ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ!!! Κώστας Γαβρόγλου, Καμία πρακτική επίπτωση από την απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά

συνέντευξης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στον ρ/σ “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 93.4 Θεσσαλονίκη” (27-03-2018)

loading...

4 thoughts on “ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ!!! Κώστας Γαβρόγλου, Καμία πρακτική επίπτωση από την απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά

  1. Οἱ σκοτεινές δυνάμεις, πᾶνε νά καταπιοῦν τήν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα μας καί…. ἤδη πανηγυρίζουν τήν μεγάλη ἐπιτυχία τους… Μά ΔΕΝ θά προφθάσουν…

  2. ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΚΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΕ, ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΓΕΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΘΑΝΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ….

  3. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΣ ΟΨΩΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ…..

  4. ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ……………..Η ΦΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ….ΠΟΛΥΚΕΦΑΛΑ ΘΗΡΙΑ ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ…….ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΨΑΝ ΤΟ ΔΑΥΛΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ………………..

Comments are closed.