Η Τουρκία φτιάχνει ένα πληθυσμιακό προγεφύρωμα στην Ελλάδα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Τουρκολόγων, δημοσιογράφων και αναλυτών
Αποκαλυπτικά ήταν όσα είπαν για το μεταναστευτικό πρόβλημα ο δημοσιογράφος κος. Λ. Καλαρίτης, ο κος. Σταθακόπουλος Τουρκολόγος αλλά και ο κος. Μαρκίδης  διεθνολόγος.

Συγκεκριμένα ο κος. Καλαρίτης ανέφερε ότι “με το ισομερώς που λέει η κυβέρνηση και τη μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα δημιουργούνται πολλές μικρές μουσουλμανικές πόλεις στην Ελλάδα. Όπως μάλιστα λέει η κυβέρνηση ο νέος αυτός πληθυσμός δε θα ξεπερνά το 1% του συνολικού πληθυσμού.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να σταματήσει και αν κάνεις προβολή των αριθμών σίγουρα καταλαβαίνει κανείς τι θα σημαίνει για το μέλλον ως δεξαμενές.

Το λάθος είναι ότι αντιμετωπίζουμε το θέμα ως μεταναστευτικό ενώ είναι μια τεράστια τουρκική επιχείρηση. Η Τουρκία φτιάχνει ένα πληθυσμιακό προγεφύρωμα στην Ελλάδα.

Όπως μου λένε δήμαρχοι τι δουλειά έχουν Σομαλοί στις Οινούσες. Η τρίτη εθνότητα που έρχεται στην Ελλάδα είναι από το Κονγκό. Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί που πάνε στην Τουρκία με αεροπλάνο και στη συνέχεια να έρχονται στην Ελλάδα με βάρκα  να πιστεύουμε ότι έχουν προσφυγικό προφίλ. Όπως εξάλλου προκύπτει το 70% είναι κάτω των 30 ετών. Είναι μάλιστα καλοντυμένοι, δεν πρόκειται για ναυαγούς αλλά χάνουν τα χαρτιά τους άλλα όχι τα κινητά τους όπου οι ΜΚΟ τους περιμένουν στις παραλίες, ξέρουν πότε θα έρθουν, πόσοι θα είναι και στη συνέχεια αναλαμβάνουν τη διαχείρισή τους. Πρόκειται για κανονικό δουλεμπόριο. Μέρος της ελληνικής κυριαρχίας έχει εκχωρηθεί στις ΜΚΟ. Τους πάνε σε διαμερίσματα, hot spot, δικηγόρους κλπ.

Μόνο στη Χίο υπάρχουν 24 ΜΚΟ και μιλάμε για πάνω από 200 σε όλη τη χώρα. Οι ΜΚΟ πληρώνονται με το κεφάλι απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο δε τζίρος ανέρχεται σε δισεκατομμύρια. Όταν φτάνουν 500 άτομα την ημέρα σε ένα νησί σημαίνει  ενάμιση εκατομμύριο ευρώ.

Στη συνέχεια οι ΜΚΟ τους δίνουν χρήματα για να έρθουν στην Αθήνα για διαμερίσματα κλπ. Αυτή η μπίζνα γίνεται σε βάρος της χώρας με το πρόσχημα του ανθρωπισμού.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν πάνω από 80 μουσουλμανικές ΜΚΟ. Κανένας δεν ξέρει με οποίους συνεργάζονται αυτές οι ΜΚΟ και τη στιγμή που βλέπει κάποιος τις ηλικίες των μεταναστών που είναι στρατεύσιμοι μέχρι 30 ετών που έρχονται ομάδες ομάδες και όπως μου λένε αξιωματικοί πολλοί από αυτούς θυμίζουν καταδρομείς δυνάμεων.

Αν αύριο ο Ερντογάν αποφασίσει να κατεβάσει μια ταξιαρχία μεταμφιεσμένους σε πρόσφυγες θα το καταλάβει κανείς;  Με τις μεταναστευτικές ροές σύντομα η χώρα θα εποικιστεί”.

Καταλυτικός όμως για το πού το πάει ο Ερντογάν και το πού το πάει η Τουρκία ήταν ο Τουρκολόγος κος. Σταθακόπουλος.

Η άλωση της βαλκανικής επί οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν έγινε μόνο με τα όλα αλλά και με την εμφύτευση μουσουλμανικών πληθυσμών σε όλα τα Βαλκάνια και θεωρώ ότι ο σύγχρονος σουλτάνος ο Ερντογάν κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα ενισχύοντας τους θύλακες αυτούς με νέο φρέσκο μουσουλμανικό αίμα.

Γι’ αυτό και ο Ερντογάν μας στέλνει μετανάστες που φτάνουν στην Τουρκία με αεροπλάνο από τις υποσαχάριες χώρες.

Και ο κος. Μαρκίδης επισήμανε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι το Τουρκικό πρόβλημα γιατί ο Ερντογάν μεταδίδει μια νοσηρή κατάσταση σε όλη την περιοχή από το Κοσσυφοπέδιο μέχρι την Κύπρο και τη Συρία.

loading...