Τζιτζικώστας: Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι μας – Έχω προτείνει το κλείσιμο των εθνικών οδών

“Για την ώρα παραλία τέλος. Δεν περιμέναμε να υπάρχει αυτή η εικόνα, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, τον περιορισμό της κυκλοφορίας, εμείς στην Περιφέρεια σηκώσαμε μέχρι και drone για να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι πρέπει να περιοριστούν μόνο στις απαραίτητες, κάποιοι όμως λίγοι, ανεύθυνοι επέλεξαν να κάνουν κατάχρηση αυτής της απόφασης και να εκμεταλλευτούν τα παραθυράκια και να βγουν στην παραλία με αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός. Να υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός κόσμου για την παραλία στη Θεσσαλονίκη και να οδηγηθούμε στην πολύ δύσκολη απόφαση που είναι το κλείσιμο της παραλίας. Θα υπάρχουν πρόστιμα. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι λίγοι να δημιουργούν πρόβλημα και πρόβλημα που αφορά στην υγεία των συμπολιτών μας. Δεν πρόκειται να παίξω με την υγεία των συμπολιτών μας. Σε καμία περίπτωση, για κανέναν λόγο και με όποιο κόστος. Η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει καταλάβει την κρισιμότητα και βγαίνει μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις και αυτό φαίνεται και στον αριθμό των κρουσμάτων μέχρι στιγμής” δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης για συγκεκριμένες ώρες, ως μέτρο προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

“Αυτό που καταφέραμε όλοι μας, και κυρίως οι συμπολίτες μας, υιοθετώντας αυτά τα μέτρα για τον κορονοϊό από νωρίς και εφαρμόζοντας τα να μην έχουμε έκρηξη κρουσμάτων, δεν πρόκειται να το θέσουμε σε κίνδυνο σε καμία περίπτωση” τόνισε.

“Τα μέτρα που ελήφθησαν είναι ανακουφιστικά αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει την επόμενη ημέρα” είπε ο Περιφερειάρχης για την κατάσταση στην αγορά.

“Έχουμε επισημάνει και προσωπικά έχω προτείνει στην κυβέρνηση το κλείσιμο των εθνικών οδών. Φέτος το Πάσχα δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στα χωριά και στα εξοχικά μας. Φέτος το Πάσχα μένουμε στο σπίτι μας και αυτό για να τελειώσουμε μια ώρα νωρίτερα με τον εφιάλτη αυτό” τόνισε.

loading...