Λογαριασμός ΔΕΗ και "Αριστερή¨κυβέρνηση.

Ας μας απαντήσουν επί του θέματος,όλοι αυτοί οι "αριστεροί" κυβερνώντες,που με την πολιτική τους δείχνουν πιο...
δεξιοί και από τους Μητσοτακικούς. Ας μας δείξουν κάτι να μας πείσουν πως όλα αυτά που γίνονται είναι για το καλό της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων,και όχι μόνο για τους εκλεκτούς. Μειώσατε την φορολογία και καταργήσατε τα χαράτσια; Βάλατε φρένο στην αισχροκέρδια των καρτελ,στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης; Κοιτάζω τον λογαριασμό της ΔΕΗ που μου ήρθε πρόσφατα,και νομίζω πως ζω σε καμια Σουηδία Δανία,και όχι στην Ελλάδα των μνημονίων,της ανέχιας της ανεργίας,των ΕΝΦΙΑ,και των απαράδεκτων τελών κυκλοφορίας,για τις σακαράκες των 15 ετών. Είναι δυνατόν κύριοι αριστεροί,ΔΥΟ μόνο άτομα,συνταξιούχοι,και με θερμοσίφωνο ξύλου,να πληρώνουν τέτοια ποσά; Για 730Kwh,και με καθαρή αξία ρεύματος 70€,ο τελικός λογαριασμός να είναι 175€; Είναι δυνατόν; Γιατί να πληρώνω 100€ νταβατζιλίκι,και για ποιους; Γιατί να πληρώνω τέτοια ποσά για μια υπηρεσία η οποία ούτε κατά διάνοια συγκρίνεται με τις αντίστοιχες Ευρωπαικές; Που με την παραμικρή κακοκαιρία και το πρώτο μπουμπουνητό,αρχίζουν οι διακοπές και η πτώση της τάσης;(τουλάχιστον εδώ στην επαρχία Ανατολικής Μακεδονίας που διαμένω). Κύριοι της υποτιθέμενης αριστεράς,η σύνταξή μας όλη φεύγει για λογαριασμούς απαράδεκτων υπηρεσιών,και υπέρμετρων φόρων που μας έχετε επιβάλλει. Εχουμε απαράκτα υψηλές τιμές τροφίμων,υπηρεσιών ,καυσίμων,και άλλων αγαθών,τις περισσότερες φορές στα υψηλότερα ποσοστά της ΕΕ. Αυτά θέλει να δει ο κόσμος να θεραπεύονται,για να μπορέσει να επιβιώσει,με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

 1. Αυτές οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι δυσβάστακες !!!
  Όπως βλέπω στον λογαριασμό υπερβαίνουν το 50% της κατανάλωσης !!!
  Χρέωση ηλεκτρικής ενέργειας = 70,19
  Ρυθμιζόμενες χρεώσεις = 44,42
  Κάνω λάθος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απαράδεκτο. 70€ το ρεύμα,και άλλα 100€ τα επί πλέον. Πώς να σου φτάσουν μετά να ζήσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ.ΖΗΤΩ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚΓ ΟΥΝ..ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΑΔΙΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΡΙΣΘΕΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ +1111111111111111111

   Διαγραφή
 4. ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

  ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..

  ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

  https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΨΣΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Η ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ??ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

   ΟΝ CΑΜΕΡΑ TV
   ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΟΛΥΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

   ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΚΟΥΕ ΥΠΗΚΟΕ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»,ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ??

   ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

   https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

   Διαγραφή
 5. Καλά 2500 έως 3000 αργόσχολους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ στην ΕΡΤ με ακροαματικότητα 2% ποιος θα του πληρώσει ρε φίλε , ενώ τα ιδιωτικά έχουν μόνο 400 . Τους ήθελες τους πίστευσες τους ψήφισες και τώρα σου κατσικώθηκαν στο σβέρκο στην υγεία σου και στην υγεία μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Δ Ε Η.......ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.......980 ΕΥΡΩ...........ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ....ΣΥΡΙΖΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]