Δρίτσας: Να πω ηττηθήκαμε; Ναι ηττηθήκαμε - ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι η κυβέρνηση ηττήθηκε και πως η σκληρή πραγματικότητα στην Ευρώπη είναι αμείλικτη, επανέλαβε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.


Ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε: «Τέρμα η υποκρισία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία κυβέρνηση, ένα κόμμα  που μελέτησε τις δυνατότητες, μέσα από την ενίσχυση της εσωτερικής ζήτησης για να φύγουμε από την κρίση. Το πάλεψε και το διεκδίκησε με τους εταίρους κατ΄εντολήν του ελληνικού λαού όλο το 2015».

Ο κ.Δρίτσας δήλωσε ότι: «Δεν το καταφέραμε. Να πω ηττηθήκαμε; Να πω ναι. Διότι η σκληρή πραγματικότητα στην Ευρώπη είναι αμείλικτη. Και μπήκαμε, με εντολή του ελληνικού λαού, στη διαδικασία στις νέες συνθήκες να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται, να κρατήσουμε την κοινωνία και την οικονομία όρθια, με πολλές επιβαρύνσεις, μιας χώρας και μιας οικονομίας που την παραλάβαμε σε πλήρη καταστροφή».

"Τα λάθη είναι άλλο πράγμα, το ότι ηττηθήκαμε απο ένασκληρό φιλελεύθερο καθεστώς που ακόμα, παρόλο που έχει τεράστιες ρωγμές και τίθεται υπό αμφισβήτηση σε όλο τον κόσμο, εξακολουθεί να είναι κυρίαρχο είναι άλλο πράγμα και άλλο τα λάθη", συμπλήρωσε ο κ.Δρίτσας.

Δείτε το απόσπασμα:


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Ηττηθήκαμε και υπηρετούμε τους νικητές;
  Εκείνους που υπηρετούσαν τους Γερμανούς νικητές (1941),
  πώς τους χαρακτήριζαν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και πως το κατάλαβες ρε σαΐνι, αφού κοιμόσουν; Δεν κοιμόσουν όταν ο σαρσέμης ο αρχηγός σου μιλούσε, με φόντο την Ακρόπολη και γελούσε το παρδαλό κατσίκι μαζί σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]