Η συνουσία είναι «θείο δώρο»! Ταύτιση απόψεων από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και τον Πάπα

Ο πρόεδρος της Πατριαρχικής Επιτροπής που είναι αρμόδια για ζητήματα οικογένειας, προστασίας της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας, πρωθιερέας Ντιμίτρι Σμιρνόφ, συμφώνησε με τα όσα δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος και συγκεκριμένα με το ότι το σεξ είναι «θείο δώρο».
Ωστόσο προσέθεσε ότι «θείο δώρο» μπορεί να θεωρηθεί μόνο όταν γίνεται μεταξύ συζύγων. Διαφορετικά συνιστά αμαρτία.

«Όλη η διάπλαση του ανθρώπου συνιστά θείο δώρο. Το σέξ είναι συστατικό της αγάπης. Όμως μόνο της αγάπης σε γάμο. Αυτό το θείο δώρο είναι όπως το γεύμα, ο ύπνος, το ντους, όπως το μπάνιο στην θάλασσα» δήλωσε ο Σμιρνόφ σε ζωντανή εκπομπή στον ραδιοσταθμό «Govotit Moskva» (Ομιλεί η Μόσχα).

Σύμφωνα με τον Σμιρνόφ, οι σεξουαλικές σχέσεις εκτός συζυγικής ζωής συνιστούν αμαρτία, κατά την άποψη της εκκλησίας. «Το σεξ ως απόλαυση εκτός γάμου συνιστά πορνεία και μοιχεία. Συνιστά παράβαση της έννοιας του θείου για τον άνθρωπο. Είναι αμάρτημα και μάλιστα θανάσιμο» είπε ο Σμιρνόφ.

Χθες Τρίτη, η υπηρεσία ενημέρωσης της Αγίας Έδρας κοινοποίησε τις δηλώσεις του Προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπα Φραγκίσμου, ο οποίος είπε ότι η σεξουαλικότητα και το σεξ είναι «θείο δώρο». Ο Ποντίφικας είπε ότι το θείο αυτό δώρο έχει δύο στόχους. Την αγάπη και την γέννηση της νέας ζωής. Μάλιστα ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι θα πρέπει να ξεχωρίζει κανείς την «σεξουαλικότητα που προέρχεται από τον Θεό» και εκείνη που είναι «αποκομμένη από την αγάπη και χρησιμοποιείται για τέρψη». Χαρακτήρισε μάλιστα «πραγματική σεξουαλικότητα» εκείνη που εκπορεύεται από την βαθειά αγάπη.

loading...

11 thoughts on “Η συνουσία είναι «θείο δώρο»! Ταύτιση απόψεων από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και τον Πάπα

  1. ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο…ΚΡΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΑΡΕΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

  2. εσυ εισαι οργανο του σατανα παλιοπουστα αρρωστε ψυχικα λεπρε αντινοε

  3. Η συνουσία από τον κώλο είναι «θείο δώρο»! Ταύτιση απόψεων από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και τον Πάπα

  4. η επαναλαμβανομενη συνουσια μεταξυ ανδρων ειναι το πιο ομορφο πραγμα που εχει να μας επιδειξει η αρχαια ελληνικη μυθολογια που ονομαζεται και συμβολικη
    δηλαδη η μυθολογια εδινε παραδειγματα προς διαπαιδαγωγηση και μιμιση Ο Διας ηταν ο πρωταθλητης τής "θεικης" διαστροφης συνουσιας και παιδεραστης του μικρου Γανυμιδη. και δεν εφταναν ολα αυτα ο Διας εκτος απο της αδερφες του ΗΡΑ ΚΑΙ δΗΜΗΤΡΑ που συνουσιατηκε μαζι τους απηγαγε τη μητερα του ΡΕΑ και μεταμορφωμενοι σε φιδια συνουσιασηκαν με "θεικη" μεγαλοπρεποια

    τα ερωτικα ζευγαρια της αρχαιοτητας

    Δίας και Γανυμήδης–Ποσειδών και Πέλοπας

    Απόλλων και Κυπάρισσος–Απόλλων και Υάκινθος

    Ζέφυρος και Υάκινθος–Παν και Δάφνις

    Ηρακλής και Ιόλαος–Ηρακλής και Ύλας

    Αχιλλέας και Πάτροκλος–Ορέστης και Πυλάδης

    Λάιος και Χρύσιππος

  5. Οι διαστροφές τού Δία
    Ο Δίας ήταν ο πρωταθλητής τής "θεϊκής" διαστροφής

    Τολμούν οι Νεοπαγανιστές να πιάνουν για κακό στο στόμα τους τον αναμάρτητο και γλυκύτατο Ιησού Χριστό, και ξεχνούν το χάλι τών δικών τους "θεών". Ας δούμε εδώ για τον σπουδαιότερο "θεό" τους μερικά πράγματα, από την ίδια τη δική τους μυθολογία:

    Ας μιλήσουμε περιληπτικά για τον Δία, που ήταν ομοφυλόφυλος παιδεραστής του μικρού Γανυμίδη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μοίχευε συχνότατα κατά της γυναίκας του και αδελφής του τής Ήρας, ενώ οι Ορφικές ιστορίες αναφέρουν ότι ο Ζευς έσμιξε με τη δεύτερη από τις αδελφές του, τη Δήμητρα. Καρπός αυτής της ένωσης ήταν η Περσεφόνη. Άλλη από τις απόκρυφες ιστορίες διηγείται ότι ο Ζευς απήγαγε τη μάνα του τη Ρέα και οι δυο ενώθηκαν μεταμορφωμένοι σε φίδια. Κατόπιν ο Ζευς με τη μορφή φιδιού πάλι ξεπλάνεψε την κόρη του την Περσεφόνη και το παιδί που γεννήθηκε απ’ αυτή την αιμομιξία ήταν ο Διόνυσος.

    Ο Δίας βέβαια βασάνισε φριχτά τον Προμηθέα επειδή ο τελευταίος βοήθησε τους ανθρώπους δίνοντάς τους τη φωτιά. Στον πόλεμο της Τροίας ο Δίας πολέμησε κατά των Ελλήνων και υπέρ των Τρώων. Πώς διέφυγε αυτός ο μισάνθρωπος και ανθέλληνας «πατέρας των θεών» από το επιθετικό μένος τών Παγανιστών;

    Και αναφέρομαι εδώ μόνο κατά του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν μιλάω ούτε για τον κτηνοβάτη Πάνα, ούτε για τον κανίβαλο Κρόνο, ούτε για τον αιμοσταγή Άρη, ούτε για τη βρεφοκτόνο Ήρα, ούτε για την πορνική Αφροδίτη, στα ιερά της οποίας εκδίδονταν οι γυναίκες πριν τον γάμο τους και είχε κάνει ελάφι τον άνδρα της τον Ήφαιστο (τον οποίο είχε ξεχαρβαλώσει ο Δίας όταν ήταν παιδί), ούτε για τον Ποσειδώνα, που τιμώρησε τόσο σκληρά τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του, μόνο και μόνο επειδή δεν άφησαν να τους φάει ο κανίβαλος γιος του, ούτε για τους λοιπούς δαιμονικούς αρχαίους θεούς, που για τον καθέναν απ’ αυτούς, θα μπορούσα να γράψω ΒΙΒΛΙΟ με τα αίσχη τους, γραμμένα από τους ίδιους τους αρχαίους μας προγόνους.

    Ο Δίας μεταμορφωμένος σε κύκνο σε ανώμαλες περιπτύξεις με τη Λήδα, γυναίκα του Τυνδάρεου, βασιλιά της Σπάρτης. Μοιχεύει κατά τής γυναίκας του τής Ήρας, η Λήδα κατά τού άνδρα της, και ταυτόχρονα επιτελούν και… πτηνοβασία!

    Θα πω όμως και για την παράνομη μοιχευτική σχέση του Δία με την αδελφή του Δήμητρα, την οποία ηράσθη, ενώ πιο πριν φρόντισε να δολοφονήσει με κεραυνό τον Ιασίονα που είχε σχέσεις μαζί της, επειδή δήθεν δεν ήθελε να έχουν οι θεοί σχέσεις με θνητούς. Αυτός όμως δεν άφησε θνητή που να μην τη βιάσει, και τι λέω θνητή. Ούτε θεά δεν άφησε, ούτε γάτα θηλυκιά (για τις αρσενικές έκανε και λίγο κράτει).

  6. Και αυτοί οι αρχαίοι θεοί ήταν ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ για τους πιστούς τους. Γι’ αυτό η ηγεμονία της Αθήνας (η τότε Αμερική), είχε πει ειρωνικά στα θύματά της: «Δεν φοβόμαστε τους θεούς για τις αδικίες μας, γιατί κι αυτοί τα ίδια κάνουν».

    Να λοιπόν το «ήθος» το οποίο προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο οι σύγχρονοι ειδωλολάτρες. Και δεν βλέπουν το χάλι των θεών τους, και την ηθική κατάπτωση που είχε επιφέρει η θρησκεία τους στην αρχαία Ελλάδα, παρά γράφουν ψέματα κατά των αγίων της Αγίας Γραφής, και εξωραϊζουν το χάλι αυτό της αρχαίας Ελλάδας, πίσω από το ήθος των μονοθεϊστών φιλοσόφων, τους οποίους αυτοί οι ίδιοι εξόντωσαν.

    Θα μας πουν οι Νεοπαγανιστές: "Αυτά ήταν συμβολισμοί". Κι εμείς θα τους απαντήσουμε: "Δεν υπήρχαν άραγε άλλοι συμβολισμοί για τους "θεούς"; Πώς τους απέδιδαν τόσο διεφθαρμένες πράξεις, που μόνο σε πορνογράφημα αρμόζουν; Τόσο σέβονταν οι αρχαίοι Έλληνες τους "θεούς" τους; Ή μήπως έψαχναν έτσι να βρουν άλλοθι για τις δικές τους διαστροφές;

    Η διαφορά είναι, ότι οι Χριστιανοί δεν έχουμε ΜΥΘΟΥΣ. Ο Θεός μας είναι αληθινός και υπαρκτός. Δεν είναι αποκύημα τής αρρωστημένης φαντασίας ανθρώπων. Δεν είναι αυτός κατ' εικόνα μας, αλλά εμείς δική του εικόνα κηλιδωμένη. Αλλά οι αρχαίοι πίστευαν ή σε δεφθαρμένους θεούς, ή σε ψέματα. Διαλέξτε τι προτιμάτε. Και τα δύο είναι απαράδεκτα για κάθε νοήμονα άνθρωπο.

    Υπάρχει όμως και άλλη διαφορά. Όταν οι Νεοπαγανιστές βλασφημούν αποκαλώντας την Παλαιά Διαθήκη: "πορνογράφημα", επειδή λέει χύμα όλα τα στραβά που έκαναν οι άνθρωποι, δεν σκέφτονται το εξής απλό: Η Παλαιά Διαθήκη δεν είναι ηθικιστικό βιβλίο. Τα στραβά θα τα πει όπως είναι και θα κατακρίνει την ανήθικη πράξη. Αντίθετα όμως, στην αρχαιοελληνική μυθολογία, δεν αναφέρονται όλα αυτά για να κατακριθούν. Αναφέρονται ως ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ!!! Εκεί οι ίδιοι οι ψευτοθεοί τους είναι διεστραμμένοι δαίμονες, βουτηγμένοι στα πάθη και την απάτη, και δίνουν το κακό τους παράδειγμα στους ανθρώπους.

    Όμως δεν είδαμε ποτέ κάποιον Νεοπαγανιστή να αποκαλέσει τους αρχαιοελληνικούς μύθους πορνογραφήματα! Και εδώ φαίνεται η υποκρισία

  7. Και προσοδοφορο. Ποσα εκατομυρια ρωσσοι ζουν με αυτο. Γεμισε πουτανες ρωσσιδες ολος ο κοσμος αλλα ο ξανθος κανει καλους πυραυλους και αεροπλανα ειναι δυνατος….

  8. γαμω το μπουρδελο τον κοσμο σας γηινοι μαλακες θα καταστραφείτε να γλυτωσει η δημιουργια τον καρκινο σας αχρηστοι

  9. ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ

  10. ΤΙ ΝΑ…ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…"ΕΒΡΑΙΟΥ …ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΧΙΜΠΑΤΖΗ",9.15π.μ.,

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο…"ΔΙΑΣ", ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο…"ΕΡΩΤΑΣ", ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο "ΥΑΚΙΝΘΟΣ", Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ, Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ…

    …10 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΧΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΜΕ ΤΗΝ…"ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ" ΤΟΥ, ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ", ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ…"ΒΙΑΣΑΝΕ"…

    …ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ "ΔΑΡΜΕΝΟΣ" ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ…"ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ" ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ…"ΕΡΩΤΑ", ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ…"ΠΙΚΡΙΑ" ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΘΕΩΝ, ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ …ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΓΝΩΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ "ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ"…

    "ΕΒΡΑΙΕ…ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΕ ΧΙΜΠΑΤΧΗ" 9.15π.μ.,

    Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΟΝΤΑ 2.000.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΙ' ΑΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ…"ΕΡΗΜΟ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ…40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ …"ΒΓΕΙΤΕ" … ΤΙΣ 6.000 ΧΡΟΝΙΑ…

    …ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ…"ΣΕΒΑΣΤΟΙ" ΡΑΒΙΝΟΙ ΣΑΣ, ΕΧΟΥΝ…"ΔΙΚΙΟ". ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ… "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ" ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η…"ΑΙΤΙΑ", ΟΙ "ΕΛΛΗΝ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ…"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ", ΓΙΑΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ, ΤΟΝ ΦΟΝΟ

    …ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ…"ΘΕΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ" ΤΟΥ…"ΔΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    …ΚΙ' ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ…"ΠΙΚΡΑ" ΣΟΥ…

Comments are closed.