ΜΕΛΗ της Λαϊκής Ενότητας «ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ» μαζί με τους ΜΑΘΗΤΕΣ και τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην Πάτρα! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ολοκλήρωση της Μαθητικής και Στρατιωτικής παρέλασης για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα,
μέλη της Λαϊκής Ενότης Αχαΐας μπήκαν στην Αγίου Ανδρέου και «παρέλασαν» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Κυβερνητικής πολιτικής.
Πριν την έναρξη της παρέλασης διαμαρτυρήθηκαν με πανό και συνθήματα.Συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, όπου είχε πάρει θέση η Αχαιή αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου και φώναξαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης.
tempo24.gr

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ

  Εδώ, ξέρεις πολύ καλά, ότι το νομικό καθεστώς προστατεύει τους απατεώνες και τις απάτες, διότι με το διεφθαρμένο νομικό σύστημα, αυτοπροστατεύονται πρωτίστως οι πολιτικοί απατεώνες. Έτσι, ο κάθε ευεργέτης ΧΩΡΙΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ, έχει τεράστια περιθώρια ελιγμών, κινούμενος στα όρια του σαθρού νομικού καθεστώτος, χωρίς να προσφέρει στη κοινωνία το παραμικρό.
  Γιατί να αναρωτιέσαι γιατί δεν τον συλλαμβάνουν και δεν αναρωτιέσαι από που προέκυψαν τα ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, γιατί πλέον για τρισεκατομμύρια μιλάει, χωρίς να έχει βγει από τη …Πάτρα, χωρίς να έχει αναπτύξει ανάλογη επιχειρηματική δραστηριότητα.
  Γιατί δεν αναρωτιέσαι, γιατί ένας αυτοαποκαλούμενος ευεργέτης, δεν έχει προσφέρει ούτε έναν ….παιδικό σταθμό μικρής δυναμικότητας στη κοινωνία, ώστε να πεις «να, αυτό, είναι μια δωρεά του ευεργέτη μας»
  Το να λέει στην Ελλάδα κάποιος, κινούμενος εντέχνως στα όρια της ψυχιατρικής επιστήμης, ότι θα εξαγοράσει το Ελληνικό Δημόσιο χρέος στην …ακριβότερη τιμή, με …ΠΟΡΔΕΣ και παράλληλα να προσκομίζει κουρελόχαρτα στα δικαστήρια που ασχολούνται μαζί του για άλλα ΤΕΛΕΣΘΕΝΤΑ αδικήματα, για να δείξει ότι είναι «καλό παιδί» είναι ολίγον δύσκολο να προκαλέσει σύλληψη για αυτά, ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΙΤΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, εφόσον αυτά που λέει, δεν έχουν προκαλέσει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ στο Ελληνικό Δημόσιο. Απλά μιλούν για έναν φανταστικό θησαυρό και προσπαθούν εναγωνίως να αποκτήσουν κύρος, που το χρειάζονται, για να το χρησιμοποιήσουν εκεί που πραγματικά είναι στριμωγμένοι.
  Τέλος, σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς που παραπαίει, τέτοιες ιστορίες καθημερινής ΤΡΕΛΑΣ, οι οποίες εύκολα παρασύρουν μερίδα του κόσμου και αποσπούν τη προσοχή του από τα πραγματικά προβλήματα, για να χατζωθεί σε κάλπικη ελπίδα, είναι βούτυρο στο ψωμί της διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας. Με λίγα λόγια και εσύ αν κυβερνούσες στη θέση των διεφθαρμένων πολιτικών, ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΔΕΚΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ, για να τραβούν τα βλέμματα του κόσμου και να μη προσέχει ο κόσμος τις πραγματικές κλεψιές, αλλά ναρκωμένος ο κόσμος να γαντζώνεται στις κάλπικες ελπίδες που τον ταΐζουν οι επιτήδειοι απατεωνίσκοι.
  Να θυμάσαι: ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΝΑ ΚΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]