Μετα την παραδοχη δημοσια του Κλαους Σβαμπ οτι οι ψυχοπαθεις εχουν εισχωρησει μεσα σε ολες τις κυβερνησεις και τα πολιτικα κομματα ολων των χωρων ειναι καιρος για ολους μας να καθησουμε ηρεμα και να σκεφτουμε?

Τι θα κανουμε?

Παραδειγματα ηλιθιων λαων υπαρχουν παντου,δειτε τι γινεται στην Γαλλια οπου την πρωτη τετραετια ο Μακρον κατακρεουργησε την Δημοκρατια και επιτεθηκε στον λαο με τοση λυσσα που ακομα δεν το ξεχναω.

Το ξεχασε ομως ο Γαλλικος λαος και τον εξελεξε παλι προεδρο και τωρα διαμαρτυρονται παλι για το συνταξιοδοτικο νομοσχεδιο που αυξανει την ηλικια συνταξιοδοτησης μεταξυ ολων των αλλων.

Τι περιμεναν οι Γαλλοι απο μια μαριονετα των νεοταξιτων?

Να τους αγαπησει ξαφνικα?

Χαρηκαν οι Νεοζηλανδοι με την παραιτηση της αλλης μαριονετας της Τζασιντα Αρντερν,και μεχρι τις εκλογες το κομμα της ανακυρηξε πρωθυπουργο εναν στυγνο υποστηρικτη των λοκνταουν και των εμβολιων και ιβρυστη των ανεμβολιαστων.

Τι περιμενουν οι Νεοζηλανδοι?

Καλυτερη κυβερνηση ενω κοιμουνται?

Και να ερθουμε στα δικα μας.

Η Καλυτερη δουλάρα του Σβαμπ κυβερναει στην χωρα μας,το βιβλιο του το ειχε επιδεικτικα πανω στο γραφειο του και φωτογραφιζοταν με αυτο,συναντα την κοντη ψυχωτικη αδερφη τον Χαραρι που ευαγγελιζεται χακαρισμα των ανθρωπινων εγκεφαλων και εξολοθρευση των πληθυσμων που δεν θα χρησιμευουν πλεον ουτε σαν δουλοι,ο ιδιος τα λεει,οχι εγω.

Και εμεις τι κανουμε?

Περιμενουμε τις εκλογες να τσακωθουμε αν κυβερνησει αυτος η ο Τσιπρας η ο Ανδρουλακης?

Θυμαστε τι ελεγε για εμβολια και ανεμβολιαστους και υποχρεωτικοτητες ο συμβουλος υγειας του Τσιπρα Γεροτζαφιας?

Ειδατε να αντιδρασει σε κατι απο τα αισχρα που ειπε ο Τσιπρας?

Καλυτερες μερες υποσχεται παλι,θα καψει μετα το Ματι και την υπολοιπη χωρα.

Θυμαστε τις δηλωσεις του Ανδρουλακη περι υποχρεωτικου εμβολιασμου?

Για αυτον οτι και να πει κανεις χαμενα λογια ειναι.

 

Πιστευετε αληθεια οτι ενας απο αυτους ειναι λιγοτερο υποτελης και ξεπουλημενος απο τον αλλον?

Οτι νοιαζονται για εσας?

Ποτε θα καταλαβετε οτι ολοι αυτοι μαζι με τους υπολοιπους στην Ευρωπη και στις ΗΠΑ ειναι υποχειρια και γλυφοκωληδες των νεοταξιτων και μονο σε εσας ξεσπανε την οργη και την βια που τους εχουν δωσει εντολες να ξεσπασουν?

η Ατζεντα 2030 του ΟΗΕ εχει ημερομηνια ληξεις,μενουν 7 χρονια.

Μεχρι τοτε ενω εμεις θα τσακωνομαστε για ιδεολογιες που πλεον δεν υπαρχουν αυτοι ΟΛΟΙ θα περνανε νομοσχεδια ωστε να ειμαστε ετοιμοι στην πληρη υποδουλωση.

Συνεχιστε να βλεπετε ριαλιτυ.

https://harrytsopanos.blogspot.com

loading...