Γυναίκα τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της στον καθρέφτη

Έσπασαν δεκάδες οστά στο πρόσωπο και το σώμα της...
Η νεαρή Beth Skerratt από το Ηνωμένο Βασίλειο περιγράφει την ιστορία της μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με μοτοσυκλέτα, που είχε σαν αποτέλεσμα να παραμορφωθεί τόσο πολύ το πρόσωπό της, ώστε πλέον να μην το αναγνωρίζει ούτε η ίδια.


Η 29χρονη ενεπλάκη σε ένα τροχαίο, όταν την χτύπησε αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν πάνω στη μηχανή της. Υπέστη πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και έσπασε το σαγόνι της, τα ζυγωματικά, τη μύτη της, οστά στα μάτια καθώς και άλλα σημεία του σώματός της. Η επανορθωτική χειρουργική άλλαξε μόνιμα το σχήμα της μύτης και του σαγονιού της, έκανε όλο το πρόσωπό της μικρότερο και έμεινε με ουλές στο λαιμό.

«Παρά το γεγονός ότι δεν θυμάμαι πολλά από τη σύγκρουση, η σωματική και ψυχική επίδραση είναι πραγματικά μεγάλη. Το σχήμα του προσώπου μου άλλαξε εντελώς και δεν μοιάζω όπως πριν. Μου πήρε πολύ καιρό να το συνηθίσω, να κοιτάζω στον καθρέφτη και να βλέπω κάποιον άλλον. Είναι κάτι με το οποίο αγωνίζομαι. Είναι το πρόσωπό μου, μεγάλωνα και το κοίταζα κάθε μέρα έτσι ώστε το να αλλάξει χωρίς να φταίω εγώ μού είναι πολύ δύσκολο. Το ατύχημα έβαλε τη ζωή μου σε αναμονή. Ήμουν στη φάση που θα έκανα το επόμενο βήμα με τον φίλο μου. Όλα ήταν τέλεια. Η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Δεν είμαι η ίδια που ήμουν πριν», λέει η 29χρονη.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, από τη σύγκρουση έσπασαν πάρα πολλά οστά στο σώμα της και η κατάστασή της ήταν πολύ δύσκολη.


Τελικά, και μετά από πολλές επεμβάσεις, βγήκε από το νοσοκομείο και τώρα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, ενώ αισθάνεται τυχερή που δεν έχασε τη ζωή της στο σοβαρό τροχαίο.

Πηγη tromaktiko
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]