Αντάρτικο αστυνομικών στο Σικάγο: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Δεν ξέρουμε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις»

 Κάθετα αντίθετο στην εντολή της δημάρχου του Σικάγο για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των δημοτικών υπαλλήλων, δήλωσε το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό σωματείο της Αστυνομίας του Σικάγο.

O John Catanzara, πρόεδρος της συνδικαλιστικής Ένωσης των Αστυνομικών του Σικάγο δήλωσε ότι η Ένωση είναι 100% αντίθετη στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τα μέλη της. 

«Το εμβόλιο δεν έχει καμία μελέτη για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει στον ανθρώπινο οργανισμό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Catanzara για να προσθέσει:

«Το να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει το εμβόλιο χωρίς τα δεδομένα των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων συνιστά βασική αρχή για εμάς, μεταξύ άλλων ζητημάτων. Οπότε είναι σίγουρα ένα μεγάλο Όχι από εμάς».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως όχι μόνο το δικό του Σωματείο αλλά όλα τα Σωματεία των Αστυνομικών στο Σικάγο είναι κάθετα αντίθετα στην εντολή υποχρεωτικού εμβολιασμού.

«Δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι όλοι οι αστυνομικοί όλων των βαθμίδων. Πρόκειται για ένα συμπαγές μέτωπο. Και τα τέσσερα Σωματεία. Δεν μόνο ο John Catanzara όπως θέλουν να το παρουσιάζουν,. Είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτό το θέμα», κατέληξε.

Η δήμαρχος του Σικάγο Λόρι Λάιτφουτ επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι πρόκειται να κάνει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό σε όλους του δημοτικούς υπαλλήλους αρχής γενομένης από 15 Οκτωβρίου.

loading...