…και οι Ινδιάνοι στην Αμερική καλοδεχονταν τους Αγγλοσαξωνες

 Στη Λέσβο συντελείται το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ελλάδα. Κόπηκαν χιλιάδες δέντρα μέσα στο μεγαλύτερο δάσος του νησιού για να γίνει η μεγαλύτερη υπερδομη της Ευρώπης χωρητικοτητας 45000 λαθρο μεταναστών με γυμναστήρια, εστιατόρια, σχολεία,τζαμιά, διώροφες κατοικίες wi fi, ρεύμα, νερό, τροφή όλα δωρεάν. Οι τοπικες αρχές περιφερειαρχης, δήμαρχος, βουλευτές, αστυνομία, λιμενικό σωπαινουν αφού οι χορηγίες τους καλύπτουν. Η συγκεκριμένη τοποθεσία ήταν επιλογή του πρώην στρατηγού επί Σύριζα, μετέπειτα υφυπουργού της ΝΔ, και τώρα συμβούλου του Μητσοτάκη , Στεφανή.

Για κάποιους που θα αναρωτηθούν και τι κάνουν οι κάτοικοι ………θα σας πω .

Ο περιφερειαρχης και ο δήμαρχος έχουν επιδοθεί σε προσλήψεις με σύμβαση με μπλοκάκια με 700€ σε άτομα που δεν έχουν αντικείμενο εργασίας και δεν πηγαίνουν ποτέ για δουλειά, με αντάλλαγμα τη σιωπή τους .

Σε επιχειρηματίες του νησιού δίνονται επιδοτήσεις και δωρεάν από ΜΚΟ εργατικό δυναμικό που επιλέγουν από τους λαθρο μετανάστες με αντάλλαγμα τη σιωπή τους 

Για τους πατριώτες που αντιστεκονται εκκρεμεί τουλάχιστον μια δικη για τον καθένα αφού για αυτό φροντίζουν “δημοσιογραφοι” τοπικών sites που χρηματοδοτουνται από ΜΚΟ και Αρχές.

Οι εκλογές έρχονται και όλα μπορούν να αλλάξουν αν οι Λεσβιοι σκεφτούν λογικά και στηρίξουν τον τόπο τους και ψηφίσουν ΕΛΛΗΝΕΣ σαν Έλληνες.

ΥΓ πατριώτες να θυμάστε ότι και οι Ινδιάνοι στην Αμερική καλοδεχονταν τους Αγγλοσαξωνες γιατί τους μοίραζαν καθρεφτακια………στο τέλος όμως δεν έμεινε ούτε ένας.

loading...