Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Η φυσική τάξη των πραγμάτων στη χερσόνησο του Αίμου προϋποθέτει μια ισχυρή Ελλάδα, η οποία έλκει τις υπόλοιπες χώρες προς την πλευρά της Δύσης και τις απαγκιστρώνει από τον αναχρονισμό και τον σκοταδισμό της τουρκικής επεκτατικότητας.

Ούτως ή άλλως, η παράδοσή μας, η Ιστορία μας, το βαρύ και πολύτιμο φορτίο του πολιτισμικού αποθέματος το οποίο διαθέτουμε αλλά και το αίσθημα της αποστολής που φέρει κάθε ενσυνείδητος Ελληνας ωθούν τα πράγματα προς τα εκεί. Η συλλογική πείρα του επηρεασμού της βαλκανικής γεωγραφικής ενότητας από το έθνος μας άρχισε να αποκτάται ήδη από τους αρχαϊκούς χρόνους και συνεχίστηκε την κλασική εποχή, την περίοδο της κοσμοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη ρωμαιοκρατία και τη βυζαντινή υπερχιλιετή αυτοκρατορία.

Αυτό που σήμερα αποκαλούμε Τουρκία λειτούργησε σαν ρωγμή ασυνέχειας του ιστορικού χρόνου και η επέκταση των Οθωμανών στη Βαλκανική σηματοδότησε την έναρξη μιας πολλαπλής και βαριάς παθογένειας στην περιοχή μας. Οι Οθωμανοί «φύτεψαν» πολλούς σπόρους θανάτου και διχασμού στις περιοχές που κατέκτησαν.

Κοντολογίς, όταν ο Ελληνισμός επηρεάζει τα Βαλκάνια, η τάση στον πολιτισμό και στην οικονομία είναι ανοδική και, κάθε φορά που πέφτει ο ισλαμικός, τουρκικός ίσκιος στη γειτονιά μας, όλα παίρνουν την κατιούσα.
Η κατάσταση που διαγράφεται στα ολέθρια έτη της μνημονιακής λαίλαπας είναι ακριβώς η αντίθετη από το ωφέλιμο. Η Τουρκία, παρά τα εσωτερικά προβλήματα και τις αντιφάσεις της, διογκώνεται πληθυσμιακά, ακμάζει οικονομικά και επιδιώκει να επεκταθεί γεωγραφικά, ενώ η Ελλάδα συρρικνώνεται -σε όλα τα επίπεδα- σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι πολίτες αυτής της χώρας ψάχνουν να βρουν τρόπους να γλιτώσουν από το κράτος που τους επιτίθεται και τους αφανίζει!

Ενδεικτική της ζημιάς που κάνει το κράτος στον Ελληνισμό είναι η είδηση που δημοσίευσε η «δημοκρατία» για τις καταθέσεις των μικρομεσαίων που καταλήγουν στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία!

Στο σχετικό ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «το 2015 οι τραπεζικές καταθέσεις στις δύο βαλκανικές χώρες κατέγραψαν σημαντική αύξηση κατά 4,2 δισ. ευρώ (10%) και 2,8 δισ. (8%), αντίστοιχα, τη στιγμή που στην Ελλάδα σημειωνόταν νέα "βουτιά" κατά 23%, η μεγαλύτερη από το ξέσπασμα της κρίσης, το 2008. Μεγάλοι αιμοδότες των βουλγαρικών και των ρουμανικών τραπεζών, οι Ελληνες, με πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις ελληνικές τράπεζες και να ανοίγουν λογαριασμούς στις δύο χώρες».

Η πατρίδα μας υποχρεώνεται -κυρίως από τους Γερμανούς «εταίρους»- όχι μόνο να χάσει τα ερείσματά της στα Βαλκάνια (υποκαταστήματα τραπεζών, επιχειρηματική διείσδυση κ.ά.), αλλά και να συρρικνωθεί δραστικά και να διοχετεύσει το δυναμικό της σε χώρες που κάποτε ζητούσαν τη βοήθειά μας!

ΠΗΓΗ

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. OTAN Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ,
  ΔΙΑΛΕΓΕΙ Ή ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ή ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.!!
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=205668409861089&set=pcb.205668463194417&type=3

  Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) διοργανώνει εκδήλωση - ομιλία με θέμα: «Τέλος στις αυταπάτες και τη δουλοπρέπεια! Δημοκρατική πατριωτική εξουσία ΤΩΡΑ»!

  Ομιλητές:
  • Δημήτρης Καζάκης
  Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
  • Κυριάκος Κυριακόπουλος
  μέλος Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ.

  Ραντεβού ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:30 μμ, Κάλχου 48-50, στην αίθουσα εκδηλώσεων Δήμου Ιλίου.
  https://www.youtube.com/watch?v=DRog74CjT0A

  Τέλος στις αυταπάτες και τη δουλοπρέπεια!
  Δημοκρατική πατριωτική εξουσία τώρα! - 31 Οκτωβρίου 2016
  http://www.epamhellas.gr/wp-content/upload/2016/10/afisa-petroupoli.jpg

  https://uploads.disquscdn.com/images/d6d5c478430636dc6e2fc93e58006e9a50b195b84d8b6c4c48fd49aa5e3ee789.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΠΑΛΑ,ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ...

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ...

   ΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ..

   ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΤΙ ΛΕΕΙ??

   ΕΣΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ??
   ΕΙΠΑΜΕ,ΚΑΝΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ...

   Διαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]