Δανειολήπτρια Ιδιωτική υπάλληλος νίκησε την Τράπεζα! Δεν θα πληρώσει τίποτα

Ευνοϊκή ,η Προσωρινή Διαταγή, με αρ.139/2016, για δανειολήπτρια Ιδιωτ. υπάλληλο, χωρίς ακίνητη περιουσία ,που χορήγησε η Ειρηνοδίκης Χανίων, όπου όρισε καμία καταβολή δόσης...
 Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης πρόκειται: Για Ιδιωτική υπάλληλο ,διαζευγμένη , μητέρα ,δύο ενηλίκων τέκνων. Το συνολικό χρέος της δανειολήπτριας είναι 18.981,35 ευρώ, σε καταναλωτικό δάνειο, σε μία τράπεζα ως οφειλέτρια και η οποία δήλωσε ενώπιον του Ειρηνοδικείου των Χανίων ότι, αδυνατεί να ανταποκριθεί σε δόση μεγαλύτερη των 40 ευρώ μηνιαίως, παρά ταύτα Επί της ουσίας. Εισοδήματα που διαθέτει η οφειλέτρια Μισθός 600 ευρώ ,ως Ιδιωτικός υπάλληλος Περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η οφειλέτρια Κανένα ακίνητο περιουσιακό στοιχείο Το Ειρηνοδικείο των Χανίων , αφού έλαβε υπόψη του,το περιεχόμενο της αίτησης και αυτά που εξέθεσαν προφορικά οι πληρεξούσιοι δικηγόροι και τα επιδειχθέντα έγγραφα, της χορήγησε Προσωρινή Διαταγή με το παρακάτω περιεχόμενο.
 1)Δέχεται , το αίτημα χορήγησης , Προσωρινής Διαταγής.
 2)Διατάσσει , την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων, κατά της αιτούσας
 3)Διατάσσει , την διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας της , μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης.
 4)Ορίζει μηδενικές δόσεις για το διάστημα από την δημοσίευση της παρούσας και μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης.

arouraios.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΨΙΛΟΠΑΠΑΡΟΥΛΕΣ//ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ....ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ 600 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΥΡΩ ΚΑΜΙΑ 2-3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΕΤΣΙ?) ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ 700-800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΦΥΣΙΚΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Artemis Sorras :

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ
  ΑΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ -ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ .

  ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΣ ΤΑΙΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙ;;;;

  ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟΜΑΘΑΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΟ 100 ΕΩΣ 5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ .

  ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]