ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...!!! ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΗΝΙΟΧΟΣ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ....!!!

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Κοινό κείμενο με τίτλο «Δεν πολεμάμε, δεν καταστέλλουμε για τα συμφέροντά τους, φαντάροι από το ΚΕΤΧ της Πάτρας, την 116 Πτέρυγα Μάχης του Αράξου και το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Μεσολογγίου, υπογράφουν μαζί με συναδέλφους τους από 50 μονάδες κοινό κείμενο, με το οποίο δηλώνουν την αντίθεσή τους στη διενέργεια – συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην άσκηση ‘Ηνίοχος» η οποία διεξάγεται μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Στην ανακοίνωσή τους οι φαντάροι από τις 3 στρατιωτικές μονάδες της περιοχής αναφέρουν τα εξής:

«Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο πεδίο ασκήσεων με τη διεξαγωγή της τεράστιας διακλαδικής, διακρατικής, στρατιωτικής άσκησης με την ονομασία ΗΝΙΟΧΟΣ 2015 (20-30 Απριλίου). Ελλάδα-ΗΠΑ-Ισραήλ ετοιμάζουν επί της ουσίας έναν εικονικό πόλεμο διαθέτοντας πάνω από 150 πολεμικά αεροσκάφη. Το σύνολο της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας βρίσκεται στον αέρα. Από κοντά στρατός ξηράς, ειδικές δυνάμεις και ναυτικό επιχειρούν στο σύνολο σχεδόν της επικράτειας και του εναέριου χώρου (Πελοπόννησος, Β. Ελλάδα, Αιγαίο, Ιόνιο). Τα σενάρια της άσκησης αποκαλύπτουν ότι αυτή η επιδίωξη Αξιόμαχου βρίσκεται πολύ μακριά από τις παραδοσιακές σκέψεις περί προστασίας της άμυνας της χώρας. Είναι ξεκάθαρο ότι εκπαιδεύονται για τις επόμενες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Επεμβάσεις που έφεραν θάνατο, καταστροφή, πείνα, δυστυχία, δημιούργησαν εκατομμύρια πρόσφυγες, διέλυσαν κράτη, έσπειραν τον εμφύλιο και τη μισαλλοδοξία.

Μας απευθύνουν πολεμικό προσκλητήριο και τους το επιστρέφουμε. Δε θα βοηθήσουμε στους επόμενους βομβαρδισμούς, στο επόμενο μακελειό που ετοιμάζουν. Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση γυρνά την πλάτη στη βαθιά αντιπολεμική παράδοση του ελληνικού λαού, τα πραγματικά αισθήματα που τρέφει για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ. Εμείς όμως Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στους πολέμους της νέας εποχής. Μένουμε στη μεριά του αντιπολεμικού κινήματος και δε βάφουμε τα χέρια μας με αίμα.

Το κόστος της στρατιωτικής κινητοποίησης είναι πρόκληση στο δοκιμαζόμενο κόσμο της εργασίας. Την ίδια στιγμή που συνεχίζεται απρόσκοπτα η εξυπηρέτηση του χρέους, λεηλατούνται τα αποθεματικά των δημόσιων ταμείων, γίνονται περικοπές παντού και χάθηκαν στο δρόμο ακόμη και τα ψίχουλα του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Ενώ κοροϊδεύουν εμάς και τις οικογένειές μας, φορτώνοντας το υπέρογκο οικονομικό βάρος της υποχρεωτικής στράτευσης, διεξάγουν ασκήσεις που θυσιάζουν στο βωμό του Αξιόμαχου κομματιασμένους Πεζοναύτες στο Βόλο και νεκρούς πιλότους στην Ισπανία, μολύνοντας ανεπανόρθωτα το περιβάλλον.

Επιμένουν στις πολεμικές προετοιμασίες, τις παράλογες αγορές νέων όπλων, προχωρούν σε προσλήψεις νέων μισθοφόρων και παρέχουν αυξήσεις μόνο σε στρατιωτικούς και αστυνομία γιατί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εργάζεται σκληρά για την αναβάθμιση της ελληνικής αστικής τάξης στην ευρύτερη περιοχή. Στρατηγικός στόχος γίνεται η χάραξη ΑΟΖ και η εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων. Για αυτό οι αποστολές εκτός συνόρων, οι συμμαχίες με ΗΠΑ-Κύπρο-Ισραήλ-Αίγυπτο, η επέκταση των δογμάτων άμυνας ασφάλειας. Με κοινό παρονομαστή την υπερεκμετάλλευση των εργαζομένων ως βασικό στοιχείο εξόδου από την καπιταλιστική κρίση.

Αυτά τα σχέδια και συμφέροντα δεν είναι δικά μας. Αυτοί που μας ετοιμάζουν ένα μέλλον εκμετάλλευσης και περιπλάνησης δε μπορούν να μας εμπνεύσουν με την «πολυδιάστατη» εξωτερική πολιτική τους, δε μπορούν να μας τσουβαλιάσουν σε κανένα νέο «εθνικό όραμα». Η δικιά μας ταξική σκοπιμότητα επιβάλει να καταγγελθεί η άσκηση, να εκτεθεί το αξιόμαχο του ελληνικού στρατού, να γίνουν πιο δύσκολες οι ιμπεριαλιστικές συμμαχίες.

Αρνούμαστε οποιαδήποτε συμμετοχή στην άσκηση. Καλούμε τη νεολαία και το εργατικό κίνημα να συμβάλλουν στην ανάπτυξη κινήματος μέσα και έξω από τον Στρατό. Να σταθούμε απέναντι στον Ελληνικό Στρατό, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, τις ΗΠΑ, το ΔΝΤ και την Ε.Ε., το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ. Απέναντι στην αντεργατική, αυταρχική και φιλοπόλεμη κυβερνητική πολιτική του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Βάζοντας μπροστά τα εργατικά συμφέροντα και το διεθνισμό της κοινής πάλης των λαών.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΗΝΙΟΧΟΣ»

290 ΜΚ/ΤΟ Λιβαδοχώριο Λήμνου, 88 Α/Κ, 285 ΤΠ ΑΤΣΙΚΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, 547 Aερομεταφερόμενο Τάγμα Ρεθύμνου, ΚΕΕΜ Σπάρτης, 3ος Λόχος Μηχανικού Βάλτος Έβρου, 616 Τάγμα Πεζικού, ΚΕΤΘ Αυλώνα, 535 ΜΚ/ΤΠ 31η Ταξιαρχία, ΚΕΤΧ Πάτρας, ΚΕΝ Μεσολογγίου 2/39 ΣΠ, 526 ΜΚ/ΤΠ, 124 ΠΒΕ Τρίπολη, 585 ΜΚ/ΤΠ Άργος Ορεστικό, 29η Ταξιαρχία Πεζικού Στρατόπεδο Λοχαγού Παράσχου, ΑΣΔΥΣ, 221 ΕΜΑ ΠΛΑΤΥ ΕΒΡΟΥ, ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΚΚΕΤΑ, 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λόχος Διοίκησης, ΚΕΠΒ Θήβα, 16 ΤΥΠ, 116 ΛΔΒ Στρατόπεδο Καπετάν Λάζος, ΚΕΜΧ Ναυπλίου, Στρατόπεδο Χατζηπεντή Έβρου, 211 ΜΚ/ΤΟ, 95 ΛΑΤΕΘ, 116 ΠΜ Άραξος, 162 ΑΜ Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού, 3o ΤΑΓΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΕΙΡΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΓΥΘΕΙΟ, 112 ΠΜ, 647 ΜΚ/ΤΠ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, 164 ΤΕ ΣΑΜΟΥ, 50 ΠΕΑ/ΑΠ, ΛΟΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΔΒ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Β’, 219 ΚΙΧΝΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, 173 ΜΕΑΠ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, 518 ΤΠ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ, 516 ΜΚ/ΤΠ, 424 ΣΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΦΕΡΕΣ ΕΒΡΟΥ, 642 ΤΠ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΠΟΥΓΑ, 32 ΜΠΠ Π.Ν, ΚΕΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, 643 ΤΕ Χιος , 123 ΠΤΕ, 117 ΠΜ Ανδραβίδα, 618 Μ/Κ, 296 Μ/Κ ΤΕ, 96 ΑΔΤΕ ΧΙΟΣ.

patrastimes.gr
stoxos.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

 1. Αυτοί που τώρα αρνούνται να υπηρετήσουν, αργότερα πως τα καταφέρνουν - δεν ξέρω,
  και βρίσκονται στο Δημόσιο. Γνωρίζω πολλούς που με ένα τρελόχαρτο δεν υπηρέτησαν
  και μετά ανέλαβαν διευθυντική θέση στο Δημόσιο.
  Άρα, πρέπει άμεσα να ψηφιστεί νόμος ότι άνδρας που δεν υπηρέτησε ή υπέπεσα σε σοβαρά
  παραπτώματα να μην μπορεί να διοριστεί στο Δημόσιο!.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτοί που τώρα αρνούνται να υπηρετήσουν, αργότερα πως τα καταφέρνουν - δεν ξέρω,
  και βρίσκονται στο Δημόσιο. Γνωρίζω πολλούς που με ένα τρελόχαρτο δεν υπηρέτησαν
  και μετά ανέλαβαν διευθυντική θέση στο Δημόσιο.
  Άρα, πρέπει άμεσα να ψηφιστεί νόμος ότι άνδρας που δεν υπηρέτησε ή υπέπεσα σε σοβαρά
  παραπτώματα να μην μπορεί να διοριστεί στο Δημόσιο!.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ κ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ κ ΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΔΟΣΗΛΟΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΚΟΤΟΝΕΤΕ κ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ κ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΠΑΝΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ!!!!! ΑΜΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ;
  ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ;
  ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ...

  ΒΙΒΛΙΟ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ", ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ..ΚΚΕ!!!

  ΚΚΕ - ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
  Σελίς 62:
  < Ασφαλώς έπαιξε μέγαν ρόλον εις την κατάρρευσιν τού μετώπου τής Μικράς Ασίας το Κ.Κ.Ε.>

  Σελίς 64:
  < Ασφαλώς δέ, επειδή η δράσις μας είχεν ενταθεί εις το Νότιον Συγκρότημα, διά τούτο και η κατάρρευσις τού μετώπου προήλθεν από το τελευταίον αυτό και όχι από το Βόρειον>

  < Το ότι όμως κατέρρευσε το Νότιον και όχι το Βόρειον Συγκρότημα, ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., δηλαδή έργον τής εντατικής εις το συγκρότημα αυτό δράσεώς του>

  Σελίς 66:
  < ΄Εφθασε το πράγμα εις σημείον, ώστε η Στρατιά Μικράς Ασίας να έχη εις τα χαρτιά της 60 χιλιάδες λιποτάκτες! Οι πλείστοι εξ' αυτών είχον σταλή ήδη εις την Ελλάδα ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΑΚΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΟΝ ΝΑΥΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ>

  Σελίς 81:
  < - Δεν μάς ενικήσατε (Τούρκοι)! Και δεν μάς ενικήσατε, διότι δεν επολεμήσαμεν! ΗΜΕΙΣ ΗΡΝΗΘΗΜΕΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩΜΕΝ! ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΠΕΡΙ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ!!>

  Σελίς 107:
  < Ημείς, οι τής αριστεράς, είχομεν επί πλέον τήν "αίγλην" (άν τούτο δύναται να ονομασθή αίγλη!) ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!!>

  ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ. ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΣΑΝ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΣΗ! ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΟΤΗ ΕΙΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΒΡΑΙΣ ΓΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΗΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΗΣ ΑΝΟΝΙΜΟΣ??? ΕΠΙΔΙ ΕΙΣΕ ΜΠΣΤΑΡΔΟΣ ΟΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΣΙΑΣ κ ΑΛΩΝ ΕΘΝΩΤΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΛΑΨΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φανταστείτε να γίνει το μπαμ και να έχεις αυτούς στην πλάτη σου ... Ταλαίπωρη Ελλάδα από μέσα θα πέσεις πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00093 ] [ 2016.03.08 03:30 ]

  ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΛΑΓΙΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΛΥΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΥΑΙΝΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΕΝΟΣ ΜΙΝΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ - ΚΟΡΑΚΙΑ ΒΑΛΚΑΝΟ-ΑΣΙΑΤΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ - ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!

  http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2016/03/08/03-30/pa-sy-a_anakoinwths_2016-03-08_03-30.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]