Το μήνυμα του Παυλόπουλου μετά τη στρατιωτική παρέλαση: Είμαστε ο λαός της Ελευθερίας - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινημένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο μήνυμά του μετά την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.«Διερωτούνται μερικοί ακόμα, γιατί εμείς οι Έλληνες γιορτάζουμε την επέτειο του όχι», Την απάντηση την έχει δώσει από το 1959 ο Αντρέ Μαλρώ κατά την 1η φωταγώγηση της Ακρόπολης. Είχε πει τότε ο Μαλρώ, ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ο λαός της Ελευθερίας αφού για μας η αντίσταση είναι παράδοση αιώνων και η ιστορία μας είναι ένας διαρκής αγώνας για την ανεξαρτησία», είπε αρχικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και συνέχισε:

«Αυτή την ανεκτίμητη Εθνική Κληρονομιά του «ΟΧΙ» πρέπει σήμερα ν’ αξιοποιήσουμε ενωμένοι, αποφασισμένοι και ανυποχώρητοι, για ν’ αντισταθούμε απέναντι στην βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση και στην συνακόλουθη παρακμή, αλλά και απέναντι σ’ εκείνους που επιβουλεύονται τα Εθνικά μας Δίκαια. Την ίδια δε Εθνική Κληρονομιά πρέπει ν’ αξιοποιήσουμε και για να πρωταγωνιστήσουμε ξανά τόσο στην διεθνή σκηνή όσο και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δείχνοντας ταυτοχρόνως στην τελευταία το δρόμο για ν’ αντιμετωπίσει τα δικά της μεγάλα προβλήματα, μεσ’ από την «αναστήλωση» των αρχών και των αξιών, πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα».

Δείτε το βίντεο:
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

 1. ΠΟΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ???? ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ Ε.Δ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ.
   ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΩΣ ΕΝΣΥΝΗΔΕΙΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ. ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

   Διαγραφή
 2. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ,ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑΙ ΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παυλοπουλε κλασε μας μια μαντρα αρχιδια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευριπίδης Μπίλλης
  Ποιας ελευθερίας; Αυτής του όρκου του που καταπάτησε;;
  Άρθρο 33 Συντάγματος , Συνταγματικός όρκος Προέδρου: https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82#.CE.86.CF.81.CE.B8.CF.81.CE.BF_33

  Όλοι οι σημερινοί κατοχικοί υπηρέτες, είναι ανάξιοι «πατριώτες» (ή όπως τους φώναζε η Λουκά) των ηρώων του 40.

  ΣΗΜΕΡΑ 28/10/2016 ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΛΕΞΗ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ.

  Σήμερα που γιορτάζουμε το ΟΧΙ οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική υπόδουλη χώρα στον κόσμο. Υπόδουλη στον νεοναζιστικό φασισμό. Ακόμα και ο Κουτσούμπας το αποκρύβει . Ο δε αρχιεπίσκοπος Αθηνών, αφήστε .. Ο δε Πρόεδρος .. άστε, μας «συγκινεί» με τους «πατριωτικούς» του λόγους. Οι δε ευρωβουλευτές..άστε είναι «ευρωπαϊστές»!!
  Όλοι τους άνευ αιδούς «πατριώτες».
  Το γράψανε έτσι που να μην το καταλαβαίνει ο απλός κόσμος. Δείτε το και ελληνιστί και αγγλιστί:
  EΥΡΩ [80 000 000 000] ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ
  14. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ
  (5) Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.

  EUR 80 000 000 000 LOAN FACILITY AGREEMENT
  14. GOVERNING LAW AND JURISDICTION
  (5) The Borrower hereby irrevocably and unconditionally waives all immunity to which it is or may become entitled, in respect of itself or its assets, from legal proceedings in relation to this Agreement, including, without limitation, immunity from suit, judgement or other order, from attachment, arrest or injunction prior to judgement, and from execution and enforcement against its assets to the extent not prohibited by mandatory law.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με τι μούτρα ρε πατριδέμποροι αντικρίζετε στα μάτια αυτά τα παιδιά που παρελαύνουν;
  Ακούει κανείς από εσάς ρε πουλημένοι δωσίλογοι που δήθεν χειροκροτάτε αυτά τα παιδιά και μετά τα μαχαιρώνετε πισώπλατα;
  Ακούει κανείς από εσάς ρε που καθόσαστε στις πολυθρόνες που εμείς οι ηλίθιοι σας προσφέραμε και τώρα πάτε καμαρωτοί καμαρωτοί σαν γύφτικα σκεπάρνια να παρακολουθήσετε τα νιάτα μας, που τους έχετε στερήσει το όνειρο για μια καλύτερη ζωή, και τα έχετε βυθίσει στην κατάθλιψη και στην απόγνωση;
  ΟΧΙ ρε δεν είναι σαν εσάς αυτά τα παιδιά. Είναι άλλο να πολεμάς για τη πατρίδα, τις αξίες σου και τα οράματα σου, κι άλλο για τη καρέκλα σου.
  Ποιος από εσάς ρε τρεμάμενοι πολιτικοί νάνοι είναι ικανός να θυσιασθεί όπως αυτά τα παιδιά που για το μόνο που λυπούνται είναι πως έχουν μόνο μια ζωή να θυσιάσουν για την πατρίδα τους;
  Ποιός από σας ρε ανίκανοι που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσετε το έργο και τις εντολές των αφεντικών σας για να διατηρήσετε την προσωπική σας ευημερία και την καρέκλα της εξουσίας. Ποιός ρε;
  Μόνο εμείς ρε χαχόλοι που σε ετούτη την γειτονιά του κόσμου, αρχηγός είναι ο λαός. Εμείς που πληρώνουμε για το πλύσιμο του πανάκριβου κουστουμιού σας. Εμείς που κοιταζόμαστε στα μάτια κι έχουμε ίσια περπατησιά. Εμείς που δεν καρφώνουμε άλλους για να ζήσουμε, αλλά καρφώνουμε τα χέρια μας στο μαχαίρι της ζωής χωρίς να νοιαζόμαστε για το αν θα κοπούμε.
  Μόνο εμείς ρε μέτριοι παραδόπιστοι οσφυοκάμπτες που μας τρέματε από τα νιάτα σας.
  Και μόνο η θέα σας πλέον πόσο μάλλον τα λόγια σας ερεθίζουν την ΟΡΓΗ και προκαλούν τη φρίκη του ψεύδους και της γλοιώδους υποκρισίας, συσσωρεύοντας εκρηκτικά τον θυμό του Ελληνικού λαού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Λυπαμαι για τον τυπο αυτον.
  Δεν ξερω εαν εχει επιγνωση γνωσεως
  του τι εκπροσωπει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΟΥΡΑΔΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑΙ? ΜΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]