ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε χθες το βράδυ, στη δευτερολογία του στο συνέδριο, ότι η συζήτηση για το χρέος πρέπει να γίνει τώρα, παρά τις αντίθετες γνωστές δηλώσεις του αφεντικού των δανειστών κ. Σόϊμπλε.


Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι επιδιώκει με αυτές τις δηλώσεις και από πού
περιμένει ενισχύσεις για να το λέει; Από τους Αμερικανούς ίσως;;;

Όλοι ξέρουμε πια πως για ό,τι λέει ο κ. Τσίπρας, εμείς πρέπει να πιστεύουμε το ακριβώς αντίθετο, αλλά εδώ φαίνεται σαν να θέλει να οδηγηθεί ο ίδιος σε αδιέξοδο.

Συνδυάζοντας φήμες και πληροφορίες από τα ΜΜΕ, δύο τινά θα συμβούν:

Κατ’ αρχήν, το δεδομένο είναι ότι ο κ. Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να δεχτεί να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, που σημαίνει ότι είναι αποφασισμένος να δεχτεί κάθε απαίτηση των δανειστών, βάζοντας όμως ως αντίβαρο το χρέος. Επομένως:

Α) Είτε θα γίνει κάποια ψευτορρύθμιση του χρέους (ακούγεται για ένα μικρό κούρεμα του χρέους του ΔΝΤ και για μετάθεση της εξόφλησης των ευρωπαίων για 30 χρόνια) μαζί με ένα τέταρτο μνημόνιο στο διηνεκές (ήδη ντόπια και ξένη ολιγαρχία μας προετοιμάζουν ψυχολογικά σχετικά).

Β) Είτε και εφόσον δεν γίνει αυτό, ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές την Άνοιξη για μια ηρωϊκή έξοδο.

Εμείς βλέπουμε πιο πιθανή τη δεύτερη εκδοχή, καθόσον, αφενός ο κ. Σοϊμπλε ό,τι λέει το πάει μέχρι τέρμα, αφετέρου, μάλλον οι δανειστές, ειδικά μετά και την αποδοχή από τον κ. Τσίπρα της δεύτερης αξιολόγησης, θα τους είναι πλέον άχρηστος και θα τον διώξουν. Ο ίδιος φαίνεται να έχει εναποθέσει την τύχη του αποκλειστικά πάνω στις ΗΠΑ, αλλά αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.

hassapis-peter
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΠΟΥΝ ΕΙΣ ΛΕΥΚΟΝ ΦΩΣ. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΕΠΗΓΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΗ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΕΔΙΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ 83%. Η ΠΑΡΑΤΕΤΕΜΕΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕΝ ΕΙΧΕΝ ἘΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟΝ ΔΟΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ( ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΟΥ). ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΣ ΤΟΥ (ΑΝΤΡΑ), ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΝ 90.000.000.000 ΤΟΝ Φ.Π.Α ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΙΣ ΤΟ 24%, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΒΙΟ ΣΟΥ ΚΑΊ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ. ΟΤΑΝ Ο ΟΔΥΣΕΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΝ ΕΙΣ ΤΗ ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΞΕΤΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ , ΝΑ ΚΑΝΩΜΕΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΕΕ?
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΑΕΙ Η ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΟΥ;........ΚΑΤΑ.....Δ Ι Α Ο Λ Ο Υ........ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.......99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ......ΒΑΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ..............ΑΝΑΠΤΥΞΗ.......ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]