Αντύπας: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή – Θαμώνας τον χτύπησε και τον έβρισε (βίντεο)

Την ώρα που τραγουδούσε την επιτυχία του «Είμαι στα χάι μου» ένας θαμώνας του μαγαζιού ανέβηκε στην πίστα και τον χτύπησε

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας καθώς ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία «Είμαι στα χάι μου», με το κοινό να του πετάει πανέρια με λουλούδια, δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού ο οποίος τον χτύπησε.

Ο άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα λεκτικά στην αρχή και εν συνεχεία του επιτέθηκε σωματικά. Ένα βίντεο από εκείνη τη στιγμή, κάνει τον γύρο του TikTok.

Μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια, προσπάθησε να σταματήσει τον εξαγριωμένο θαμώνα, μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνον και τον τραγουδιστή, όμως χωρίς αποτέλεσμα, καθώς έσπρωξε κι εκείνη και συνέχισε τον καβγά.

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

loading...