ΚΑΖΑΚΗΣ: Προσπαθούν να ανακόψουν την κατάρρευση του ευρώ με προετοιμασία για πόλεμο.

Πληθαίνουν οι φωνές που βλέπουν την κατάρρευση του ευρώ, της ευρωζώνης και της ΕΕ εν μέσω μιας νέας φάσης της παγκόσμιας ύφεσης στην οποία συνεχίζει να βυθίζεται η οικονομία των κεφαλαιαγορών από το 2007.
Ο Ντράγκι έχει φτάσει να χρηματοδοτεί το 36% του ΑΕΠ της ευρωζώνης για να πετύχει μια εικονική και εντελώς ασθενική άνοδο της τάξης του 1,7%.

Καμιά άλλη κεντρική τράπεζα στον ανεπτυγμένο κόσμο δεν έχει οδηγηθεί σε τόσο μεγάλο αδιέξοδο. Ούτε καν η αμερικανική FED, η οποία χρηματοδοτεί το 25% του ΑΕΠ των ΗΠΑ με τα ενεργητικά της για να πετύχει μια εικονική άνοδο της τάξης του 2-2,5%.

Καθώς τα οικονομικά μέσα και τα «μπαζούκα» της νομισματικής πολιτικής αποτυχαίνουν να ανακόψουν την πορεία της ύφεσης και της επερχόμενης δύνης αποπληθωρισμού – δηλαδή γενικευμένης κατάρρευσης προσφοράς και ζήτησης – για το σύνολο της ευρωζώνης, τόσο ενισχύονται οι τάσεις για χρήση πολιτικών μέσων. Η ιστορία έχει δείξει ότι όταν οι ισχυροί αντιμετωπίζουν τέτοια αδιέξοδα σαν τα σημερινά, όπου τα οικονομικά μέσα αποδεικνύονται τουλάχιστον ατελέσφορα, τότε το μόνο που τους μένει είναι να καταφύγουν στην επιβολή των συμφερόντων του με εξωοικονομικό καταναγκασμό. Κυρίως με στρατιωτικοπολιτικά μέσα.

Σ’ αυτή τη βάση βρισκόμαστε σήμερα μέσα στην ευρωζώνη και την ΕΕ. Η Μέρκελ απαιτεί την «πολιτική ένωση» της Ευρώπης με κάθε μέσο. Αυτό σημαίνει την πολιτική επιβολή των κυρίαρχων συμφερόντων με πολιτικά μέσα κι όχι μόνο ή κυρίως με οικονομικά.

Την ίδια ώρα έχουν κηρύξει πόλεμο στον «λαϊκισμό» – που γι’ αυτούς είναι κάθε προσπάθεια να επανέλθει ο έλεγχος των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών συνθηκών κάθε χώρας σε εθνικό επίπεδο. Και φυσικά προετοιμάζονται για τον χειρότερο πόλεμο που πιθανά θα γνωρίσει η ανθρωπότητα σε ευρωπαϊκό έδαφος και παγκόσμια.

Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία τον Ιούλιο φέτος, για πρώτη φορά μετά τον «ψυχρό πόλεμο» αναβίωσε το δόγμα του «πολέμου αποτροπής» εναντίον του Ρώσικου «επεκτατισμού» ακόμη και με τη χρήση πυρηνικών. Αμέσως μετά στις 24 Αυγούστου, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ πρότεινε οδηγίες στο Υπουργικό Συμβούλιο, που είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται από το 2012 ως μέρος μιας «Konzeption Zivile Verteidigung KZV» (Αντίληψη για την πολιτική Άμυνα). Οι προτάσεις αυτές εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο. Είναι οργανικό μέρος ενός συνολικού «πλαισίου οδηγιών για το σύνολο της άμυνας» (RRGV), η οποία περιλαμβάνει επίσης ένα «Bundeswehr Konzeption»(KDB), δηλαδή την μετεξέλιξη των Γερμανικών ενόπλων δυνάμεων σε βασικό κορμό των δυνάμεων ασφαλείας της Ευρώπης. Φυσικά υπό την σκέπη του ΝΑΤΟ.

Το KZV των 70 σελίδων από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών της 24ης Αυγούστου απαριθμεί λεπτομερώς τα βήματα μιας πολιτικής προετοιμασία για την περίπτωση πολέμου. Ένας πόλεμος με πυρηνικά, βιολογικά και χημικά όπλα λαμβάνεται υπόψη. Σύμφωνα με το κείμενο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, (βλ. SPIEGEL ONLINE, 21 Αυγούστου) δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι «έμμεσα μια επίθεση εναντίον της εδαφικής επικράτειας δεν μπορεί πλέον αποκλειστεί». Κι αυτό δεν αφορά μόνο την εδαφική επικράτεια της Γερμανίας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης.

Μια στρατιωτική αναμέτρηση με τη Ρωσία όχι μόνο δεν θεωρείται πλέον πιθανή, αλλά τόσο η Γερμανία, όσο και το ΝΑΤΟ ετοιμάζονται συστηματικά γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Η γερμανική κυβέρνηση ακολουθεί πλήρως τις κατευθυντήριες γραμμές του ΝΑΤΟ κι έχει δεσμευθεί απόλυτα σ’ αυτό. Κατά την πρόσφατη σύνοδο κορυφής στη Βαρσοβία, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ έχουν πλέον αναλάβει να (Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung της 21ης Αυγούστου) «ενίσχυσουν την πολιτική αντίσταση ενάντια σε αντισυμβατικές απειλές».

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πρώτα και κύρια την επιβολή ενός καθεστώτος όπου η απειλή των τρομοκρατικών χτυπημάτων και της αναμέτρησης με τη Ρωσία θα επικρέμεται πάνω από τα κεφάλια των πολιτών ως δαμόκλειος σπάθη. Ταυτόχρονα, προχωρά γρήγορα ο κοινός ευρωπαϊκός χώρος ασφάλειας, όπου οι ένοπλες δυνάμεις και οι δυνάμεις ασφαλείας ειδικά των παραμεθόριων χωρών της ΕΕ αλλάζουν ριζικά χαρακτήρα για να υπηρετήσουν το νέο δόγμα πολεμικής προετοιμασίας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ εναντίον της τρομοκρατίας και της Ρωσίας.

Αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε και η άτυπη σύνοδος της Μπρατισλάβα. Κι έτσι η ίδια η έννοια των κρατικών συνόρων για τις χώρες μέλη της ΕΕ καταργήθηκε, ή ορθότερα τέθηκε καθαρά στην διακριτική ευχέρεια των οργάνων της Ένωσης να τα αναγνωρίζουν ή όχι ανάλογα με τις δικές τους σκοπιμότητες. Δεν είναι πλέον οι διεθνείς συνθήκες και το διεθνές θεσμικό δίκαιο που καθορίζει τα σύνορα των κρατών, αλλά το συμφέρον των οργάνων της ΕΕ.

Δεν πρέπει λοιπόν να ξενίζει κανέναν το γεγονός ότι μετά την Μπρατισλάβα, αλλά και τη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογκάν στη Νέα Υόρκη στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου ο φερόμενος ως Έλλην πρωθυπουργός ανέδειξε τον επίδοξο Σουλτάνο ως εγγυητή της δημοκρατίας και της ομαλότητας στην Τουρκία, ο πρόεδρος της Γείτονος χώρας έθεσε ανοιχτά πλέον θέμα Συνθήκης της Λωζάννης.

Η εν λόγω συνθήκη δεν είναι μια απλή σύμβαση οριοθέτησης συνόρων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία το 1923. Αλλά συνιστά οργανικό μέρος της διευθέτησης των μεταπολεμικών συνόρων στο σύνολο της Ευρώπης και των Βαλκανίων. Όχι μόνο μετά τη Συνθήκη των Βερσαλλιών του 1919, αλλά και μετά τη Συνδιάσκεψη του Σαν Φραντσίσκο το 1945.

Στην πράξη ο Ερντογκάν αμφισβήτησε μια από τις θεμελιώδεις διεθνείς συνθήκες καθορισμού συνόρων μετά το 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Μήπως είδατε καμιά αντίδραση από μεριάς ΕΕ και ΝΑΤΟ; Και μάλιστα ιδιαίτερα για τα ελληνικά σύνορα, τα οποία υποτίθεται ότι είναι και «ευρωπαϊκά σύνορα»;
Ούτε μιλιά! Γιατί; Διότι η πρόκληση του Ερντογκάν εντάσσεται στο πλαίσιο συνολικής αμφισβήτησης του καθορισμού των μεταπολεμικών συνόρων στο Αιγαίο, τη Θράκη, τα Βαλκάνια και σ’ ολόκληρη την Ευρώπη. Από το 1998 το επίσημο δόγμα του ΝΑΤΟ είναι ότι περίοδος που ξεκίνησε με την Συνθήκη της Βεστφαλίας (1648) και βασιζόταν στην μη ανάμιξη στα εσωτερικά άλλου κράτους, αλλά και στην αποκλειστικότητα της άσκησης κυριαρχικών δικαιωμάτων εντός της επικράτειας ενός κράτους, τελείωσε οριστικά.

Η Γιουγκοσλαβία ήταν από τους πρώτες χώρες που πλήρωσε με αίμα και διαμελισμό το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ.

Μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, αλλά και της ΕΕ στη Μπρατισλάβα, έχουμε εισέλθει επίσημα στην εποχή της κατάλυσης των επίσημων εθνικών και κρατικών συνόρων. Είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια όποιος φωνάζει «κάτω τα σύνορα», μπορεί να περάσει από το ταμείο του Σόρος, της ΕΕ, του ΟΗΕ και των άλλων ευαγών ιδρυμάτων της παγκόσμιας διακυβέρνησης για να εισπράξει; Δεν είναι πλέον το διεθνές δίκαιο, οι διεθνείς συμβάσεις και το εθνικό δίκαιο των κρατών της διεθνούς κοινότητας που καθορίζουν τη νομιμότητα, αλλά η θέληση και τα συμφέροντα των ισχυρών σ’ έναν κόσμο χωρίς σύνορα, όπου μόνο η ζούγκλα των αγορών και τα αρπακτικά τους μπορούν να ρυθμίζουν τα πάντα.
Δημοσιεύτηκε στην kontranews, 9/10/2016

dimitriskazakis
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

40 σχόλια :

 1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μπουαχαχαχαχαχα χεχεχεχεχεχε χιχιχιχιχιχι χοχοχοχοχοχο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το δραματικά άθλιο και καταγέλαστο ΤΣΙΡΚΟ.......!!!!

  Ο Θίασος είναι για γέλια και για κλάματα: Ένα συνονθύλευμα τυχοδιωκτών, πολιτικάντηδων λειψάνων, πολιτικών τουριστών, γραφικών και φυσικά ύποπτων τύπων, αρουραίων ποικίλων μηχανισμών.

  Ο Καζάκης είναι εκτός συναγωνισμού: Και οι τυφλοί πλέον αρχίζουν να διακρίνουν τις διαπλοκές του και το ρόλο του…

  Εκτός συναγωνισμού είναι και ο οικολόγος Παπανικόλας: Εδώ μόνο η ψυχανάλυση μπορεί να μας βοηθήσει…

  Η εκπρόσωπος του εκλογικού θιάσου, Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη, σηματοδοτεί την αιχμή του νεοταξικού δόρατος: Το βιογραφικό της είναι αποκαλυπτικότατο.
  Διαβάστε το ρεπορτάζ της Κλασσικοπερίπτωσης:
  http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_1059.html

  Ο Λεωνίδας Αποσκίτης είναι ο περιφερόμενος, καφενόβιος τουρίστας, τρέχει σε όλες τις καταστάσεις και διαπλέκεται με πολλά κυκλώματα…

  Είδαμε κάπου (μάλλον στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του θιάσου) και το όνομα του Έλληνα Τσε: Του Σταύρου Βιτάλη.

  Άλλο μπουμπούκι διατεταγμένης («πρακτορικής») σχιζοφρένειας…

  Αυτοί όλοι τρέχουν υστερικά μήπως και πιάσουν το εκλογικό ποσοστό της επιδότησης. Ο καυγάς για τα αργύρια του κράτους και μας μοστράρουν σαν αγωνιστές και «εθνοσωτήρες»…

  Είναι τόση η ναυτία που νιώθει κανείς με αυτό το καταγέλαστο τσίρκο που ούτε να γελάσει δεν μπορεί…

  ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΑΚΙΟ ΘΕΑΤΡΟ…!!!!!
  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6417  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πεσ μας για τον 12θεο ρε σατανιστη και τον ορκο του πολεμιστη στον θεο δια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΔΕΣ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ "12ΘΕΟ"

   http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_366.html?showComment=1476216162236#c3343285891548802264

   ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΕ 12ΘΕΟΥΣ ΕΤΣΙ??

   Διαγραφή
  3. στην εκανε την τρυπα γαρυφαλο πατερακη 12θειστη!

   Διαγραφή
  4. ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ..
   ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

   18 06 2015 ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΟ ΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ
   https://www.youtube.com/watch?v=6vCuF32Z18w

   Διαγραφή
  5. σούριελο, παπατζή, λαμόγιο

   Διαγραφή
  6. γειά σου σαύρα, σήμερα τι ερπετό είσαι ; πως πάν τα κέρδη από την παράγκα σου πελάτες πιάνεις, τους τα πέρνεις χονδρά πουλώντας το παραμύθι 600 δις και τρίχες κατσαρές

   Διαγραφή
  7. κλαρίνο παίζεις σαύρα ...................

   Διαγραφή
 4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΙ ΑΜΕΕΕΕΕ!!!

   ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ..
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ…
   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΠΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ Μ’ΑΥΤΟΝ..
   ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ,ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΠΟΘΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΤΗΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ,ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

   ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

   ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   ΥΓ
   ΜΙΑ ΑΜΑΜΗΤΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ 65 ΕΤΩΝ ΕΚΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....

   ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ,ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ....!!!!

   Διαγραφή
  2. Κ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΖΕΥΣ[ΔΙΑ] ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ?

   Διαγραφή
  3. τι επαθε ρε πατερακη?τα διαβασμε τα χαλια σου μονοι μαςεσυ εβαλες οτι σε βολευει!αν εισαι αντρας βαλε ολη την συνομιλια!!!!!!!!και παρακαλω το μπλοκ να αναρτησει ολη την συνομιλια να δει ο κοσμος τι απατεωνες εωσφοριστες ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο πατερακης λεει μονος του οτι δινουν ορκο στον ζευς[δια]!

   Διαγραφή
  4. ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝ...

   ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ...!!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

   ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ Η ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..!!!

   Διαγραφή
  5. Κ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΖΕΥΣ[ΔΙΑ]?

   Διαγραφή
  6. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΖΕΥΣ[ΔΙΑ]?ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Η ΟΧΙ Κ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ?

   Διαγραφή
  7. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 11.55 ΕΒΡΑΙΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ "12ΘΕΟ"

   http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_366.html?showComment=1476216162236#c3343285891548802264

   ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ??
   ΜΠΑΝΙΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ,ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΞΑΝΑ,ΕΧΕ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

   Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ 12.02

   Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ,ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..

   ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ....

   Διαγραφή
  9. Ο Κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΠΡΙΜ ΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΓΡΑΨΕ -ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΖΕΥΣ[ΔΙΑΣ] ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΟΣ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ!ΔΗΛΑΔΗ Κ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΡΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΖΕΥΣ[ΔΙΑ]?ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Κ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ?ΟΤΙ ΟΡΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 12ΘΕΟ?ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΖΕΥΣ[ΔΙΑΣ]ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ!

   Διαγραφή
  10. μωρή ψωριασμένη σαύρα, τσίμπησες σήμερα κανένα πελάτη μωρή να τον πάρεις φράγκα

   Διαγραφή
  11. ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΑΝ ΛΕΓΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΡΙΞΩ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΗ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΑΡΙΖΩ...

   ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΕΣΥ??

   ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ...

   ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΩ??

   ΥΓ
   ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΙ'ΕΓΩ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ..!!!!

   Διαγραφή
  12. ΞΕΧΑΣΑ ΓΜΤ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ...
   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ:
   ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

   ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ

   υπαλληλος– ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΣ…

   οφειλετης– ΕΧΩ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ , ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ !

   προισταμενος τραπεζας – ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΑΣ ;

   οφειλετης – ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !

   προισταμενος τραπεζας – ΕΕΕΕΕΕ…. ( ΜΠΕΕΕ !!! ) …. ΚΑΛΩΣ … !
   – ΓΕΙΑ ΣΑΣ !

   https://www.youtube.com/watch?v=TZ8BzlZ8Ot4

   Διαγραφή
  13. Κ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΩ,ΣΩΣΤΑ?ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ[ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ]ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΝ Ε.Σ.Υ. ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΛΠ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΟΡΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΝΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ[ΔΙΑ] ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Η ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Σ.Υ.?ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΟΡΚΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΣ[ΔΙΑ].ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

   Διαγραφή
  14. σιγα μην απαντησει φιλε!

   Διαγραφή
  15. Κ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Υ. ΤΟΥ Κ.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΡΚΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΕΥΣ[ΔΙΑ] ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ?ΟΤΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ Η ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ Η ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΤΥΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ?
   Διαγραφή
  16. τι συμπτωσεις ρε φιλαρακι? εδω κανουν τελετες στους αρχαιους ναους τα πατεροπσωρακια!

   Διαγραφή
  17. τι λεει ρε το νουμερο?τηλεφωνικη αποδειξη???????????????????ρε διακονιαρηδες του 50ευρου τι ματσουκι θα φατε δν λεγεται ρε απατεωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

   Διαγραφή
  18. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΔΑΦΝΕΣ...

   ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΗΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΕΣ ΠΛΑΚΑ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΣ ΜΕ ΔΟΞΑ..!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_366.html?showComment=1476216162236#c3343285891548802264

   ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...

   ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΒΡΑΙΚΟ,ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

   ΜΑ ΞΑΝΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ...
   ΕΥΓΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..

   Διαγραφή
  19. ΜΑ ΞΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΞΑΝΑΔΕΣ ΠΩΣ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ...
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_366.html?showComment=1476216162236#c3343285891548802264

   Διαγραφή
  20. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΕΥΓΕ !!! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ!! ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!!! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΖΑΚΗ !!!

   Διαγραφή
 5. ο πατερακης εβριζε χυδαια διοτι δεν μπορουσε να αποφυγει την νταλικα!!!!!!!!!!!!!!!!εκλασε μεντες γι'αυτο πηγε για μπανιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ολο το ανικανο γυφταριο εισαστε εκει,ουτε με εναν γνωστη δεν τα βγαζετε περα!σε εκανε ενας νταλικιερης να χεστειτε πανω σας!αν και δεν νομιζω ο τυπος να ηταν νταλικιερης,ηταν γνωστης για να χεστει ο πατερακης!και θα του ειχε αλλαξει τον δια και τον ποσειδωνα στα μπινελικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. παλι αφρους απο πισω σε εκανε να βγαζεις ο νταλικιερης λουγκρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οποιοσ δει ολο το λινκ και οχι το μισο που βαζει ο πσωρακης θα καταλαβει γιατι πηγε στο μπανιο ο ψωριαρησ!

   Διαγραφή
  3. ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ,ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...

   ΔΕΙΤΕ ΔΟΞΕΣ Ο ΣΚΟΥΛΗΚΑΣ,ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

   http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_366.html?showComment=1476216162236#c3343285891548802264

   ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΩΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ,ΜΑ ΔΕΙΤΕ...!!!!

   Διαγραφή
  4. το οτι σε εκανε και εκανες κακα το λες??????????????ἥ βαζεις το μονταρισμενο λινκ??????????????ὅτι σε ξεφτυλλισε αλλη μια φορα ενας φορτηγατζης δεν το λες ρε 12θεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιδια πηγαινετε εδω στο ξυπνηστε στην χθεσινη αναρτηση[μηπως οντως ειμαστε μιμουδισταν] να δειτε τουσ νεοπαγανιστες του πσωρα πως βγαζουν αφρους απο πισω και απο μπρος μολισ τους στριμωχνει ανας ελληναρας χριστιανος ορθοδοξος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για να δειτε ποσο τους ποναει ο χριστος και η παναγια ο βλακοπατερακης εχει κοψει απο το λινκ οσες φορες χεστηκε πανω του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 6. ΕΧΕΤΕ ΔΙΣΚΟΙΛΙΩΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ? ΑΜΕΣΩΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΥΕΡΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΥΕΡΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑΝ Μ.Κ.Ο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑΝ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ Yoshef Sharron ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΕΥΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΙ ΤΗΣ Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΝΤΙΖΕΖ Ε' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ. ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ (ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΤΟΥΜΠΑΝΑ) ΠΟΥ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΒΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΥΜΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΕΝΦΙΑ Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ 230 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΒΕΡΕΣΕ ΣΥΝ ΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 3 ΑΤΟΜΑ Π.Χ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 3 Χ 150 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ 450 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ 60,000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΡΟΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ U.S.A!!! ΕΣΥ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΔΙΠΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ''ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ'' ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ''ΧΑΡΤΟΦΤΙΑΧΤΡΑ'' Η ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ Η ''ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ''ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ '΄ΧΑΡΤΙΑ''΄ΣΚΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΗ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟΝ ΤΗΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η Η ΝΤΙΖΕΖ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΥΖΟΘΗΚΗ ΤΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ 150ρια ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΖΕΥ !! ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗΝ ΤΩΝ 500ml ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΟΜΟΡΦΟΣ ΡΟΜΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΛΟΓΙΔΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΖΕΥ, ΖΕΥ, ΖΕΥ, (ΤΡΙΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΗΡ, ΑΗΡ. ΑΗΡ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΤΡΙΣ) ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΡΚΙΖΟΜΕΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΣΙΝ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΡΔΟΤΣΙΡΛΙΔΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΥΕΘΕΙΑΝ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΣΙΡΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΚΑΤΟΠΛΥΜΜΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ Ο ΒΟΥΔΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΡΟΜΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ 150ρια ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΖΕΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΛΩΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΜΑΥΡΩΚΥΛΩΤΟΥΣ!!!

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΙΛΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΜΕΡΙΣΜΑ'' ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΥ ΡΟΜΑ....ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΟΥ ΠΣΩΡΡΑ

  ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ....ΟΛΕΕΕΕΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Και συ βρε γιαννακη τα θελειs κατσε λιγο ησυχα...ολο σε κουτσα αλογα πονταρειs αν ηταν το πωπουδακι σου μπαουλο θα ητανε γεματο δονητεs και αγγουρια βρεs κατι αξιολογο να ασχοληθειs....οποιον υποστηριζειs σε κανουνε ρομπα ολο μεs στα ΣΚ@ΤΑ πεφτειs....μια με εκεινον που τον εχεσε το πτηνο το βαψωμαλλια μια με το μαυριδερο δισεκατομυριουχο και μην μαs πειs οτι εχειs δυσκοιλιοτητα GIANAKHS DYSKILIOS χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΛΙΝΚ,ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο 12ΘΕΙΣΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΠΑΡΕΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑ ΕΛΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. γι΄αυτο πηγες για συραφη μετα??????????????ασε ρε ψευτη,το ειδα ολο το λινκ,σφαλιαρες μαζευες και στο τελοσ μιλαγες την μητρικη σου γλωσσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]