Τι αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη υπό τον Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες

Ενοίκιο θα επιβάλει η κυβέρνηση στα τηλεοπτικά κανάλια που θέλουν να εκπέμπουν μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με το ΣτΕ και την απόφαση να
αναλάβει αποκλειστικά το ΕΣΡ την διενέργεια διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών.
Του Νίκου Παναγιωτόπουλου
Η κυβέρνηση αντέδρασε επιθετικά στην απόφαση του ΣτΕ την οποία λέει μεν ότι σέβεται ωστόσο θεωρεί ότι «και οι κρίνοντες κρίνονται» χαρακτηρίζοντας άδικη την γνωμοδότηση του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου.

Μετά από σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου αποφασίστηκε μέχρι τη Δευτέρα να είναι έτοιμος ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή-που θα καλύπτει το κένο μέχρι τη σύσταση του ΕΣΡ- με βάση την οποία όσα τηλεοπτικά κανάλια θέλουν να εκπέμπουν υφιστάμενα ή όχι θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου 4337 και συγχρόνως να καταβάλουν ένα τίμημα για τον αέρα που θα καταλάβουν προσωρινά.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός, ζήτησε να συνεδριάσει τη Δευτέρα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ώστε να επιχειρηθεί ακόμα μια φορά η συγκρότηση του ΕΣΡ.
Ο υπουργός Επικρατείας προσδιόρισε αυτό το τίμημα σε ετήσια βάση για όλους στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νίκος Παππάς επιτέθηκε με σφοδρότητα σε όσους επιθυμούν την επιστροφή στο καθεστώς ανομίας και επανέλαβε πολλές φορές στην κρατική τηλεόραση ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε ένα κλειστό κλαμπ καναλαρχών να κάνει αεροπειρατία.
Ο υπουργός όταν ρωτήθηκε ανέφερε ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού και άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι αυτός που θα κάνει την νέα νομοθετική ρύθμιση ευχόμενος να συγκροτηθεί το συντομότερο δυνατόν το ΕΣΡ για να διενεργήσει τον διαγωνισμό.
Την ίδια ώρα κυκλοφορούν πληροφορίες σχετικά με με το σχέδιο νόμου που ετοιμάζει η ΝΔ με κυβερνητικούς παράγοντες να ρωτάνε ευθέως για το αν έχει πρόταση η αξιωματική αντιπολίτευση για το κενό διάστημα μέχρι τη συγκρότηση του ΕΣΡ και αν ορίζει συγκεκριμένο τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες;

πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.!!
  https://www.youtube.com/watch?v=W0u3fSgNe5k

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ..
  Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) διοργανώνει, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.00 μμ στην Ηλιούπολη, εκδήλωση με θέμα: «Κατοχή, τότε και τώρα».

  Ομιλητές:
  • Δημήτρης Καζάκης,
  Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
  • Νίκος Καραβέλος,
  Δικηγόρος - Συγγραφέας

  Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.00 μμ
  Αμφιθέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης
  Σοφ. Βενιζέλου & Πρωτόπαππα, Ηλιούπολη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά αυτός ο ΠΑΠΑΣ τι είναι ο τιμητής των πάντων αυθερεντόντας απέναντι σε κάθε άλλη εξουσία θεωρώντας τον εαυτόν αλάθητο ως ΠΑΠΑΣ , ή θεωρεί τον εαυτόν του τον νέο ΜΑΔΟΥΡΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ , να ξέρει όμως έχει ο καιρός γυρίσματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]