ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑΟ! Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ…..ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

Ο ΤΣΑΡΟΣ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ…


ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πούτιν εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος δάσκαλος των σημείων και των συμβόλων. Χωρίς να πει λέξη, ξέρει να μεταφέρει περισσότερο τη θέση του. Και η χθεσινή επίσκεψη

στη λειτουργία των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού του Κρεμλίνου είναι μια ακόμη απόδειξη αυτού. 

Το γεγονός είναι ότι, κατά κανόνα, ο Vladimir Vladimirovich γιορτάζει τα Χριστούγεννα είτε στην οικιακή εκκλησία της κατοικίας στο Novo-Ogaryovo είτε σε περιφερειακές εκκλησίες.

Λειτουργία Χριστουγέννων στο Κρεμλίνο . Καθεδρικός Ναός Ευαγγελισμού – Μουσείο. Εδώ και κάνα δυο χρόνια δεν τελούνταν ακολουθίες και παλιότερα γινόταν μόνο πατριαρχική λειτουργία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Δηλαδή η χριστουγεννιάτικη λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέστηκε όχι γιατί είναι ναός που λειτουργεί με τακτικές ακολουθίες, αλλά γιατί έτσι αποφασίστηκε. Αν κάποιος δεν ξέρει, αυτός ο ναός είναι η πατρίδα όλων των μεγάλων πριγκίπων και τσάρων που έζησαν στο Κρεμλίνο.

Αυτή είναι μια από τις λίγες εκκλησίες των οποίων τα θησαυροφυλάκια στολίζονται όχι μόνο από ορθόδοξους αγίους, αλλά και από Έλληνες φιλοσόφους: Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...