ΚΙ ΑΝ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ; ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ Θ΄ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!

Φουντώνουν τα σενάρια για γενικευμένο καταστροφικό πόλεμο. Είναι διαρροές προς γνώση και συμμόρφωση. Tο έτος 2022 ”κατ΄ευχήν”,

ολόκληρη η Μέση Ανατολή και το μεσογειακό τόξο περιήλθαν στο χάος. 

Ο ρωσικός στρατός μετά από μια αστραπιαία εκστρατεία κατέλαβε ολόκληρο το Donbass, τις περιφέρειες Donetsk και Lugansk και το ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας.

 Η κυριαρχία επί και από του αέρος αποκτήθηκε με προληπτικούς και στοχευμένους βομβαρδισμούς, η ουκρανική πολεμική αεροπορία θα είχε καταστραφεί ή καθηλωθεί ή παραλύσει από ηλεκτρονικές επιθέσεις. 

Τα θωρακισμένα κομβόι που υποστηρίζονταν από ένα βαρύ και ισχυρό πυροβολικό, από σμήνη drones δολοφόνων και πυρομαχικά που είχαν προηγουμένως ”τακτοποιηθεί” από στοιχεία του Σπέτσναζ, είχαν σταματήσει περίπου 60 χιλιόμετρα από το Κίεβο σε μια κατά προσέγγιση γραμμή που περνούσε από το Τσέρνιχιβ – Brovary- Uman και την Οδησσό.

Η Δύση αντέδρασε στέλνοντας μια σειρά τελεσίγραφων στη Μόσχα για να σταματήσει την πρόοδό της και απείλησε με πυρηνική επίθεση σε στοιχεία ρωσικής διοίκησης, τα οποία απάντησαν αμέσως ότι οποιαδήποτε πυρηνική επίθεση θα ακολουθούσε από παρόμοια απάντηση στο ευρωπαϊκό έδαφος. 

Η Κίνα, εν αναμονή μιας πιο εμπεριστατωμένης ανάλυσης της κατάστασης, είχε εξασφαλίσει προσωρινά την ουδετερότητά της. Μια κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχθηκε από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας αδύνατη τη μετακίνηση στα εδάφη και όλες οι αεροπορικές συνδέσεις είχαν διακοπεί. 

(σσ. τώρα έρχεται η πραγματική κατάσταση κάποιοι βιάστηκαν να παίξουν πόλεμο με αόρατο εχθρό εκτός κι αν ήταν άσκηση προσομοίωσης πληθυσμών γι αυτό που έρχεται) 

Σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και καταστήματα ζεστών ενδυμάτων δέχτηκαν εισβολές από φοβισμένο πλήθος και πολλές λεηλασίες και σοβαρά περιστατικά αναφέρθηκαν σε όλες τις περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...