Ποτέ τους δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν με τα εμβόλια την πανδημία. Αντιθέτως η “πανδημία” ήταν η αφορμή για να γίνουν τα εμβόλια.

 Δεν σας προξενεί εντύπωση, ότι σχεδόν όλες οι εταιρείες χρησιμοποίησαν την νέα, αδοκίμαστη, και μέχρι πρότεινος ασταθή τεχνολογία mRNA στα εμβόλια τους?

Είναι γιατί αυτές ήταν οι οδηγίες που είχαν απ τους σκιώδεις αφέντες τους του βαθέως κράτους. Δεν έχει να κάνει με κούρσα θεραπείας ενός ιού (ο οποίος δεν απομονώθηκε και ποτέ). Αν ήταν έτσι, κάθε εταιρεία με την τεχνογνωσία και προηγούμενη εμπειρία που είχε, θα προσπαθούσε με την δική της σφραγίδα και κοσμοθεωρία να προσεγγίσει την καταπολέμηση του ιού. Παράγοντας μοναδικά προϊόντα, που θα αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν τους.

Επίσης η παράλληλη κατάπνιξη κάθε άλλης εναλλακτικής θεραπείας, και η σύσσωμη λύσσα όλων των κυβερνήσεων και των συστημικών μήντια να προωθούν μόνο τα εμβόλια, παραπέμπουν στο τραγέλαφο του στημένου δράματος. Είναι να απορείς πόσο ψεκασμένα με γραφένιο είναι τα γκοίμ για να μην αντιλαμβάνονται τέτοια βασικά πραγματάκια.

Αλλά και η ίδια η ανάγκη ενός φαρμάκου, οποιουδήποτε φαρμάκου, πρέπει να βρίσκεται υπό έρευνα. Διότι δεν είμαστε καν σίγουροι ότι υπήρχε κορωνοιός που σκοτώνει πριν τα εμβόλια, (μπορεί να βαφτίζαν άλλες αιτίες θανάτων ως covid και μετά σας δείχναν τα μήντια εικόνες από ΜΕΘ με ηθοποιούς και δραματική μουσική στο background). Όπως δεν είμαστε σίγουροι ότι και να υπήρχε, ότι είχε θνητότητα που δικαιολογούσε να κλειδωθεί μέσα και ισοπεδωθεί ένας ολόκληρος πλανήτης.

Δηλαδή μιλάμε για την πλήρη καθίβρυση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και νοημοσύνης. Και τώρα βγαίνουν και λένε δεν ξέραμε ότι θα ξέφευγε από το μπράτσο το υλικό του εμβολίου και θα πήγαινε μέσω του λεμφικού συστήματος σε όλους τους ιστούς. Που τα πουλάτε αυτά βρε λαμόγια? Σχεδιάζετe το γενετικό όπλο σας εδώ και χρόνια, δεν περιμένατε το false alarm του 2019 για να τα δημιουργήσετε. Ξέρετε πολύ καλά και τι περιέχουν (που δεν αναγράφεται) και που αποσκοπούν…. .

Σας κλείσαν μέσα με τα ψευτο-μοριακά τεστ ,που ούτε οι ίδιοι πλέον μπορούν να κρύψουν ότι είναι απάτη, και πάνω εκεί βάσισαν όλη την ψυχική, οικονομική και σωματική σας χρεοκοπία.

Αλλά μωραίνει Κύριος ων βούλεται απολλέσαι, νομίζατε ότι τα ανθρώπινα σκευάσματα θα ξεπερνούσαν την φυσική ανοσία ενός υγιούς ανθρώπου. Νομίζετε ότι η επιστήμη που έχετε θεοποιήσει, ξεπέρασε τον Δημιουργό. Και αυτό βέβαια ΑΝ υπάρχει όντως κίνδυνως προ εμβολίων και δεν ήταν όλο φουσκωμα των μήντια. Το πιθανότερο είναι ότι πέσατε θύματα μιας πελώριας γενοκτονικής απάτης… . Και κάνατε με χαρά ουρές για να την καταστήσετε δυνατή…. .

https://katohika.gr/

loading...