Οι Ρεπουμπλικανοί θα κάνουν «φύλο και φτερό» τις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας για τον ρόλο που έπαιξαν κατά του Ν.Τραμπ

 

Εκλογή Κ.Μακάρθι: Ιδρύεται ξανά η Επιτροπή «Frank Church» & μπαίνει στο «στόχαστρο» η οικογένεια Μπάιντεν

Mετά από δεκαπέντε ψηφοφορίες εκλέχτηκε ο  επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών Κέβιν Μακάρθι ως ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων αφού πρώτα αποδέχτηκε παρασκηνιακά ολόκληρη την πολιτική ατζέντα του Ντόναλντ Τραμπ και της Alt Right που σημαίνει ότι θα κυνηγηθούν ανελέητα οι Δημοκρατικοί και ο Τζο Μπάιντεν με την επανίδρυση της θρυλικής εξεταστικής Επιτροπής «Frank Church».

Η συγκεκριμένη Επιτροπή όπως και η αρχική που είχε ιδρυθεί το 1975, θα έχει ως αντικειμενικό σκοπό την διερεύνηση των πεπραγμένων των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών δηλαδή των CIA, NSA και FBI μετά την αποκάλυψη του σκοτεινού τους ρόλου στο στήσιμο σκευωριών κατά του πρώην Αμερικανού Προέδρου Ν.Τραμπ, αλλά και την  συνωμοσία που έστησαν μαζί με την προηγούμενη διοίκηση του Twitter για να συγκαλύψουν τα σκάνδαλα της οικογένειας Μπάιντεν.

Ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, αποκάλυψε πως η προηγούμενη ιδιοκτησία απέκρυψε στοιχεία και γεγονότα του σκανδάλου Χάντερ Μπάιντεν, του υιού του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, δημοσιεύοντας τα εσωτερικά έγραφα του κοινωνικού δικτύου.

Από τα έγγραφα μάλιστα αποκαλύφθηκε πως η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν «επεξεργάζονταν» χρήστες και αναρτήσεις και απέρριπταν ότι έστεκε εμπόδιο στον ίδιο και τους Δημοκρατικούς!

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg αποκάλυψε ότι το FBI είχε στήσει την υποτιθέμενη «ρωσική εμπλοκή» στις εκλογές του 2016 που ανέδειξαν τον Ν.Τραμπ στην εξουσία, προκειμένου να καλυφθούν τα όσα αποκαλύφθηκαν στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, υιού του νυν Προέδρου Τζο Μπάιντεν, που είχαν δημοσιευτεί στη New York Post.

Αλλά και να κτυπηθεί σε δεύτερη φάση ο Ν.Τραμπ που εν τέλει κέρδισε τις εκλογές του 2016!

«Βασικά, το υπόβαθρο εδώ είναι ότι το FBI ήρθε σε εμάς πριν τις εκλογές του 2016 και μας είπαν, “Γεια, για να ξέρετε, θα έπρεπε να είστε σε εγρήγορση… Μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε ένα ενδεχόμενο να υπάρξει ρωσική προπαγάνδα στις εκλογές Έτσι απλά να είστε σε εγρήγορση”», αποκάλυψε ο Zuckerberg στον δημοσιογράφο Joe Rogan.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Κέβιν Μακάρθι δεν εκλέχτηκε στις πρώτες 14 ψηφοφορίες καθώς θεωρείται μετριοπαθής και οι βουλευτές που πρόσκεινται στο Ν.Τραμπ ήθελαν να εξασφαλίσουν πως ο συγκεκριμένος θα προχωρήσει στην σύσταση της Επιτροπής Church και ότι η οικογένεια Μπάιντεν θα κυνηγηθεί δίχως έλεος.

Ο Frank Church ηγήθηκε μιας από τις πιο σημαντικές έρευνες που ανέλαβε ποτέ το Κογκρέσο για τις μυστικές επιχειρήσεις των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ στις 27 Ιανουαρίου 1975, όταν η Γερουσία ψήφισε υπέρ του σχηματισμού της Επιλεγμένης Επιτροπής Γερουσίας των ΗΠΑ για τη Μελέτη Κυβερνητικών Επιχειρήσεων σε σχέση με τις Δραστηριότητες των Υπηρεσιών Πληροφοριών.

Η Eπιτροπή ιδρύθηκε λόγω ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε στους New York Times στις 22 Δεκεμβρίου 1974, από τον Seymour Hersh που αποκάλυπτε απόπειρες δολοφονίας ξένων αξιωματούχων από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA).

Ήταν η εποχή που ο αμερικανικός Τύπος ανάγκαζε κυβερνήσεις να λογοδοτούν.

Η απόφαση για την ίδρυση της Επιτροπής είναι οριστική και την αποκάλυψε δημοσίως ο βουλευτής Thomas Massie, ο οποίος θα είναι και συμμετέχων στην Επιτροπή.

Για πολλούς Ρεπουμπλικανούς μάλιστα και ιδιαίτερα για τους ψηφοφόρους, ο συγκεκριμένος έπρεπε να είναι αυτός ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σημειώνεται ότι η θέση αυτή είναι η τρίτη στην αλυσίδα της εξουσίας, μετά τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Αυτό σημαίνει πως αν οι δύο πρώτοι πάθουν κάτι που τους εμποδίζει να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, τότε αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο Massie Μιλώντας στο Foxnews και την εκπομπή του Τάκερ Κάρλσον, ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή δεν πρόκειται να αφήσει στο απυρόβλητο καμιά υπηρεσία με «τρία γράμματα» και δεν πρόκειται να αποδεχτεί την επίκληση κανενός απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας!

Εκτός όμως από την CIA, την NSA και το FBI, υπάρχει άλλες δύο υπηρεσίες που ερευνηθούν και είναι το CDC και ο FDΑ για τον ρόλο που έπαιξαν στους αναγκαστικούς μαζικούς εμοβλιασμούς με πειραματικά επί της ουσίας εμβόλια.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) είναι η αμερικανική υπηρεσία που διαχειρίστηκε τα της πανδημίας, των εμβολίων, των τεστ και των φαρμάκων για τον κορωνοϊό.

Εάν ανατρέξουμε στις δημόσιες δηλώσεις και απόψεις του Thomas Massie, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι στο στόχαστρο της Επιτροπής θα βρεθεί οπωσδήποτε η διαχείριση της πανδημίας σε όλο το εύρος της. Κυρίως όμως, τα εμβόλια και το λεγόμενο ακαταδίωκτο των εταιρειών.

Λίγες ημέρες πριν, ο Thomas Massie αναπαρήγαγε το tweet της επίσης Ρεπουμπλικάνοι βουλευτού, Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν που έγραφε τα ακόλουθα:

«Πριν από τα εμβόλια κατά του Covid δεν βλέπαμε αθλητές να πέφτουν νεκροί στον αγωνιστικό χώρο όπως βλέπουμε τώρα.

Και δεν είδαμε ποτέ το CDC να λέει τέτοια πράγματα.

Πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά;

Ώρα να διερευνήσουμε τα εμβόλια κατά του Covid».

Ενώ ο ίδιος, επίσης λίγες ημέρες πριν είχε καταγγείλει πως ζούμε σε μία υγειονομική χούντα υπέρ των φαρμακευτικών εταιρειών:

«Ζούμε υπό στρατιωτικό νόμο που προστατεύει την ιατρική αμέλεια.

Επειδή έχει γίνει επίκληση του νόμου PREP, κανένας πάροχος προϊόντος COVID EUA (εμβόλιο, τεστ ή θεραπεία) δεν μπορεί να μηνυθεί, εκτός εάν αποδείξει ο μηνυτής ότι προσπαθούσε εσκεμμένα να σας βλάψει.

Κανένα τέτοιο προϊόν δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί να επιβληθεί»!

Τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων για τον COVID-19  έδωσε τελικά στη δημοσιότητα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ CDC το οποίο είναι και το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο αμερικανικός οργανισμός αν και αργοπορημένα δημοσίευσε μελέτη αναφορικά με το  σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου (VAERS) το οποίο είναι ένα πρόγραμμα το οποίο συνδιαχειρίζονται το CDC και ο FDA.

Η ανάλυση σήματος ασφαλείας VAERS του CDC που βασίζεται σε αναφορές από 14 Δεκεμβρίου 2020  έως και 29 Ιουλίου 2022 για τα εμβόλια mRNA COVID-19 δείχνει ανησυχητικά ευρήματα  ασφάλειας για θανάτους  και μια σειρά από εξαιρετικά ανησυχητικά θρομβοεμβολικά, καρδιακά, νευρολογικά, αιμορραγικά, αιματολογικά, ανοσοποιητικά επεισόδια  μεταξύ ενηλίκων στις ΗΠΑ, απόρροια της λήψης σκευασμάτων mRNA.

Διαπιστώθηκαν  συνολικά 770 διαφορετικοί τύποι ανεπιθύμητων ενεργειών σε ηλικίες 18+, εκ των οποίων πάνω από 500 (ή τα 2/3) σχετίζονταν με  μυοκαρδίτιδες/περικαρδίτιδες.

Η ανάλυση του CDC δείχνει ότι ο αριθμός των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν σε λιγότερο από δύο χρόνια για τα εμβόλια mRNA COVID-19 είναι 5,5 φορές μεγαλύτερος από όλες τις αναφορές για εμβόλια που χορηγήθηκαν σε ενήλικες στις ΗΠΑ από το 2009 (~73.000 έναντι ~13.000).

loading...