Η παιδική χαρά της Κεντροαριστεράς

Ζαλίστηκε η κοινή γνώμη και… διχάστηκε η λεγόμενη Κεντροαριστερά με την υπόθεση των διεμφυλικών για δύο ολόκληρες εβδομάδες. Οι τράπεζες και το ΙΚΑ παίρνουν δυάρια από
φτωχούς ανθρώπους, το Δημόσιο κάνει 700 κατασχέσεις την ημέρα και ο Σταύρος με τη Φώφη και τον Καμίνη τσακώνονται για τις ταυτότητες των 15χρονων διεμφυλικών. Ο Θεοδωράκης είπε να μαζέψει καμιά εναλλακτική ψήφο και η κυρία Γεννηματά ψήφισε «παρών».

Ουδείς κατάλαβε τι σήμαινε αυτό το «παρών» αφού σε τέτοιες περιπτώσεις τοποθετείσαι ξεκάθαρα είτε υπέρ είτε κατά. Μέχρι που απείλησε με παραίτηση από τη Βουλή και ο Λεβέντης – τόσο κακό μάς βρήκε. Πολλή φασαρία για το τίποτα δηλαδή, απλώς για να κάνει τη δουλειά του επικοινωνιακά ο Τσίπρας. Μαγκιά του, αφού βρίσκει τους αντιπάλους του… παιδική χαρά, τους πάει μια βόλτα.

Για να έρθουμε, λοιπόν, στα σοβαρά και με αφορμή την ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας ενός -κατά γενική μαρτυρία- κανονικού δικηγόρου, τι σκέφτηκαν να κάνουν, πώς να αντιδράσουν όλοι αυτοί οι… επιστήμονες της Κεντροαριστεράς; Είναι γνωστό ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου -του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή- έχει αφήσει να κυκλοφορεί έξω ελεύθερο το πιο εγκληματικό στοιχείο που υπήρχε στις φυλακές, από τους Γεωργιανούς φονιάδες που σκότωσαν τον άτυχο οικογενειάρχη ταβερνιάρη στην Υδρα έως τις δεκάδες χιλιάδες άλλες περιπτώσεις σκληρών κακοποιών.

Γιατί δεν μαζεύονται όλοι αυτοί οι επιφανείς πολιτικοί της Κεντροαριστεράς να κάνουν και κάτι χρήσιμο για την κοινωνία αντί να παριστάνουν τους κομπάρσους της κυβέρνησης; Να καταθέσουν ένα νομοσχέδιο για να αλλάξει ο νόμος Παρασκευόπουλου, ας πούμε. Δεν αναφέρω το κόμμα της Ν.Δ., γιατί στην περίπτωση των διεμφυλικών η αξιωματική αντιπολίτευση δεν διχάστηκε ούτε παλινδρόμησε εσωτερικά, τουλάχιστον εμφανώς. Αλλά και στην περίπτωση του νόμου Παρασκευόπουλου τοποθετήθηκε με βάση την απλή λογική και εναντιώθηκε από την πρώτη ώρα.

Αντιθέτως, η λεγόμενη Κεντροαριστερά εξευτελίστηκε και μάλιστα σε μια απολύτως ακατάλληλη στιγμή που υποτίθεται ότι «μαζεύει τα κομμάτια της» για να προσελκύσει και πάλι κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές της.

Ας το διορθώσουν, λοιπόν, τώρα και ας προτείνουν όλοι μαζί απέναντι στην κυβέρνηση έναν νόμο να ξαναπάνε φυλακή οι εγκληματίες, οι ποινικοί, Ελληνες ή ξένοι δεν έχει καμία σημασία. Για να δούμε τι θα ψηφίσουν και οι ΑΝ.ΕΛ. αλλά και μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αρχίσει και δεν σκέφτονται μόνο την καρέκλα.

loading...

2 thoughts on “Η παιδική χαρά της Κεντροαριστεράς

  1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΡΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Comments are closed.