Για να έχει η Βουλή ζωή, πρέπει να είναι μέσα η ΖΩΗ!

Μετά τον πρόεδρο της δημοκρατίας,δεύτερος τη τάξει ιεραρχικά είναι ο πρόεδρος της Βουλής.
Καθώς οι κυβερνώντες είναι δεμένοι με την καρέκλα τους και όχι με το καθήκον προς τους
συμπολίτες τους,η χώρα δεν έχει καμμία σημασία γι αυτούς και  φαντάζει απειροελάχιστη έως μηδενική μπρος σε μια καρέκλα που προσφέρει παχυλούς μισθούς με μοναδική υποχρέωση ένα “ναι σε όλα”, καθώς ξεπουλιέται η Ελλάς από αυτούς τους πολιτικούς μεταπράτες της προδοσίας, της καταπάτησης του Συντάγματος,της αλλοτρίωσης της παιδείας,της Ιστορίας ,του Πολιτισμού,της ισοπέδωσης των πάντων,μια φωνή στεντόρεια ακούγεται να κραυγάζει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Είναι η φωνή μιας ξεχωριστής και δυναμικής προσωπικότητας που κλώτσησε κυριολεκτικά καρέκλες, αξιώματα, προεδρεία, παχυλούς μισθούς για να παλέψει  για τη σωτηρία της χώρας! Για το ξεσκέπασμα του άθλιου πειράματος της νέας τάξης που εφαρμόζεται στην πατρίδα μας και των βρώμικων παιχνιδιών  της αχαρακτήριστης συμπαιγνίας του μεταπρατικού πολιτικού προσωπικού με τους περιβόητους δανειστές του θανάτου της κοινωνίας μας!
Είναι η  φωνή τής ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,  που βροντοφώναξε και έκανε πράξη τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,που ξεσκέπασε τον δόλιο τρόπο ενέργειας των κυβερνώντων με την παραποίηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ,προκειμένου η χώρα μας να εισέλθει στο ΔΝΤ!!
Των υποτελών κυβερνώντων στις θελήσεις του Βερολίνου,των “ανθρώπων” που έρπουν μπρος στη θέα των υποκειμένων της Γερμανικής ένωσης που θέλει να λέγεται Ε.Ε.
Η φωνή της Ζωής Κωνσταντοπούλου,είναι η φωνή που χρειάζεται η Βουλή των Ελλήνων η οποία έχει κυριολεκτικά μετατραπεί σε διευθυντήριο της γερμανικής καγκελαρίας,εφαρμόζοντας εισαγόμενους νόμους που ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ στο Σύνταγμα της χώρας μας όπως και σε κάθε νομιμότητα!
ΟΛΟΙ αλλά και όσοι έχουμε απογοητευθεί πλήρως και αρνούμαστε την προσέλευση στην κάλπη,είναι η στιγμή που πρέπει να παραμερίσουμε την πικρία μας και να δώσουμε την ψήφο μας στην Ζωή, γιατί μας δίνει διέξοδο,γιατί ΑΞΙΖΕΙ πραγματικά!!
Η στεντόρεια και ΚΑΘΑΡΗ φωνή της  πρέπει να ηχεί στην Ελληνική Βουλή γιατί είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ που πρέπει να βροντοφωνάζεται μέχρις αποκαταστάσεως της νομιμότητας στην πατρίδα μας !!!
Γιατί η ίδια η Ζωή είναι ΕΛΠΙΔΑ για την αναγέννηση και λύτρωση
του προδομένου και υποτελούς  Ελληνικού λαού!

loading...

2 thoughts on “Για να έχει η Βουλή ζωή, πρέπει να είναι μέσα η ΖΩΗ!

  1. Τζάμπα δίνεις αγώνα κορίτσι μου. Μετά το πατιρντί που πάθαμε με τον πρώην ομοϊδεάτη σου, ο κόσμος ΔΕΝ θα πάει πιο αριστερά. Με τίποτα και κανένας, εκτός των φανατισμένων. Και συ ανήκεις στην "Αριστερά" που τα έκανε σκ@τά, όσο κι΄αν προσπαθείς να δείξεις κάτι άλλο! Μιλάς για μνημόνια, για προδοτικές συμφωνίες κλπ, αλλά κιχ δεν βγάζεις τόσον καιρό για κάτι Ρουβίκωνες, για το μπουρδέλο των Πανεπιστημίων, την εγκληματικότητα, για τον Ρομπέν που πουλάει μούρη στους "πολλούς του" με τα δικά μας τα λεφτά, τους δήθεν πρόσφυγες και τόσα άλλα που ενώ ξέρεις τι γίνεται δεν μιλάς. Γι΄αυτό άστο ζωίτσα. Κι΄αν λάχει και εκλεγείς, στην πάρλα όπως όλοι σας είσαι καλή. Κάτι πειστικό θα βρεις να μας πεις γιατί "αναγκάζεσαι" να κάνεις κάτι "που κατά βάσει δεν σας βρίσκει σύμφωνους, αλλά πρέπει για το καλό της Ελλάδας να γίνει έτσι…". Και από ΄κει αρχίζει όμως το κακό !

  2. Aaa ρε Ζωη με τι χαρα θρασσοσ και υυπερηφανεια βγηκες τοτε εσυ η ιδια και αφου εδιωξες τουσ αστυνομικουσ που σας φυλανε εσας τουσ ιδιουσ μεσα στην ΒΟΛΗ προεαξες τισ στηθαρεσ σου και επετρεψεσ στουσ απλυτουσ αναρχοκουμμιυνιστεσ του ρουβικωνα να πεταξουν τα σκατοχαρτα τουσ εκει μπροστα περαε που λενε το δικο τουσ τουσ εδωσεσ ετσι ασυλια ας πουμε και συνεχιζουν ακαθεκτα ακομα και σημερα τα απλυτα κοπρανα με την στηριξη παντα του απλυτπου συριζα και συναφων κοπροειδω αποφυσεων να κανιυν τα ιδια γιαι? γιατι απλουσταα αποτελουν το εργαλέιο σας τησ τρομοκρατιας και τησ ψευδους παραπληροφορησησ οποτε τι να κανεις εσυ τωρα μεσα στην βολη ζωη? για τον δρομο εισαι εσυ να υπερασπιζεσαι καθε τρομοκραη καθε κουμμουνοαπλυτο κοπρανο και οχι να σε βλεπουμε γκαγκαρω 2 μετρα να κουνιεσαι και σειεσαι στα εδρανα….κασε σον δρομο Ζωη εκει σου παει ….

Comments are closed.