Η κυβέρνηση απαντά για τους πλειστηριασμούς: «Άλλο το σπίτι ενός ανέργου κι άλλο οι βίλες στην Εκάλη»

Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς, δίνοντας τη δική της απάντηση στις έντονες αντιδράσεις.


Σε σημείωμα με τίτλο «Τα σπίτια, οι πλειστηριασμοί και η αλήθεια», αναφέρεται ότι «αρκετή φασαρία γίνεται, τις τελευταίες μέρες, στον Τύπο και τα social media, αλλά και με σχετικές κινητοποιήσεις, για τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Ασφαλώς, η ανησυχία για την κατοικία είναι παραπάνω από ευεξήγητη -είναι από τις πιο τραυματικές εμπειρίες να χάνεις το σπίτι σου και να βρίσκεσαι στον δρόμο, όπως έχουμε δει να γίνεται στην Ισπανία. Πρόκειται, όμως, περί αυτού;

Γιατί ασφαλώς είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις το πρώτο σπίτι ενός άνεργου ή εργαζόμενου, που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, με ένα ακίνητο αξίας άνω των 300.000 ή 400.000 ευρώ ή το ακίνητο ενός μεγαλοεπιχειρηματία που χρωστάει και είναι ένα από τα πολλά που διαθέτει προς εκμετάλλευση. Ας δούμε λοιπόν την πραγματικότητα, τα δεδομένα και τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.»

Και συνεχίζει:

«1. Η κυβέρνηση προστατεύει την πρώτη κατοικία –και μάλιστα με σημαντικά μέτρα ενίσχυσης των πιο αδύναμων. Η περίπτωση της Θεσσαλονίκης (που τόση δημοσιότητα γνώρισε, και για την οποία θα μιλήσουμε στη συνέχεια) ή κάποιες άλλες περιπτώσεις δεν αναιρούν τον γενικό κανόνα προστασία της πρώτης κατοικίας.

Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα προστατεύσει τις περιουσίες μεγαλοεπιχειρηματιών που χρωστούν τεράστια ποσά –ανεξάρτητα με το αν το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και κάποιοι πολίτες έχουν (την ισοπεδωτική και λανθασμένη πολιτικά) θέση ότι πρέπει να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός.

Γιατί είναι διαφορετικό πράγμα οι πανάκριβες βίλες στην Εκάλη και αλλού, και εντελώς διαφορετικό το τριάρι στο Παγκράτι ή το Περιστέρι, κ.λπ. Η προσπάθεια δημιουργίας πανικού, που ενορχηστρώνεται από τα γνωστά κέντρα εξουσίας, δεν πιάνει, παρότι τα θέμα είναι τόσο ευαίσθητο, γιατί οι πολίτες που χρωστούν και έχουν στεγαστικά δάνεια, παρά την ανησυχία τους, γνωρίζουν ότι δεν απειλούνται.

Εκτός αν κάποιοι –και σε καμία περίπτωση, βέβαια, αυτοί δεν είναι όσοι συμμετέχουν σε κινήματα στήριξης των φτωχών συνανθρώπων μας– εκτιμούν ότι με τον Μητσοτάκη θα προστατευθούν καλύτερα τα συμφέροντα της μεγαλοαστικής τάξης.

Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τη στήριξη, για παράδειγμα, μεγαλοεπιχειρηματία, με πολλά ακίνητα και καταστήματα στον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας, να μη βγει σε πλειστηριασμό οικόπεδό του στην Εκάλη;

2. Μέχρι το τέλος του 2016 οι τράπεζες έχουν εντάξει στον προγραμματισμό 2.000 πλειστηριασμούς. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι στοχεύουν σε μεγάλα ακίνητα, που βαρύνονται με δάνεια τα οποία έχουν βρεθεί στο "κόκκινο", πάνω από δύο χρόνια.

Με βάση τα Δελτία Πλειστηριασμών που διατίθενται, μόνο ένα μικρό ποσοστό αφορά πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και πρόκειται για ακίνητα μεγάλης αξίας. Συνεπώς, τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ζήτημα δεν ευσταθούν –και ιδίως ως προς την έκταση της δημοσιότητας που παίρνουν.

Οι τράπεζες, μάλιστα, με βάση τους στόχους που τέθηκαν, σε συνεργασία με την ΤτΕ και τον ESM, προχωρούν σε γενναίες ρυθμίσεις δανείων για τα 29 από τα 41 δισ. ευρώ των "κόκκινων δανείων", που θα απομειωθούν ως το τέλος του 2019.

3. Στον αναθεωρημένο νόμο Κατσέλη, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, μπορούν να ενταχθούν σε προστατευτικές ρυθμίσεις για την πρώτη κατοικία δύο στους τρεις δανειολήπτες.

Μάλιστα, για το 25% που αντιστοιχεί στους πιο αδύναμους, προβλέπεται η ενίσχυσή τους από το κράτος, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις δόσεις. Η προστασία παραμένει η ίδια, και δεν επηρεάζεται καθόλου από ενδεχόμενη μεταβίβαση του δανείου σε μη τραπεζική εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι και σήμερα απαγορεύονται οι πλειστηριασμοί όσων έχουν καταθέσει αιτήσεις υπαγωγής στις διατάξεις του νόμου Κατσέλη.

4. Σύμφωνα με το νόμο προστατεύονται οι δανειολήπτες –αλλά πρέπει βέβαια να κάνουν αίτηση– που διαθέτουν ακίνητο αντικειμενικής αξίας έως 180.000 ευρώ εάν είναι άγαμοι, 220.000 ευρώ εάν είναι έγγαμοι, προσαυξημένο κατά 20.000 ευρώ ανά παιδί και μέχρι τρία παιδιά.

Αντίστοιχα, θα πρέπει να έχουν ετήσιο εισόδημα (με βάση τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης), 13.906 ευρώ αν πρόκειται για ένα άτομο, 23.659 ευρώ αν πρόκειται για δύο άτομα και για κάθε παιδί 5.714 ευρώ, έως τρία παιδιά.

5. Με τον Αναθεωρημένο Κώδικα Δεοντολογίας, που εφαρμόζεται ήδη από 1.10.2016, οι υπόχρεοι για την τήρησή του (Τράπεζες, χρηματοδοτικά ιδρύματα, Εταιρίες Διαχείρισης) οφείλουν να παίρνουν υπόψη τους την οικονομική κατάσταση του δανειολήπτη (τεκμηριωμένα) και αναλόγως να προτείνουν λύσεις (ενδεχόμενη ευνοϊκή επιμήκυνση, απομείωση οφειλής, κ.ά.).

Τα πιστωτικά ιδρύματα, τηρώντας τις διατάξεις του Κώδικα Δεοντολογίας και την άτυπη δέσμευση τους, δεν έχουν προχωρήσει σε διενέργεια πλειστηριασμών κύριας κατοικίας, ακόμη και στις περιπτώσεις που δεν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προστασίας, προκειμένου να αποφύγουν εμπλοκή σε αβέβαιες και μακροχρόνιες δικαστικές διενέξεις.

6. Σε περίπτωση που οι δανειολήπτες είναι συνεργάσιμοι με τις τράπεζες, ακόμα και αν αδυνατούν να πληρώσουν, είναι πρακτικά αδύνατον οι τράπεζες να ξεκινήσουν δικαστικές διαδικασίες εναντίον της περιουσίας τους χωρίς το χρέος τους να έχει ρυθμιστεί σε επίπεδα τέτοια που να μπορούν να αποπληρώνουν τη δόση.

7. Θυμίζουμε ότι μέχρι το 2018 δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση δανείων που συνδέονται με πρώτη κατοικία:

– Ανεξαρτήτως κατηγορίας, δηλαδή όχι μόνο τα στεγαστικά δάνεια αλλά και τα καταναλωτικά, τα επισκευαστικά, τα δάνεια των ελεύθερων επαγγελματιών, των εμπόρων και αγροτών, καθώς και τα δάνεια μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που έχουν διασφάλιση σε πρώτη κατοικία.

– Με αντικειμενική αξία μέχρι 140.000 ευρώ, δηλαδή παραπάνω του 90% του συνόλου των στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας.

8. Η περίπτωση της Θεσσαλονίκης είναι ιδιόμορφη. Πρέπει, ασφαλώς, να αντιμετωπιστεί με σεβασμό προς το πρόσωπο του δανειολήπτη που, όμως, οφείλει και αυτός να σεβαστεί και να κάνει χρήση των νόμων σχετικά με την προστασία της περιουσίας του. Όσο για τα οφειλόμενα από την ΕΡΤ προς το πρόσωπό του ισχύουν τα εξής:

- Η ΕΡΤ δεν του χρωστά ούτε ένα ευρώ καθώς δεν είχε καμιά σύμβαση εργασίας με την ΕΡΤ! Η ΕΡΤ, λοιπόν, "δεν αρνείται να τον πληρώσει", ούτε άλλωστε παραδέχεται και ο ίδιος.

- Η εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο, και η οποία πληρώθηκε κανονικά από την ΕΡΤ, του οφείλει δεδουλευμένα, καθώς εργαζόταν σ’ αυτή. Η ΕΡΤ δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα γι’ αυτό.

9. Στην περίπτωση των όσων συνέβησαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών καθώς και στα κατά τόπους ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη, ημέρα διενέργειας πλειστηριασμών, οι αρχές κινούνται με γνώμονα την προστασία της έννομης τάξης καθώς και της αποφυγής εντάσεων.

Δεν μπορεί, όμως, να μείνει αναπάντητη η προσπάθεια διόγκωσης και παρερμηνείας ενός και μόνο πλειστηριασμού στην Αθήνα, ο οποίος έγινε από το Δήμο Αθηναίων, για τον οποίο μεν δεν υπάρχει νομική απαγόρευση, αλλά λόγω του ποσού της οφειλής εγείρεται ηθικό θέμα, στο οποίο οφείλει να τοποθετηθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης.

10. Η προσπάθεια των γνωστών κέντρων, αφού δεν ευοδώθηκαν οι "ευσεβείς πόθοι" τους να ενεργοποιηθεί ο δημοσιονομικός "κόφτης", είναι να εκμεταλλευθούν το πολύ ευαίσθητο θέμα της κατοικίας. Δεν θα έχουν, όμως, καμία τύχη γιατί οι πολίτες έχουν γνώση και κρίση.

Ασφαλώς ενδιαφέρονται –και ορθώς– για την προστασία του σπιτιού τους, δεν επιθυμούν, όμως, να έχουν ασυδοσία οι μεγαλόσχημοι που χρωστάνε κατά σύστημα και παντού.

Το ζήτημα για τους πολίτες που ανησυχούν και κινητοποιούνται τίθεται εντελώς αλλιώς. Το ερώτημα είναι: Ενδιαφέρονται για την ουσιαστική προστασία της πρώτης κατοικίας των εργαζόμενων και ανέργων ή ψάχνουν να βρουν (άλλη) μια αφορμή για να κάνουν μικροπολιτική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, εκμεταλλευόμενοι ένα τόσο ευαίσθητο θέμα;

Όσοι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, όσοι αγωνιούν ειλικρινά, δεν παρασύρονται από τις κραυγές ούτε πείθονται από μια ισοπεδωτική λογική που λέει «κανένας πλειστηριασμός»: ξέρουν να κάνουν τις αναγκαίες διακρίσεις, αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει πετύχει να προστατέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρώτη κατοικία, καταλαβαίνουν ότι με Σαμαρά ή Μητσοτάκη πρωθυπουργό τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Και βγάζουν τα συμπεράσματά τους.»
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

27 σχόλια :

 1. ΒΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ......ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ.....ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ;.....ΕΕΕΕΕ;.........ΒΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 500....ΕΥΡΩ......ΕΕΕΕΕΕ;..........ΠΕΣ ΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ΤΕΛΟΣ...!!!

  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ..!!!!
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8O37bmRsUnY

  ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ 100.000 ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΝ..

  Ευάγγελος Ηρακλείδης
  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ...............ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ
  ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

  Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.
  Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ.

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΡΟΝΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ,ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΕΙ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ...

   ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

   9.21 ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΝΤΙΚΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ??

   ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΑΧΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ..

   ΕΣΥ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΙ ΛΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ??

   Διαγραφή
  2. Ο 12ΘΕΙΣΤΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΕΟ!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΜΩΡΗ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙ ΡΕ ΣΦΟΥΓΓΩΚΩΛΑΡΙΕ ΤΟΥ ΠΣΩΡΑ??? ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΕΤΑΜΕ ΛΑΣΠΗ. ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ?????
   ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΒΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ, ΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ...
   ΤΙ ΕΝΙΑΙ?? ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ
   ΓΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑ ΟΧΙ ΔΙΣ ΑΠΛΑ ΜΥΡΙΑ ΘΑΜΠΕΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ ΙΣΑ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ...

   Διαγραφή
  4. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΒ ΧΑΖΟ??

   ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ...

   ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙΚΕ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ,ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ...

   ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ??

   ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ,ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...

   Διαγραφή
 3. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΣΑΠΕΛΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΠΣΟΡΡΩ-ΔΟΛΛΑΡΙΑ (ΠΕΤΣΙΝΑ ΟΜΩΣ) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΗ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΤΕ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΣΕ 20,000 ΕΥΡΩ ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΙ ΑΜΑ ΤΗ ΕΙΣΟΔΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΟΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΝΤΙΖΕΣ Ε' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΙΔΙ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ...

   Διαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ!!!!

   Διαγραφή
  3. Μαλλον φιλε εχουν και την υποστηριξη του καθεστωτος για ν λενε τετοιες παπαριες.

   Διαγραφή
  4. ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΤΟΘΕΛΕΣ????? ΓΙΑΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ Ο ΛΟΠΩΔΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΛ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΓΑΪΔΑΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΛΙΓΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
   ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥΣ.
   ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΡΕ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΖΩΟ ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ; ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ;
   ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ;

   Διαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕΡΟΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΓΕΛΟΙΑΔΙΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ..ΑΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ..ΑΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑ

   Διαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,Η ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2...

   ΟΜΩΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ...!!!!

   "Μ Ι Α" ΕΣΤΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΜΗΤΣΟΣ,Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ "ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΣ" ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΖΑΚΗ,"Μ Ι Α" ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΚΕΡΔΙΖΕΙ...

   ΕΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΛΙ,ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε.ΣΥ.!!!!

   ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΜΗΤΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ "Μ Ι Α" ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ...!!!!

   Διαγραφή
 4. Ατομα που δεν πιστευουν στον χριστο και την παναγια θα σωσουν τους ελληνες!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΣΩΣΙΑ!!!!!!ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ!!!!!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΛΩΡΕ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΠΣΩΡΑΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ 3/11/2012..

  ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑΣΥΝΗ,ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ..
  ***Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ε Τ Ε…!!!!

  http://3.bp.blogspot.com/-NzgCXQh2ooo/UpAU072YqJI/AAAAAAAAAV8/mjzeIAIhQDY/s1600/%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97+%CE%A5%CE%A0.%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D.jpg

  ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ http://alfeiospotamos.gr/?p=22804..

  ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ(ομως τι ντροπη πρακτορακια ενας πρωθυπουργος να απανταει σε εναν "απατεωνα" και να τον αποκαλει και Κυριο),ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ,ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…
  ***Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ε Τ Ε…!!!!

  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

  ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ 100.000 ΣΕ ΛΙΓΟ,ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ,ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ...
  ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΗΑΜ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΣ ΕΣΥ ΑΠΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΙΤΕΙΟ???? ΕΚΕΙ ΘΑΣΟΥΝΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΛΕΜΕ, ΘΑΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΛΗΜΑ, ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΝΤΟΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΣΩΡΟΥΣ ΘΑΒΛΕΠΕΣ.. ΗΛΙΘΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  2. ΑΣΕ ΤΑ ΔΙΣ..ΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΜΙΛΑΜΕ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙΣΥ ΡΕ ΑΜΟΙΡΟ ΗΛΙΘΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΣΕ ΦΤΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΜΠΛΟΓΚ...ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ??? 8, 9??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

   Διαγραφή
  3. ΑΑΑ ΤΩΩΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΣΑΜΕ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΛΗΜΑ ΠΣΩΡΑ..ΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΕΓΚΑΦΑΛΩΝ
   ΔΕΝ ΜΟΥΛΕΡΕ ΗΛΕΚΤΡΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ????? ΧΑΧΑΧΑΑΑ
   ΑΑ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ... ΑΑΑΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧ

   Διαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,Η ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2...

   ΟΜΩΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ...!!!!

   "Μ Ι Α" ΕΣΤΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΜΗΤΣΟΣ,Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ "ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΣ" ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΖΑΚΗ,"Μ Ι Α" ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΚΕΡΔΙΖΕΙ...

   ΕΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΛΙ,ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε.ΣΥ.!!!!

   ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΜΗΤΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ "Μ Ι Α" ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ...!!!!

   Διαγραφή
 7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ…
  https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ


  ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΠΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ..

  ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ Μ’ΑΥΤΟΝ..
  ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ,ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΠΟΘΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΤΗΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ..

  ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ,ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

  ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

  ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

  ΥΓ
  ΜΙΑ ΑΜΑΜΗΤΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ 65 ΕΤΩΝ ΕΚΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....

  ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ,ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ....!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΡΕ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ 12ΘΕΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ??????

   Διαγραφή
  2. ΡΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΠΣΩΡΑ ΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ?????ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ????

   Διαγραφή
  3. ΕΛΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΧΕΣΩ ΚΙ'ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΚΑΖΑΚΗ,ΚΑΖΙΚΑΚΙ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟ...

   ΕΛΑ ΣΙΜΩΣΕ....

   Διαγραφή
  4. ΕΙΠΑ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ....
   ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

   ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...

   ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

   ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

   Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
   Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

   Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

   Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

   ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

   ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
   ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ..!!!

   Διαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]