Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών… – ΒΙΝΤΕΟ

 

Τεχνολογία mRNA: Από τα εμβόλια, στο ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ακόμα και στα προϊόντα διατροφής μας;

Όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης:

«Η τεχνολογία του αγγελιοφόρου RNA (mRNA) προωθείται έντονα, παρ’ όλες τις ανησυχίες.

Οι τεχνολογίες αγγελιοφόρου RNA χρησιμοποιούνται σε ανθρώπους.

Ξέσπασε μεγάλη ανησυχία, όταν τα εμβόλια αγγελιοφόρου RNA άρχισαν να εκκρίνονται στο μητρικό γάλα κι έπειτα ενδεχομένως να μεταβιβάζονται σε βρέφη. Και επαναλαμβάνω.

Μην επιτρέπετε σε κανέναν να λέει ”Λοιπόν, φαίνεται πως είναι σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.” Η ερώτηση είναι : ”Ποια είναι η ασφαλής συγκέντρωση;”. Δεν έχουμε καθορίσει μια ασφαλή συγκέντρωση!!!!! Και θυμηθείτε. Μιλάμε για σχεδιαγράμματα.

Όταν αυτά τα σχεδιαγράμματα εισέρχονται στα κύτταρα, ειδικά των βρεφών που θηλάζουν και λαμβάνουν μητρικό γάλα. Τα κύτταρα των βρεφών είναι απίστευτα δραστήρια από μεταβολικής άποψης κι αυτά τα πράγματα είναι σαν γενετικά σχεδιαγράμματα.

Είναι όπως ένας οικοδόμος. Ο οικοδόμος δεν περιορίζεται στο να χτίσει ένα μόνο σπίτι από ένα σχεδιάγραμμα. Μπορούν να χτίσουν όσα σπίτια θέλουν (με το ίδιο σχέδιο). Είναι το ίδιο πράγμα.

Έτσι, όταν αυτά πράγματα εισέρχονται στα κύτταρα των βρεφών, εκείνα ενισχύουν το προϊόν, την πρωτεΐνη-ακίδα του SARS-coV-2.

Υπάρχει η ανησυχία ότι αν αυτό πράγματι εκκρίνεται σ’ αυτό που αποκαλούμε εκκρίσεις, το μητρικό γάλα θα ήταν ένα απ’ τα υγρά μέσω του οποίου αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν να μεταφερθούν από ένα άτομο σε ένα άλλο.

Αυτή η τεχνολογία από τεχνικής άποψης δεν είναι καινούργια. Είναι σχετικά καινούργια όσον αφορά τη χρήση της σε ανθρώπους. Χρησιμοποιείται όμως εδώ και κάμποσα χρόνια σε γεωργικά είδη…

Αν αυτά τα εμβόλια μπορούν να εισέλθουν σε πράγματα όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα, υπάρχει ανησυχία για προϊόντα της διατροφής μας!!!!».

loading...