Πρώτα οι πολιτικοί!!!Αργότερα για το «σφράγισμα» ή για ένα κομμάτι ψωμί

 Εικόνες ΠΙΚΡΗΣ αλήθειας στην Ελλάδα!!!

Έξαλλος παρουσιάζεται, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους κυβερνητικούς που όχι μόνο μπήκαν στη λίστα προτεραιότητας για να εμβολιαστούν πρώτοι για τον κορωνοϊό, αλλά έσπευσαν να ανεβάσουν και φωτογραφίες για την αυτοπροβολή τους.

Τις τελευταίες ώρες άλλωστε έχουν φουντώσει οι αντιδράσεις για την σύζυγο υπουργού της κυβέρνησης, την κα Πόπη Καλαϊτζή, η οποία είναι παντρεμένη με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη.

Η κα Καλαϊτζή έκανε από τους πρώτους το εμβόλιο, κάνοντας μάλιστα μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook στην οποία έγραψε μεταξύ άλλων:

«…αισθάνομαι ανακουφισμένη, τυχερή,αισιόδοξη και περήφανη! Ανακουφισμένη γιατί η έναρξη των εμβολιασμών είναι η αρχή του τέλους για την πανδημία , που έχει αλλάξει τις ζωές μας! Τυχερή γιατί ως γιατρός στο Ασκληπιείο της Βούλας , ένα νοσοκομείο στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον Κορωνοϊό, είμαι από τους πρώτους Έλληνες που εμβολιάζονται! Αισιόδοξη γιατί νιώθω ότι δεν αργεί η ώρα που η ανθρωπότητα θα φωνάξει «φτου Ξελευτερία» από καραντίνες, απομόνωση και έλλειψη αγκαλιάς! Περήφανη γιατί η Επιστήμη ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε τόσο σύντομα να έχουμε καλά και αποτελεσματικά εμβόλια! Είναι μια μοναδική επιστημονική επανάσταση!!» 

Τώρα κάνουν έτσι για ένα εμβόλιο, το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς για τυχόν παρενέργειες στο μέλλον.

Αργότερα φανταστείτε τι έχει να γίνει, άπαξ και παρουσιάσουν ένα εμφύτευμα, το οποίο θα «σφραγίζει» τους εμβολιασμένους, πιστοποιώντας τον εμβολιασμό ή ακόμα για ένα «κομμάτι ψωμί», που λέμε, το οποίο, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να πάρεις χωρίς το «σφράγισμα».

Θα τρέχουν πρώτα οι… υψηλά ιστάμενοι και εν συνεχεία οι πολίτες, καθώς οι δεύτεροι θα σκέφτονται: «για να το παίρνουν αυτοί είναι πολύτιμο». Δεν αποκλείεται να δούμε και ποδοπατήματα!!!

loading...