘΕΟΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ,ΕΜΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ..

   Διαγραφή
  18. ΑΠΕΧΕΙΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΟ ΒΛΑΚΑ!!!!ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο 12ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!ΚΑΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!!!!

   Διαγραφή
  19. Αρτεμης Σωρρας ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΥ

   ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΝΟΗΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΖΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ????????

   ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GEY ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΘΕΜΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΣ ΕΕ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ ????????????

   ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΙSIS ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΣΩΣΤΑ ????? ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ???????????

   Διαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ?????????????? Η ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΘΡΗΣΚΗ ΧΩΡΑ ???????

   ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ/ ΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

   ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΔΕΣ ΟΡΝΙΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

   ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΗΣ ΑΓΑΡ ΔΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΔΟΛΙΕΥΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ

   ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ

   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  21. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!! ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΣΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΛΕΦΤΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!!ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΓΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ 'ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ'!!!!!! ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΣΣΤΑΣΗΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΟΡΓΙΟ???????ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ,ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΕΞΩΓΑΜΑ ΤΙΥ ΔΙΑ ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΑΛΙ,ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΤΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ??????ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ????ΣΤΟ 12ΘΕΟ Ξ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΟ!!!!!

   Διαγραφή
  22. ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΡΕ 12ΘΕΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ12ΘΕΟΥΣ?ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!!!!!

   Διαγραφή
  23. Σωστα 5.48. Εχεις δικιο,σν δεν κανουν τι δουλεια που πρεπει δεν σημαινει οτι φταιει ο χριστος.Εξαλλου ο κληρος θα δωσει λογο πρωτος την δευτερα παρουσια!Οι 12θεοι που ηταν επι τουρκοκρατιας?

   Διαγραφή
  24. 5.48 ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΟΡΓΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ?

   Διαγραφή
  25. ΝΑΙ 6.03 ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΙΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο 12ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΓΑΜΑ ΤΙΣ ΜΟΙΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!!!!

   Διαγραφή
  26. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ??

   ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Η ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ,ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΗ...!!!!

   ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΩ,ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΟΞΑΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ....

   ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ,ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ΗΣΥΧΟ...

   ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ??

   Διαγραφή
  27. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΜΕΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!-ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΗΣ.

   Διαγραφή
  28. ΧΑΧΑΧΣΧΑΧΑ!!!ΩΡΑΙΟΣ!

   Διαγραφή
  29. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΟ,ΔΕΝ ΑΠΣΝΤΣΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ????

   Διαγραφή
  30. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!

   Διαγραφή
  31. ΕΣΥ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ Γ@ΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙΝΑΙΔΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤ@ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΙΒΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ??

   ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ,ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΣΤΕ,ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΥΣΑΛΕΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ...

   ΔΙΝΕ ΑΓΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΕ,ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ...

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ Γ@ΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΕ...

   Διαγραφή
  32. ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ 12ΘΕΙΣΤΕΣ 10ΕΥΡΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!

   Διαγραφή
  33. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ??

   ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??

   ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΚΑΘΑΡΜΑ.....!!!!!

   Διαγραφή
 4. Πατεράκη κοντεύεις να κλείσεις οκτάωρο, Αρχισες στις 11:22π.μ. και το τελευταίο σου σχόλιο, μέχρι τώρα είναι 6;54μ.μ., μπράβο άξιος ο μισθός σου. Είμαι ο 11:53 και φυσικά δεν πήρα απάντηση, αλλά αέρα κοπανιστό. Αστο αυτό δεν με απασχολεί, όμως πρέπει να κλείσεις το ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ σου διότι έχεις ξεπεράσει τα ανεκτά όρια του Διαδικτύου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]