Ο Βοτανικός θα μετατραπεί σε ¨Μουσουλμανικό ορμητήριο¨ . Μέτρα για να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε Μουσουλμανικό κράτος .


Κατ’ αρχάς , θα πρέπει η κοινοπραξία (Κ/Ξ) «J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. –ΙΝΤRΑΚΑΤ , στην οποία ανατέθηκε την 10/10/2016 η κατασκευή του ισλαμικού τεμένους εἰς τόν Βοτανικό …
να ¨μην βιάζεται ¨ , διότι όλα θα αλλάξουν ποσοτικά και θεσμικά , αλλά και να μην ξεχνούν ότι την 8/11/2016 θα εκδικαστεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας εἰς το Δ΄ Τμήμα αυτού …. η από 16/6/2015 ὑπ΄ αριθμόν εκθέσεως καταθέσεως 1756/9.7.2015 αίτησις ακυρώσεως ὡς και η από 1/3/2016 ὑπ’ἀριθμόν εκθέσεως καταθέσεως 109/11.3.2016 πρόσθετοι λόγοι ακυρώσεως ( ἐπί τῆς ἀνωτέρω αἰτήσεως ακυρώσεως ) ενώ έχει κατατεθεί και την 4/10/2016 ἡ ὑπ’ αριθμόν 3361 από 10/9/2016 αίτησις ακυρώσεως , κατά των πράξεων και αποφάσεων περί κατασκευής του ισλαμικού τεμένους εἰς τόν Βοτανικό . Απευθυνόμαστε λοιπόν στους Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τους ζητάμε - στο όνομα του Ελληνικού λαού - να λάβουν αυτήν εδώ την ¨κατάθεσή μας ¨ υπόψη τους , ως να είμαστε εξεταζόμενοι μάρτυρες ενώπιον τους κατά την ανωτέρω εκδίκαση . Τους ενημερώνουμε συνεπώς μέσα από τα μάτια ¨αστυνομικών του πεζοδρομίου ¨ ότι:
 •Στην Ελλάδα βρίσκονται ( επίσημα ) περί τους 835.000 μουσουλμάνοι εκ των οποίων οι 240.000 βρίσκονται στην Αττική .. Τούτο συνεπάγεται ότι η δημιουργία χώρων λατρείας των μουσουλμάνων δεν θα είναι ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ , ως εκ τούτου , η δημιουργία ενός τεμένους γίνεται για λόγους ¨πολιτικής ψυχοθεραπείας ¨
 •Οι μουσουλμάνοι υπάρχου και αντιλαμβάνονται τον κόσμο , μέσα από τους κανόνες ενός θεοκρατικού μοντέλου διακυβέρνησης , όπερ σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ σε κοινωνίες άλλου κράτους , παρά μόνο να συνυπάρξουν ειρηνικά …. εάν τους αφήσουν οι φανατικοί εξ αυτών .
 •Το Ελληνικό Κράτος θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχει θεσμικά , τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε δομή που θα βοηθάει στην ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ .
 •Οι ίδιες οι μουσουλμανικές κοινότητες θα πρέπει να οργανωθούν έναντι των φανατικών μουσουλμάνων . Δεδομένων των ανωτέρω , θα πρέπει ΤΩΡΑ να ληφθούν τα παρακάτω μέτρα , για να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε ορμητήριο φανατικών Ισλαμιστών σε επτά χρόνια από σήμερα .

1-Να καταγραφούν ΕΠΊΣΗΜΑ με ευθύνη των ιεροκηρύκων , όλοι οι χώροι προσευχής των μουσουλμάνων σε όλη την Ελλάδα , ώστε να ΟΡΙΣΘΟΥΝ οι πλέον κατάλληλοι, σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς άρχοντες , κτλ ….να δημιουργηθεί γενικό μητρώο δηλαδή .

 2-Να διοριστεί με απόφαση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , δλδ με Προεδρικό διάταγμα , ο οποίος να ευθύνεται έναντι της ελληνικής πολιτείας για τα πεπραγμένα τους

 3-Να αποφευχθεί με κάθε τρόπο η δημιουργία ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ Τεμένων - Τζαμιών διότι τούτο θα οδηγεί στην δημιουργία ¨κλειστών μουσουλμανικών κοινοτήτων ¨ με επίκεντρο αυτά ,και στην δημιουργία γκέτο στις παρυφές τους .

 4-Να δημιουργηθούν δομές στα σχολεία ( ξεχωριστές τάξεις ) όπου θα διδάσκονται οι μουσουλμάνοι την θρησκεία τους , όταν όλοι θα έχουν μάθημα θρησκευτικών …. αγαπητέ κύριε Φίλη . Δυστυχώς , δεν μπορούμε να μην διαχειριστούμε το πρόβλημα πλέον . Δυστυχώς η Εκκλησία της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι ΑΥΤΗ που πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ διάσταση … ΜΌΝΟ ΕΚΕΙ . Οποιοσδήποτε όμως θα παρεκκλίνει από τα ανωτέρω, θα υιοθετεί μέτρα αντισυνταγματικά και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κατά του Ελληνικού Λαού . Οποιοσδήποτε παρεκκλίνει των ανωτέρω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο , θα πρέπει να βρει απέναντί του …την συνείδησή του . Εάν όχι , υπάρχει ο ΜΕΓΑΣ κίνδυνος να βρει ΑΠΈΝΑΤΊ ΤΟΥ ένα ολόκληρο λαό , και τότε απλά ….. δεν θα μπορεί ούτε να κρυφτεί , μα ούτε και να ξεφύγει .

Υ.γ Ευχαριστούμε τους φίλους για την ενημέρωση . (15/10/2016)

 ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
 [email protected]
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Γίνεται αυτό που θέλει η Παγκοσμιοποίηση
  (Διεθνές οικονομικό κατεστημένο).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. OI ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΥ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΟ κ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ ΟΧΙ! ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΙΟΤΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΤΗΘΗ Η ΑΠΟΧΟΡΗΣΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΗΡΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΧΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΝΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΥΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]