ΣΕ ΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Θα βρεθεί πατριώτης για να κάψει τη Λερναία Ύδρα της παράνομης μετανάστευσης;

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου*  

Αρκεί κάποιος να περιδιαβεί τα όρια του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να διαπιστώσει πως η Πρωτεύουσα της Ελλάδος, δεν είναι ελληνική πόλη, αφού οι αλλοδαποί είναι περισσότεροι των Ελλήνων. Ακόμη και τα παραδοσιακά μικρά καταστήματα της Αθήνας έχουν περάσει σε χέρια αλλοδαπών. Οι Έλληνες κάτοικοι των Αθηνών που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας και της πέριξ αυτής σε ιστορικές συνοικίες (Κεραμικό, Κολωνό, Κυψέλη κλπ.) πουλάνε μαγαζιά και κατοικίες και όπου φύγει – φύγει! Έτσι σε λίγα χρόνια από σήμερα στην Αθήνα δεν θα κατοικούν Έλληνες. Θα είναι δείγμα δυσεύρετο.

Βέβαια αυτή η κατάσταση συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, δημιουργώντας μια καταστροφική κατάσταση για τους συμπολίτες – συνέλληνες κατοίκους των!

“Σουρωτήρι” θέλει την χώρα μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, προχθές, μιλώντας σε εκδήλωση και την οποία διοργάνωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, περιχαρής μας δήλωσε, πως:

«Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας.»!

Δηλαδή, επί της ουσίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί χωρίς αιδώ, όλους τους παράνομους μετανάστες να έλθουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, όταν μας λέγει επιπρόσθετα:

«Η Ελλάδα είναι κυψέλη ενσωμάτωσης όσων θέλουν να συνεχίσουν να ζουν εδώ.»!

Αυτές είναι οι πολιτικές θέσεις του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια προεκλογική περίοδο. Λίγο χρονικό διάστημα, πριν αυτός και το κόμμα του ζητήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού!

Όπου τον προτρέπει, πως το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και το οποίο δημιούργησαν οι πολιτικές των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, θα μας το λύσουν οι μετανάστες.

Μας αποκάλυψε λοιπόν το μεταναστευτικό καταστροφικό σχέδιό του για το Έθνος των Ελλήνων ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Σκοπεύοντας, όχι να προσπαθήσει να αφομοιώσει όλους αυτούς στον ελληνικό ιστό, αλλά να αφομοιωθούν οι Έλληνες από αυτούς!

Είναι επικίνδυνος αυτός ο Πρωθυπουργός, ένθερμος υποστηριχτής της πολυπολιτισμικότητας…

Όμως είναι πρωτόγνωρη αυτή η θέση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη; Όχι βέβαια! Ήταν πάντα, ο απόλυτος εκφραστής της Παγκοσμιοποίησης, πολιτικός δούλος της ΝΤΠ!

Γιατί δεν ξεχνιούνται με τίποτε οι κατά το παρελθόν τοποθετήσεις του στη Βουλή των Ελλήνων, όταν σήκωνε το λάβαρο της πολυπολιτισμικότητας!

Όταν μας διατυμπάνιζε ότι πρέπει να μπολιαστεί η ελληνική κοινωνία με όλους αυτούς τους παράνομους μετανάστες που έχουν πλημυρίσει την Ελλάδα! Όταν θεωρούσε την παράνομη μετανάστευση ως λύση του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελλάς, ως αποτέλεσμα των Μνημονίων! Όταν, όταν, όταν…

Αλλά καλύτερα ας θυμηθούμε, επί παραδείγματι, τι ακριβώς ισχυριζόταν ο Πρωθυπουργός στη Βουλή των Ελλήνων την 4η Οκτωβρίου 2019:

«Δεν φοβάμαι τους πρόσφυγες ως μια δύναμη που θα μπολιάσει την ελληνική κοινωνία, αρκεί να είναι αυτοί που πληρούν τους κανόνες για να απολαμβάνουν διεθνούς προστασίας. Και αν η Ευρώπη και η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα, έχει τη δυνατότητα να το κάνει αλλά οργανωμένα και με κανόνες…

…οι πρόσφυγες μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Έτσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και για το πως οι πρόσφυγες μπορεί να απορροφηθούν στη χώρα μας, για το που πρέπει να πάνε και πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες…

…Ούτε φράχτες θέλουμε, ούτε τείχη. Κανόνες θέλουμε. Και μέσω των κανόνων ένα κυρίαρχο κράτος φυλάσσει τα σύνορά του…

…Αυτό είναι το σωστό. Να πάνε σε ελληνικό σχολείο τα παιδιά των προσφύγων και εάν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την Eλληνική σημαία… Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο…»!

Τα κέντρα φιλοξενίας, τα οποία έγιναν μόνιμος τόπος παράνομων μεταναστών…

Αλλά σε εκείνη την ομιλία του ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην δομή φιλοξενίας στη Μόρια της Λέσβου, λέγοντας ανερυθρίαστα, χωρίς ίχνος ντροπής:

«Το πρόβλημα με τη Μόρια είναι ότι έχει πολύ περισσότερους σήμερα απ’ όσους μπορούμε να διαχειριστούμε. Αν κλείσει η Μόρια, θα πρέπει να φτιάξουμε ένα άλλο κέντρο στη Μυτιλήνη. Υπάρχει η Μόρια. Έχουν επενδυθεί σοβαροί πόροι. Θα πρέπει η Μόρια να είναι στο επίπεδο και να διαχειρίζεται τους ανθρώπους που μπορεί να υποστηρίξει»!

Αλλά ας δούμε παρακάτω τι ακριβώς έλεγε και αν τηρούνται όλες αυτές οι προϋποθέσεις από την κυβέρνηση, όπως αναφέρονται στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, για τις δομές φιλοξενίας/Προσωρινής Υποδοχής:

«Οι Δομές βρίσκονται στην ενδοχώρα και παρέχουν προσωρινή διαμονή σε πολίτες τρίτων χωρών ή ανιθαγενείς οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτημα διεθνούς προστασίας στο έδαφος της Ελληνικής Επικράτειας. Φιλοξενούν επίσης μέλη της οικογένειας των αιτούντων διεθνούς προστασίας, καθώς και ασυνόδευτους ή μη, ανηλίκους, και όσους ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Οι Δομές παρέχουν ένα σταθερό πλαίσιο διαμονής που καλύπτει όχι μόνο τις βασικές βιοτικές και κοινωνικές ανάγκες των φιλοξενουμένων, αλλά και τις παιδαγωγικές και μαθησιακές ανάγκες αυτών. Στις Δομές οι διαμένοντες τελούν υπό καθεστώς ελεύθερης διαβίωσης με την υποχρέωση να τηρούν τους εσωτερικούς κανονισμούς προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η εύρυθμη λειτουργία της Δομής.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται αφορούν στη στέγαση και σίτιση, την ενημέρωση και πληροφόρηση των φιλοξενουμένων για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις στη χώρα υποδοχής, την ψυχοκοινωνική υποστήριξή τους, τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, την παροχή βασικών ειδών ατομικής υγιεινής, ένδυσης και υπόδησης, την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας καθώς και την πρόσβαση σε προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Οι φιλοξενούμενοι στις Δομές οφείλουν να αποχωρήσουν από αυτές εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την επίδοση σε αυτούς της απόφασης αναγνώρισης παροχής καθεστώτος διεθνούς ή επικουρικής προστασίας. Στην περίπτωση των ασυνόδευτων ανηλίκων η προαναφερόμενη προθεσμία ξεκινά από την ενηλικίωσή τους.»!

Ο Πρωθυπουργός των παράνομων μεταναστών φέρνει δεινά για την Πατρίδα…

Αλλά δυστυχώς αυτές οι δομές φιλοξενίας/Προσωρινής Υποδοχής έχουν μετατραπεί σε μόνιμες και έχουν πλημυρίσει όλα τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας! Που πολλές φορές οι εκεί παράνομοι μετανάστες υπερβαίνουν τον γηγενή πληθυσμό!

Που πολλές φορές καταστρέφουν τις πολυδάπανες δομές, υπερπολυτελούς διαβίωσης! Που καταστρέφουν περιουσίες των Ελλήνων κατοίκων των νησιών μας! Που καταστρέφουν το περιβάλλον κόβοντας μεγάλα δέντρα! Που όπως καταγγέλλεται από πολλές πλευρές, ανάμεσα σε όλους αυτούς τους παράνομους μετανάστες, που επ΄ ουδενί είναι πρόσφυγες, βρίσκονται σκληροί τζιχαντιστές του Ρ. Τ. Ερντογάν και οι οποίοι θα ενεργήσουν ως θύλακες σε μια τουρκική επίθεση κατάληψης νησιών μας! Που ανάμεσα σε όλους αυτούς, που στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων, βρίσκονται Τούρκοι κατάσκοποι που βιντεοσκοπούν και καταγράφουν την κίνηση των ελληνικών στρατοπέδων, των Ενόπλων Δυνάμεών μας!

Που ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, εν μέσω του COVID-19 μετέφερε παράνομους μετανάστες, που ποτέ δεν υποχρεώθηκαν σε εμβολιασμό, από τα νησιά μας στην ενδοχώρα με πλοία και ακολούθως τουριστικά λεωφορεία, χωρίς κανένα υγειονομικό μέτρο προστασίας αντιμετώπισης του COVID-19, όταν όλος ο ελληνικός πληθυσμός βρισκόταν σε σκληρά – απάνθρωπα Lockdown!

Αρκεί να φέρουμε στην μνήμη μας τα γεγονότα που συνέβησαν στα τέλη Φεβρουαρίου 2020 στον Έβρο με την εργαλειοποίηση παράνομων μεταναστών από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν.

Όταν στις 28 Φεβρουαρίου 2020, η Τουρκία έσπρωχνε χιλιάδες παράνομους μετανάστες στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, προχωρώντας μονομερώς στο άνοιγμα των συνόρων της προς την Ελλάδα, τάχατες ως αντίδραση για τον θάνατο 33 Τούρκων στρατιωτών στο Ιντλίμπ, με το πρόσχημα πως όλοι αυτοί ήθελαν να περάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Οι οποίοι συνεχώς αύξαναν, αφού η τουρκική κυβέρνηση τους προέτρεπε ότι τα σύνορα με την Ελλάδα είναι ανοικτά! Έτσι δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες έφθαναν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα κατά μήκος του ποταμού Έβρου!

Τυχαία συνέβησαν τότε αυτά τα γεγονότα;

Όταν αυτή την πολιτική της μετανάστευσης πιστεύει και υλοποιεί ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, γιατί να κατηγορήσουμε τον Τούρκο Σουλτάνο; Μα κάνει αυτό και για το οποίο του κλείνει το μάτι ο Έλληνας Πρωθυπουργός! Να γεμίσει δηλαδή την Ελλάδα με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους!

Θα ξυπνήσουμε επιτέλους;

Σε όλα τα παραπάνω, ήλθε, λίγες ημέρες πριν από την ομιλία λαγνείας για τους μετανάστες του Πρωθυπουργού στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, η Υφυπουργός του ίδιου Υπουργείου, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, υπεύθυνη για την ένταξη μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, να μας αποκαλύψει πως δεν έχει νούμερα για τους παράνομους μετανάστες.

Αυτή ήταν η απάντηση της Υπουργού, όταν αυτή ρωτήθηκε για τον αριθμό των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Έκανε όμως λόγο για τους νόμιμους μετανάστες, που έχουν νομιμοποιήσει οι δυο τελευταίες καταστροφικές κυβερνήσεις της Ελλάδος!

Μας ενημέρωσε, πως είναι ένα εκατομμύριο και οι οποίοι ζουν και εργάζονται με νόμιμα χαρτιά στην Ελλάδα!

Μας ενημέρωσε, πως δεκάδες – χιλιάδες είναι ακόμη αυτοί που αιτούνται άσυλο!

Δηλαδή, όταν οι νόμιμοι είναι ένα εκατομμύριο, πόσοι είναι οι παράνομοι;

Μάλλον απροσδιόριστος ο αριθμός τους!

Και τι κάνει ο ελληνικός λαός, όταν ακούει αυτές τις επίσημες ανακοινώσεις;

Θα περιμένει να γίνει πρόσφυγας στην Πατρίδα του;

Όταν ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών;

Θα γίνουν αυτές οι εκλογές που οσονούπω φθάνουν, το Κύκνειο Άσμα για τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ και το υποκατάστατό τους ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ;

Ίσως ο ελληνικός λαός, εάν δεν βάλει μυαλό, να μην αναγνωρίζει στη νέα 4ετία την Ελλάδα!

Θα έχει γίνει υπάλληλος των Πακιστανών, Σομαλών, Αφγανών κλπ.

Ενδεχομένως να μην του επιτρέπεται να κάνει το Σταυρό του και να ψέλνει τον Εθνικό του Ύμνο! Αφού θα είναι μειονότητα στην ελληνική γη!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...