Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Ε, σύντροφοι, θυμηθείτε ένα απόσπασμα της απολογίας αυτού που κρεμούσατε πίσω από το γραφεία σας!

Με αφορμή τη φωτογραφία του επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με ένα γαρύφαλλο στο πέτο στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αποκάλεσε τους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ… συντρόφους, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης έφερε στη μνήμη του την εικόνα του «ανθρώπου με το γαρύφαλλο», του γνήσιου Αριστερού Νίκου Μπελογιάννη.
Μάλιστα, με αιχμηρό σχόλιό του στα social media ο Π. Χρηστίδης απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε τα εξής: «Ε σύντροφοι, θυμηθείτε ενα απόσπασμα της απολογίας αυτού που κρεμούσατε πίσω απο το γραφεία σας:

«Δεκάδες φορές μπήκε μπροστά μου το δίλημμα: να ζω προδίδοντας τις πεποιθήσεις μου, την ιδεολογία μου, είτε να πεθάνω, παραμένοντας πιστός σ’ αυτές. Πάντοτε προτίμησα το δεύτερο δρόμο και σήμερα τον ξαναδιαλέγω»»

3 σχόλια :

 1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΓΑΡΟΥΦΑΛΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ , θα σηκωθούν απο τον τάφο τα παλαιά συντρόφια και θα σας πάρουν με τις ΠΕΤΡΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η μνημονιακή γενετική μετάλλαξη προσέβαλε τους Έλληνες πολιτικούς άρρενες ως βόμβα που έσκασε στα χέρια τους, με συνέπεια την ολοκληρωτική απώλεια των γεννητικών τους αδένων.
  Αποτέλεσμα αυτής είναι να κυκλοφορούν πλέον αναρίθμητοι πολιτικοί «άνδρες» χωρίς αρχίδια και εξίσου πολυάριθμα «πολιτικά αρχίδια» σκέτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή