Προσοχή στην Εθνική Ασφαλιστική

Προσοχή στην Εθνική Ασφαλιστική Κραχ στις αντασφαλίσεις προ των πυλών...
Η Εθνική Ασφαλιστική η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας αναμένεται το προσεχές διάστημα να δώσει συμβόλαια αντασφάλισης που αφορούν όλο το χαρτοφυλάκιό της, άρα μιλάμε τουλάχιστον για εκατομμύρια ευρώ που όλα προέρχονται από τα λεφτά των ασφαλισμένων της.
 Και όπως διαβάζω εδώ οι μνηστήρες είναι ένας κι ένας για την πολύφερνη νύφη.
Ο ένας είναι ο Γιώργος Κούμπας που φαλήρισε την Κούμπας Συμμετοχών εξαιτίας, κυρίως, των λανθασμένων επιλογών, αφού πρώτα έλαβε τεράστια δάνεια από τη Λαϊκή Τράπεζα που σήμερα έχουν χτυπήσει κόκκινο, ενώ ο ίδιος ερευνάται και για αιφνίδιο πλουτισμό.
Ο άλλος είναι ο Τζέραλντ Τέρνερ, ο οποίος έχει μακρά ιστορία στις αντασφαλίσεις, αλλά και τουλάχιστον παράξενη σχέση με την οικογένεια του καταδικασμένου Άκη Τσοχατζόπουλου. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι συμβάσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι τόσο σημαντικές που μπορούν από μια στραβοτιμονιά να παραλύσουν την οικονομία. Ο επιχειρηματικός κόσμος χρειάζεται, επειγόντως ανανέωση.

 Νικήτας
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το κράτος να κάνει έλεγχο στις μισθοδοσίες των ιδιοκτητών διευθύνων Συμβούλων και κολλητών, παράδειγμα οι πρόσφατες πτωχεύσεις και τόσοι άλλοι που φαλίρισαν τις επιχειρήσεις τους με τη βοήθεια του νόμου, αλλά στην ουσία οι ίδιου ζουν σαν βασιλιάδες, εκτός των εργαζομένων φυσικά.
    Και δεν είναι λίγοι, μήπως η βουλή πρέπει να αλλάξει το νόμο για τις πτωχεύσεις.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]