Αν δεν επαρκούν οι φυλακές ας ανοίξουν τη μακρόνησο θα χρειαστεί ούτως η άλλως.

Στη Γερμανία χτίζουν καινούργιες φυλακές γιατί η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Εδώ επειδή οι φυλακές είναι τίγκα τους ξαμολάνε έξω
. Χρήματα δεν έχουν να χτίσουν καινούργια φυλακή αλλά λεφτά για τζαμί υπάρχουν. Όταν οι λαθραίοι γνωρίζουν ότι μπορούν να παρανομούν χωρίς συνέπειες χαζοί είναι να θέλουν να φύγουν. Διάβασα ότι οι δράστες που Κρέμασαν αλλοδαπό σε δέντρο στην πλατεία Κλαυθμώνος είναι άστεγοι.Και ρωτώ ήρθαν από την Ρωσία και Από την Πολωνία για κάτι καλύτερο η για να ζουν όπως γουστάρουν μέσα στην ανομία, κλέβοντας σκοτώνοντας πουλώντας πρέζα και ότι άλλο .Αν δεν επαρκουν οι φυλακές ας ανοίξουν τη μακρόνησο θα χρειαστεί ούτως η άλλως.

αναγνωστης

.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. RESORT ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΕΑ Η ΓΙΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΑΝΟ ΜΟΛΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΣΕ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΕΙΣΟΔΟΥ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΟΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΟΦΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΟΥΖΜΠΕΚΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΜΠΕΡΝΤΕΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]