Αποτύχατε ! Κάνατε την Ελλάδα τη μοναδική κοινόχρηστη χώρα στον Κόσμο.

​Μας στύψανε μέχρι που αδειάσαμε και τώρα μας  ξαναγεμίζουν με τα συμφέροντά τους . Ξυπνήστε !!

Βγαίνουμε στις αγορές τον Αύγουστο διότι συμφέρει πλέον αυτούς που έχουν ¨αγοράσει¨ τη χώρα . Είναι κατόρθωμα αυτό ; Περιμένετε να ανακτήσετε κάποτε αυτά που χάσαμε , αυτά που ξεπουλήσατε ;

Στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου, χάσαμε τα όρια της ηθικής και της αξιοπρέπειας , χάσαμε και χάνουμε αξίες και ιδανικά , χάνουμε τον ¨εαυτό μας , χάνουμε την Ελλάδα .

Τα ¨σπασμένα σύνορα¨ σε στεριά και θάλασσα , οι πρωτόγνωρες μεταναστευτικές ροές , το προσφυγικό , η συσσώρευση σε  μια χώρα όση η πόλη  του Χονγκ Κονγκ όλων των φυλών του πλανήτη , η υπογεννητικότητα , η μεγάλη φυγή της νεολαίας , η πολιτισμική μας αλλοίωση , τα νέα κοινωνικά πρότυπα, την έχουν καταστήσει πλέον ,  πολυπολιτισμικό έκτρωμα .

Η δημοκρατία άρχισε να γεννάει αναρχία και Ρουβικώνες , η δικαιοσύνη συγκρούεται  με το νομικό πλαίσιο που καλείτε να εφαρμόσει , το πολικό σύστημα φοβάται μια πρωτόγνωρη αποχή της κοινωνίας στις επερχόμενες εκλογές και μέσα σ όλα αυτά , δίκαιο είναι το δίκαιο του οικονομικά ισχυρότερου

Η δημοσιογραφία είναι πλέον προϊόν κατά παραγγελία , οι ειδήσεις είναι η κυρίως η οπτική και η άποψη που εξυπηρετεί , ολόκληροι τηλεοπτικοί σταθμοί στήνονται για να πωλούν κρέμες αδυνατίσματος και σερβιέτες , το διαδίκτυο χρησιμοποιείτε και ως ο μεγαλύτερος μηχανισμός  αποχαύνωσης στην ιστορία και ως νέα πραγματικότητα, οι θρησκείες προβάλλονται ως μηχανισμοί ελέγχου συνείδησης και όλα αυτά θυμίζουν τον Τζώρτζ Όργουελ που  έγραφε, «Θα σας στύψουμε μέχρι να αδειάσετε, και μετά θα σας ξαναγεμίσουμε με τα συμφέροντά μας».

Δεν αντισταθήκαμε , δεν φωνάξαμε , δεν παλέψαμε όσο έπρεπε γιατί εσείς μας στερήσατε αυτήν την δυνατότητα , εις γνώση σας και τάχα μου  για το καλό μας

Δείξατε τόση αδυναμία και υποχωρητικότητα που συνιστά προδοσία , ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… τετελεσμένη !!

Σας καλούμε την υστάτη στιγμή , να μονιάσετε απέναντι στους εξωτερικούς εχθρούς και να ενεργοποιήσετε όλα τα πεδία και επίπεδα εθνικής ομοψυχίας , ΤΩΡΑ , ΧΘΕΣ , αύριο το πρωί θα ναι αργά .

Αυτή είναι η πραγματικότητα !

Εν Αθήναις  ,27 Απριλίου 2018

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  «Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης »

[email protected]

loading...

1 thought on “Αποτύχατε ! Κάνατε την Ελλάδα τη μοναδική κοινόχρηστη χώρα στον Κόσμο.

  1. Τα παιδιά μας δεν θα φτύσουν, θα χέσουν στους τάφους μας καί με όλο τους το δίκιο!…. Είμαστε η γενεά που παρέδωσε αμαχητί στους Βαρβάρους, ολόκληρη την Ιερή Πατρίδα των Πανελλήνων!!!….. Άν είμαστε Έλληνες…, Είμαστε οι Χειρότεροι που υπήρξαν Ποτέ!!!…… Αυτό δεν το ξανάκανε κανένας λαός, τόσο στον πλανήτη μας όσο καί σε όλους τους Γαλαξίες του Σύμπαντος!…….. …Ε.

Comments are closed.