Βίντεο του Αλέξη Τσίπρα: Η αλήθεια για τη συμφωνία των Πρεσπών

Με τίτλο «Η αλήθεια για τη συμφωνία των Πρεσπών», αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Αλέξη Τσίπρα βίντεο υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.Η ανάρτηση έγινε την ώρα που έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών στη Βουλή.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα ιστορικό βήμα όχι μόνο για τις δύο χώρες και την ευρύτερη περιοχή, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Eδραιώνει σχέσεις φιλίας, συνεργασίας και σταθερότητας», αναφέρει ο Πρωθυπουργός στο μήνυμά του που συνοδεύει το σχετικό βίντεο.

loading...

4 thoughts on “Βίντεο του Αλέξη Τσίπρα: Η αλήθεια για τη συμφωνία των Πρεσπών

  1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΟΥΤΕ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…

  2. Ουστ προδοτες, ανθελληνες Συριζαιοι και πρωτος ο Τσιπρας.

  3. Τσίπρα,έχεις αποτύχει παταγωδώς. Ολα εκείνα που κατονόμαζες εγκληματικά και αντισυνταγματικά,τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση,έγιναν όλα νόμιμα και ανθρώπινα.
    Εκτός του ότι ξεπουλησες το δημόσιο πλουτο,εκτός του ότι η ιστορία εσένα θα γράψει ότι ξεπουλησες το όνομα της Μακεδονίας,υπάρχουν και άλλα που θα σε καταδικάσουν στις εκλογές. Κι αυτά φυσικά είναι ότι συνεχίζεις με τον ίδιο ενθουσιασμό τις μεταρυθμίσεις κόλαση που την [πληρώνουμε όλοι εμείς,που εξαθλιωθήκαμε και φτωχοποιηθήκαμε στα χρόνια της κρίσης. με κοινωνικά επιδόματα,κράτος δεν γίνεται Τσίπρα. Με 30€ αύξηση στον νισθό,τα οικονομικά προβλήματα των εργαζομένων συνεχίζουν να υπάρχουν. Με εντέχνως κουτσουρεμένα αναδρομικά στους συνταξιουχους,κανέναν δεν παίρνεις με το μέρος σου.
    Επιτυχία δεν είναι, βάσει αυτών που έλεγες πριν,να μή μειωθουν άλλο τα εισοδήματα των ανθρώπων. Επιτυχία είναι να σηκώσεις το ανάστημά σου,και να πεις στους Γερμανους ότι ο λαός ξύπνησε επί τέλους,και δεν τα χάφτει αυτά περί ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας. Ο λαός πρέπει να έχει για να καταναλώνει,διότι όλα είναι αλυσίδα. Αν δεν έχουν οι μισθωτοί και οι συνταξιουχοι να καταναλώσουν,τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί,και η φτώχεια θα παραμένει.
    Μήπως πάταξες το λαθρεμπόριο στα καύσιμα,που είμαστε από τους ακριβώτερους στην ΕΕ;
    Μήπως κτύπησες την υπερβολικ'ή ακρίβεια των αγαθών,και την αισχροκέρδια των καρτέλ; Οχι βέβαια.
    Μήπως τον ΕΝΦΙΑ που τον είχες κάνει σημαία σου πριν μερικά χρόνια,τώρα τον παγιοποίησες,και πληρώνουμε τα σπίτια μας καί στις τράπεζες καί στο δημόσιο; Το ένα και μοναδικό μας σπίτι,που χρεωθήκαμε ιδρώσαμε και ματώσαμε η συντριπτική πλειοψηφία,για να το χτίσουμε;
    Μεγάλη ξεφτήλα και ντροπή από το κόμμα σας κ πρωθυπουργέ,τσιράκι της Μέρκελ. Μας απογοήτευσες και μετανοιώνουμε πικρά όσοι σε ψηφίσαμε,διότι άλλα ελπίζαμε από την πρώτη φορά αριστερά.
    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως όπως λέει και ο λαός. Ο εθνικισμός μας χτυπάει την πόρτα όπως και σε όλη την δοκιμαζόμενη Ευρώπη. Σιγά σιγά όλη Ευρώπη θα μετατραπει σε κράτη εθνικιστικά και ακροδεξια,και γι αυτό θα φταίτε εσείς όλοι που συναινείτε στην εξαθλίωση του κόσμου,και κανετε ότι περνάει από το χέρι σας….να μή καλυτερέυσει τίποτα.
    Γι αυτό στις επερχόμενες εκλογές,δαγκωτό ΝΑΙ, σε όλους όσους θα αντιπροσωπεύουν δεξιώτερα από τους παραδοσιακους δεξιους.

  4. Δαγκώσου, γιατί κανονικά πρέπει να σε φάμε λάχανο, προδότη! Που καθόμαστε και σε βλέπουμε στη τηλεόραση να μας το παίζεις και άνετος.

Comments are closed.