ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ο Αρης Πορτοσάλτε!

Είναι κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, αλλά είναι υπερ των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά είναι κατά της πώλησης μονάδων.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ο δημοσιογράφος Κούτρας με αυτά που άκουγε! Δείτε τι του είπε!

loading...

3 thoughts on “ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ο Αρης Πορτοσάλτε!

  1. Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ.ΟΛΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ.ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΙΦΟΡΕΗΣΗΣ….

  2. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ.!
    ΜΕΤΑ "πριμοδοτησαν" τους ιδιωτες παροχους ηλεκτρικης ενεργειας, για μπορουν ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕ 10 ΔΙΣ € .!!!!
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ "ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" …
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? MA ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ .!!!!!! ΓΑΜΑΤΟ???????
    Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ..
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1669&v=Nn0ceSzCh88

  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ: Μηνυση για εσχατη προδοσια.
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.
    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προςβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!
    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!
    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακοουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .
    Σας χρειαζομαστε ΟΛΟΥΣ στη μηνυση:
    http://chn.ge/2H3YAzh

Comments are closed.