Νοσοκομεία με χαλασμένα ιατρικά μηχανήματα - Πεθαίνουν οι ασθενείς αβοήθητοι

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Χαλασμένοι οι Αξονικοί. Χειρουργήθηκε Ασθενής στα τυφλά με ράγεν ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, χωρίς να γίνει αξονική.
• Ασανσέρ Νοσοκομείων Χαλασμένα. Ασθενείς μεταφέρονται σε ασανσέρ με σκουπίδια
• Πλαφόν στην Φαρμακευτική Δαπάνη.

Πεθαίνουν Ασθενείς αβοήθητοι από τα λειψά και χαλασμένα διαγνωστικά, επεμβατικά και θεραπευτικά ιατρικά μηχανήματα των Δημοσίων Νοσοκομείων της Χώρας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ και συνεχίζει:

Οι Ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας γίνονται μπαλάκι από το ένα εφημερεύον Νοσοκομείο στο άλλο προκειμένου να βρουν τα κατάλληλα ιατρικά μηχανήματα.

Τα Ιατρικά Μηχανήματα στην πλειονότητά τους είναι ασυντήρητα παλαιάς τεχνολογίας. Όταν χαλάσουν αραχνιάζουν. Δεν επισκευάζονται. Δεν αντικαθίστανται με καινούργια νέας τεχνολογίας. Μένουν επ’ αόριστο εκτός λειτουργίας, επειδή τα Νοσοκομεία δεν διαθέτουν χρήματα για αγορά ανταλλακτικών και επισκευή τους. Τα ταμεία των Νοσοκομείων είναι μείον.

Πολλά Ιδρύματα της χώρας προσφέρονται να δωρίσουν στα Δημόσια Νοσοκομεία Ιατρικά Μηχανήματα. Θέτουν όμως προϋποθέσεις επειδή πήραν χαμπάρι την ανικανότητα της κυβέρνησης. Όπως το Ίδρυμα Νιάρχου που θέλει να δωρίσει επτά Ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα. Ανακοινώνονται χιλιάδες προσλήψεις και όμως το προσωπικό μειώνεται. Επί των ημερών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μειώθηκε κατά 7.965 υπαλλήλους. Ανακοινώνονται αυξήσεις της κρατικής χρηματοδότησης και όμως η κρατική χρηματοδότηση μειώνεται 350 εκατ. ευρώ εφέτος, σε σχέση με πέρυσι.

Μετά το καραβάνι της Υγείας που οργάνωσε η ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα, ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση αύξηση του ορίου δαπανών των Νοσοκομείων 10 και 20 εκατ. ευρώ για συγκεκριμένες δαπάνες. Όμως πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ. Το μόνο που έκαναν είναι να διαμορφώσουν το όριο δαπανών στο 100% επί των εγκεκριμένων πιστώσεων των Νοσοκομείων του έτους 2016, συνολικού ύψους 1,156 δις ευρώ. Πέρυσι ήταν 1,5δις. Στην αρχή του έτους το όριο δαπανών καθορίζεται στο 90%. Πάγια τακτική των κυβερνήσεων, όχι μόνο εφέτος αλλά και τα προηγούμενα έτη είναι το όριο δαπανών στο τέλος κάθε έτους να διαμορφώνεται στο 100%. Τα Νοσοκομεία τέλος του έτους σε ληξιπρόθεσμα θα οφείλουν πάνω από 1,5δις ευρώ. Και όμως ο πρωθυπουργός έχει το θράσος να λέει ότι δεν τους ενδιαφέρει η άμεση εκταμίευση της δόσης του 1,8δις ευρώ που προορίζεται για εξόφληση ληξηπρόθεσμων οφειλών. Δεν νοιάζονται που στα Νοσοκομεία πεθαίνουν οι άνθρωποι αβοήθητοι!!!

Για όλους αυτούς τους λόγους οι Δωρητές συμπεριλαμβάνουν απαράβατο όρο στις Δωρεές, η προσφορά των μηχανημάτων να γίνεται όταν είναι έτοιμοι οι χώροι υποδοχής και να είναι στελεχωμένοι με το κατάλληλο προσωπικό. Θέλουν έτσι να εξασφαλίσουν την άμεση λειτουργία τους και όχι να αραχνιάζουν στις ζελατίνες.

Μετά το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ που περιέγραψε τη ζοφερή κατάσταση των ιατρικών μηχανημάτων των Δημοσίων Νοσοκομείων ευαισθητοποιήθηκαν πολίτες, σύλλογοι, φορείς, οι οποίοι προσφέρθηκαν να επισκευάσουν ιατρικά μηχανήματα ΔΩΡΕΑΝ. Από την κυβέρνηση φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Το μόνο που ξέρει να κάνει η κυβέρνηση είναι να βρίζει την ΠΟΕΔΗΝ.

Στο ΑΧΕΠΑ 11 μηχανήματα αιμοκάθαρσης είναι εκτός λειτουργίας. Καμία ενέργεια από τη Διοίκηση του ΑΧΕΠΑ ή τους Υπουργούς Υγείας να εκκινήσουν τη διαδικασία επισκευής ή την αγορά νέων. Ευαισθητοποιήθηκε ιδιώτης ο οποίος προσφέρει δωρεάν την επισκευή των 6 εκ των 11 μηχανημάτων.

Το ΑΧΕΠΑ είναι το Νοσοκομείο που οι Ασθενείς για να χειρουργηθούν αγόραζαν μέχρι πρόσφατα τα υλικά τους (έως ότου το αποκαλύψουμε). Κάηκε η δωρεά των υλικών χειρουργείων από τους ίδιους τους Ασθενείς, μετά τη δημόσια κατακραυγή. Τι έγινε έκτοτε; Η λίστα αναμονής στα χειρουργεία εκτινάχθηκε.

Οι Αξονικοί τομογράφοι των Νοσοκομείων είναι παλαιοί στην πλειονότητα, μονοτομικοί και τακτικά εκτός λειτουργίας. Μεγάλος κερδισμένος ο Ιδιωτικός Τομέας. Μεγάλοι χαμένοι οι Ασθενείς που πληρώνουν συμμετοχή 20 ευρώ από τη τσέπη τους για κάθε αξονική και ο ΕΟΠΥΥ πάνω από 50ευρώ για κάθε αξονική. Μάλιστα οι ασθενείς με χρόνια προβλήματα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν συνεχώς από την τσέπη τους, επειδή κάνουν τακτικό διαγνωστικό έλεγχο.

Με Δελτίο Τύπου αναδείξαμε ότι το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, Νοσοκομείο κορμός των εφημεριών της Αττικής διαθέτει δύο Αξονικούς Τομογράφους, οι οποίοι είναι εκτός λειτουργίας. Ο ένας αν και πιο καινούργιος είναι χαλασμένος εδώ και 1,5 χρόνο. «Έβγαλε σκουλήκια» είπε χαρακτηριστικά εργαζόμενος περιγράφοντας την κατάσταση.

Ο δεύτερος παλαιότερος είναι χαλασμένος εδώ και δύο μήνες. Ακόμη ξεκουράζεται χαλασμένος.

Μετά την ανάδειξη του ζητήματος από την ΠΟΕΔΗΝ 31/8/2016 έφθασε η λυχνία Δωρεά από την Εθνική Τράπεζα. Περιμέναμε να ασχοληθούν, να διαθέσουν λίγα ευρώ προκειμένου να επισκευαστεί και να λειτουργήσει. ΜΑΤΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ στην Ελλάδα του κου ΤΣΙΠΡΑ και των ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, που επάξια κερδίζουν τον χαρακτηρισμό ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΕΣ του ΕΣΥ. Ακόμη είναι χαλασμένος επειδή δεν αγοράζουν λίγα ακόμη απαραίτητα ανταλλακτικά.

Έλλειψη χρημάτων στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.

Στάση ιατρικών μηχανημάτων (Αξονικοί εν προκειμένου).

Οι Ιατροί κατά τις εφημερίες του Νοσοκομείου (Νοσοκομείο κορμός των εφημεριών) είναι αναγκασμένοι άκρως επείγοντα περιστατικά να τα χειρουργούν στα τυφλά (όχι μόνο στο Σισμανόγλειο). Χωρίς να προηγείται διάγνωση με Αξονική Τομογραφία.

Αναφέρουμε συγκεκριμένη περίπτωση Ασθενούς τον περασμένο μήνα.

Ασθενής προσήλθε στην εφημερία με ραγέν ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής (εσωτερική αιμορραγία). Άκρως επείγον περιστατικό. Κρίθηκε από τους Αγγειοχειρουργούς ότι θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και δεν θα αντέξει την ταλαιπωρία, να μεταφερθεί για αξονική τομογραφία στο Αμαλία Φλέμιγκ.

Η ταλαιπωρία κατά την διακομιδή θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του καθ’ ότι είχε εσωτερική αιμορραγία. Χειρουργήθηκε στα τυφλά από τους αγγειοχειρουργούς του Νοσοκομείου, χωρίς να γνωρίζουν το αγγείο που αιμορραγεί. Ευτυχώς ήταν τυχερός και σώθηκε και φυσικά άριστοι στη δουλειά τους οι Αγγειοχειρουργοί!!! Άλλοι όμως ασθενείς επείγοντα περιστατικά δεν είναι το ίδιο τυχεροί. Χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της καθυστέρησης στη διάγνωση και της ταλαιπωρίας κατά την διακομιδή σε άλλο Νοσοκομείο ή Ιδιωτικό Κέντρο για διάγνωση. Γίνονται ακόμη και αεροδιακομιδές από νησιωτικές και ορεινές περιοχές λόγω έλλειψης Αξονικών Τομογράφων. Πόσα λοιπόν επείγοντα περιστατικά δεν κατέληξαν εξαιτίας αυτής της εγκληματικής αδιαφορίας της κυβέρνησης των παραμυθάδων; Μπρος γκρεμός (καθυστέρηση στη διάγνωση) και πίσω ρέμα (χειρουργείο στα τυφλά) για τους ασθενείς.

Αναφέρουμε ενδεικτικά Νοσοκομεία που πρώτα πεθαίνουν οι Ασθενείς και μετά θάνατον γίνεται διάγνωση.

Γ.Ν.ΝΑΟΥΣΑΣ είναι χαλασμένος ο Αξονικός Τομογράφος. Οι Ασθενείς μεταφέρονται για εξέταση σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ή σε Ιδιωτικά Κέντρα.

Γ.Ν.ΒΕΡΟΙΑΣ είναι χαλασμένος ο Αξονικός Τομογράφος. Το Νοσοκομείο καλύπτει και την Έδεσσα. Οι Ασθενείς μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη ή σε Ιδιωτικά Κέντρα.

Γ.Ν.ΕΔΕΣΣΑΣ. Δεν υπάρχει καθόλου Αξονικός Τομογράφος. Οι Ασθενείς μεταφέρονται στο Γ.Ν.Βέροιας και τώρα που χάλασε ο Αξονικός, μεταφέρονται σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ή σε Ιδιωτικά Κέντρα.

Γ.Ν.ΚΙΛΚΙΣ. Ο Αξονικός Τομογράφος λειτουργεί μερικώς (λίγες ώρες την ημέρα και τις μισές ημέρες) λόγω έλλειψης προσωπικού (Ιατρικού – Νοσηλευτικού – Τεχνολόγων). Οι Ασθενείς μεταφέρονται σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ή σε Ιδιωτικά Κέντρα.

Γ.Ν.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Ο Μαστογράφος είναι χαλασμένος εδώ και πολλούς μήνες.

Γ.Ν.ΙΚΑΡΙΑΣ. Δεν υπάρχει Αξονικός. Δεν υπάρχει αναπνευστήρας για διασωληνώσεις Ασθενών, ενώ υπάρχει αναισθησιολόγος. Οι Ασθενείς μεταφέρονται σε άλλα Νοσοκομεία με αεροδιακομιδές. Όσοι προλάβουν. Η κυβέρνηση έβαλε στο στόχαστρο το προσδόκιμο ζωής των Ικαριωτών καθότι το Νοσοκομείο έχει σημαντικές ελλείψεις που θα αναδείξουμε προσεχώς.

Α.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ. Δεν λειτουργεί το PET SCAN διότι δεν έχει ραδιοφάρμακα εδώ και τρεις μήνες. Ακόμη το ένα εκ των τριών ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων (κοβάλτιο) είναι εκτός λειτουργίας.

Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ. Ο Στεφανιογράφος είναι πολύ παλαιός. Έφαγε τα ψωμιά του και συχνά είναι εκτός λειτουργίας. Χαμπάρι οι Διοικούντες αν και καλύπτει μεγάλο αριθμό Ασθενών και μάλιστα βαριά Ασθενείς της Β.Ελλάδος. Ο Αγγειογράφος μία ημέρα λειτουργεί δέκα ημέρες είναι εκτός λειτουργίας, λόγω παλαιότητας. Δυσκολίες στην συντήρηση λόγω έλλειψης χρημάτων.

Π.Γ.Ν.ΑΤΤΙΚΟΝ. Ο Μαγνητικός Τομογράφος είναι χαλασμένος δύο χρόνια. Ελλείψεις σε αναπνευστήρες και χειρουργικά υλικά.

Γ.Ν.Ε.ΘΡΙΑΣΙΟ. Δεν υπάρχει Μαγνήτης. Ακατάλληλα Αναισθησιολογικά μηχανήματα και μόνιτορ χειρουργείου.

ΜΕΘ. Ακατάλληλοι αναπνευστήρες και μόνιτορ. Ακατάλληλα ενδοσκόπια Γαστρεντολογικού. Δεν γίνεται η αντικατάσταση των ανωτέρω επικίνδυνων μηχανημάτων για την υγεία των Ασθενών, λόγω έλλειψης χρημάτων.

Γ.Ν.Ε.ΘΡΙΑΣΙΟ – Π.Γ.Ν.ΑΤΤΙΚΟΝ. Δεν λειτουργεί Μαγνητικός Τομογράφος. 2 εκατομμύρια πολίτες και πλέον δεν εξυπηρετούνται από Δημόσιο Μαγνητικό Τομογράφο.

Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ. Χαλασμένα 5 χειρουργικά τραπέζια και οι προβολείς των χειρουργείων. Χαλασμένες 6 διαθερμίες.

ΕΙΔ.ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣ. ΜΕΤΑΞΑ. Δεν έχει Μαγνητικό Τομογράφο. Υπό εγκατάσταση ο νέος Αξονικός. Ο Μαστογράφος είναι ταλαιπωρημένος και συχνά εκτός λειτουργίας και όμως είναι αντικαρκινικό Νοσοκομείο.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Μ.Ε.Θ.: Η μονάδα λειτουργεί σήμερα με αναπνευστήρες από την λειτουργία του νοσοκομείου το 1989. Πολλά τεχνικά προβλήματα περίπου στους μισούς. Μονάδα εγκαυμάτων: Λείπουν μόνιτορ με συχνές βλάβες, και οι αναπνευστήρες με σοβαρά προβλήματα και το τμήμα λειτουργεί χωρίς εφεδρικούς. Χειρουργείο: Χειρουργικά τραπέζια παλιάς τεχνολογίας, με συχνές βλάβες και πολλές φορές καλούνται τεχνικοί στην ώρα του χειρουργείου να επιδιορθώσουν τις βλάβες. Φορητά ακτινοσκοπικά μηχανήματα παλιάς τεχνολογίας με πολλά προβλήματα, χωρίς να γίνεται ανανέωση. Αναισθησιολογικό: Μεγάλες Καθυστερήσεις στην επισκευή των μηχανημάτων λόγο έλλειψης χρημάτων. Αξονικός: παλιάς τεχνολογίας με τα γνωστά προβλήματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “Γ΄ΖΑΤΖΗΚΩΣΤΑ” ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο έλεος! Ακτινολογικό τμήμα: Τρία (3) απλά ακτινολογικά λειτουργούν πάνω από 28 χρόνια, ένα (1) απλό Τραυματιολογικό λειτουργεί πάνω από 28 χρόνια. Χρειάζεται ένας μεγάλος υπέρηχος, σήμερα λειτουργούν δύο παλιοί με χρόνια λειτουργίας από 12 έως 15 χρόνια. Αντικατάσταση χρειάζεται το Πεπτικό μηχάνημα που λειτουργεί πάνω από 25 χρόνια. ΜΕΘ: Ανανέωση των παλιών μόνιτορ, τουλάχιστον (7). Χειρουργείο: προβλήματα και συχνές βλάβες στους (8) προβολής οροφής που είναι πολύ παλιοί. Μονάδα εμφραγμάτων: Ανανέωση των παλιών κρεβατιών(7) με τα αντίστοιχα μόνιτορ. Καρδιολογική: Το test κόπωσης λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια. ΤΕΠ: Χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, χρειάζονται (2) χειρουργικά κρεβάτια και αντίστοιχης προβολής, απαραίτητα μηχανήματα για την ορθή λειτουργία των ΤΕΠ όπως, (μηχάνημα αερίων, καρδιογράφο, απινιδωτή, κλπ). Αποστείρωση: Απαραίτητο ένα πλυντήριο. Αίθουσα τοκετών: απαραίτητα ένα (1) νέο καρδιοτοκογράφο. Ε.Ι. Γυναικολογικής: Χρειάζεται έναν μηχάνημα υπερήχων. Αιμοδοσία & Εργαστήρια: Τουλάχιστον (3) φυγόκεντρους για να αντικαταστήσουν τις παμπάλαιες υπάρχουσες.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Αξονικός παλιάς τεχνολογίας πάνω από (13) έτη, απαραίτητο η ανανέωση με νέας γενιάς τομογράφο 16 τομών. Απλά ακτινολογικά μηχανήματα λειτουργούν (2) ανά περιόδους λόγω συχνών βλαβών. Από τα δύο φορητά ακτινολογικά, λειτουργεί μόνο το ένα. Απαραίτητο το Ακτινοσκοπικό C-Arm μηχάνημα για το χειρουργείο. Στην χειρουργική απαραίτητη η πλήρης λαπαροσκοπική κολώνα. Στο Νευρολογικό Ε.Ι. χρειάζεται ηλεκτροεγκεφαλογράφος-μυογράφος. Για να λειτουργήσει το Οφθαλμιατρικό Ε.Ι. απαραίτητη η σχισμοειδής λυχνία και πλήρης εξοπλισμός του Εξωτερικού ιατρείου. Επίσης η εγκατάσταση αναισθησιολογικού μηχανήματος.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Αξονικός παλιάς τεχνολογίας (20 ετών), κακοσυντηρημένος λόγο μη χρηματοδότησης, Και δεν έχει προβλεφθεί ούτε στο υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο η εγκατάσταση νέας τεχνολογίας αξονικού τομογράφου. Απλά ακτινολογικά μηχανήματα (2), παμπάλαια, με πολλά προβλήματα. Τελευταία αντικατέστησαν το ένα με μεταχειρισμένο από Μυτιλήνη. Υπέρηχος, χαλασμένος τον περισσότερο καιρό λόγο παλαιότητας, χρειάζεται άμεση αντικατάσταση. Αποδυναμώνουν τα Αγροτικά Ιατρεία και τα ΠΕΔΥ, μεταφέροντας Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καρδιογράφους κ.α.. Έχουμε από ασθενείς δωρεές Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Η Διοίκηση δεν προβαίνει σε προμήθεια εξοπλισμού με το πρόσχημα ότι θα μεταφερθούμε στο νέο υπό ανέγερση νοσοκομείο!!!!!!

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Εξοπλισμός αφημένος στον αυτόματο πιλότο! Δεν γίνεται συντήρηση λόγο έλλειψης χρημάτων. Αξονικός τομογράφος παλιάς τεχνολογίας και κακοσυντηρημένος, και τελευταία δεν λειτουργούσε λόγο προβλήματος λυχνίας, επισκευάστηκε με μεταχειρισμένη λυχνία από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Κλίβανοι αποστείρωσης λειτουργεί ο ένας, ο δεύτερος χρειάζεται ανταλλακτικά και η δαπάνη μικρή. Ο ΚΩΔΙΚΟΣ για την συντήρηση είναι (0). Γενικώς όλος ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός υπολειτουργεί λόγω συχνών προβλημάτων.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Προβλήματα σε όλον τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό λόγο μη συντήρησης, λόγο έλλειψης χρηματοδότησης. Μ.Τ.Ν. Λειτουργεί στα όρια της, χρειάζονται αντικατάσταση τα κρεβάτια, τα μηχανήματα λόγο παλαιότητας, καθώς και του συστήματος καθαρότητας του νερού.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΕΣ: Εξοπλισμός χειρουργείου, χειρουργικά κρεβάτια παμπάλαια, πάνω από 30 χρόνια, χρήζουν άμεση αντικατάσταση. Αξονικός τομογράφος παλιάς τεχνολογίας. Μαστογράφος, δεν λειτουργεί λόγο προβλήματος (λυχνία) εδώ κι έναν μήνα. Ακτινολογικά μηχανήματα με πολλά προβλήματα, λόγο παλαιότητας.

Γ. Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Σημαντικό πρόβλημα η κτιριακή συντήρηση παλιάς και νέας πτέρυγας. Αγορά ή συντήρηση μηχανημάτων πραγματοποιείται από δωρεές ιδιωτών ή εταιρειών λόγω μείωσης προϋπολογισμού του νοσοκομείου.
Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Σημαντικό πρόβλημα η κτιριακή συντήρηση παλιάς και νέας πτέρυγας. Το ακτινολογικό μηχάνημα δεν λειτουργεί με σοβαρά διαγνωστικά προβλήματα για τους ασθενείς. Έλλειψη χρημάτων.

Γ.Ν. – Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ: Σημαντικό πρόβλημα η κτιριακή συντήρηση παλιάς και νέας πτέρυγας. Αξονικός τομογράφος χαλασμένος. Δεν επισκευάζονται λόγω κόστους. Η ζωή των ασθενών έπεται του κόστους. Το μηχάνημα οστικής πύκνωσης δεν λειτουργεί.

Χρειάζεται νέος υπέρηχος.

Γ.Ν. «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ»: Οι περισσότερες κλίνες στα νοσηλευτικά τμήματα χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια. Δεν αντικαθιστούνται λόγω κόστους.

ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ: Στα περισσότερα Κέντρα Υγείας δεν λειτουργούν τα Ακτινολογικά Εργαστήρια λόγω έλλειψης προσωπικού (ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνολογικό) με αποτέλεσμα αφενός να καθυστερεί η διάγνωση των ασθενών, να κινδυνεύει η ζωή τους και αφετέρου να τα σκάνε στον Ιδιωτικό τομέα.

Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ. Καρδιολογική Κλινική. Test κοπώσεως ένα χρόνο χαλασμένος. Καρδιογράφοι χαλασμένοι. Μαγνητικός Τομογράφος ενάμιση χρόνο χαλασμένος. Παρότι κρίθηκε άχρηστος δεν αντικαταστάθηκε με νέο, λόγω έλλειψης χρημάτων.

ΠΑΝ.ΝΟΣ.ΛΑΡΙΣΑΣ. Ψηφιακός Μαστογράφος από το Μάρτιο του 2016 που εγκαταστάθηκε υπολειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού. Λειτουργεί τρεις φορές το μήνα για 30 περιστατικά το μήνα. Ενώ θα μπορούσε να λειτουργεί για 300 τουλάχιστον περιστατικά το μήνα.

ΝΟΣ.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ. Δεν λειτουργεί Αξονικός Τομογράφος.

Τα Νοσοκομεία δεν έχουν χρήματα να συντηρήσουν την κτιριακή υποδομή και να αντικαταστήσουν τον πεπαλαιωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Οι κλίνες βάφονται με πρωτοβουλίες και χρήματα Ιδιωτών αν και όποτε προσφερθούν. Τα ασανσέρ είναι πολύ παλαιά των Νοσοκομείων, χωρίς συντήρηση και τακτικά εκτός λειτουργίας. Σταματάνε ανάμεσα στους ορόφους ενώ μέσα βρίσκονται βαριά ασθενείς. Επειδή τα ασανσέρ των Ασθενών βρίσκονται εκτός λειτουργίας, οι Ασθενείς αναγκάζονται να μεταφέρονται από όροφο σε όροφο για εξετάσεις, με τα ασανσέρ που μεταφέρουν τα σκουπίδια.

Τα κτίρια δεν συντηρούνται και καθίσταται επικίνδυνα για τους Ασθενείς και συνοδούς καθότι πέφτουν οικοδομικά υλικά.

Εξαιτίας αυτών είναι μεγάλος ο κίνδυνος ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

200 κλίνες ΜΕΘ στα Δημόσια Νοσοκομεία έτοιμες να λειτουργήσουν δεν λειτουργούν λόγω ελλείψεων προσωπικού.

Πεθαίνουν καθημερινά άνθρωποι στοιβαγμένοι στις λίστες αναμονής του ΕΚΑΒ. Και είναι προ των πυλών η γρίπη. Πέρυσι θρηνήσαμε δεκάδες θύματα. Δεν έμαθαν από τα λάθη τους οι παραμυθάδες της κυβέρνησης.

Η Φαρμακευτική δαπάνη για τους Νοσηλευόμενους Ασθενείς των Νοσοκομείων πραγματοποιείται με μηνιαίο πλαφόν. Δεν έχει σημασία για την κυβέρνηση η αντιμετώπιση της Ασθένειας, αλλά μην ξεπεραστεί το μηνιαίο πλαφόν.

Καλούνται οι Ιατροί πάνω από τη θεραπεία του Ασθενούς να βάλουν την φαρμακευτική δαπάνη. Κόβουν υποχρεωτικά φάρμακα από τους Ασθενείς με Διοικητική και Κυβερνητική εντολή. Που ακούστηκε!!!

Θυμίζουν παλαιές ελληνικές ταινίες. Έκοβαν λέξεις από τα γράμματα για να μειωθεί το κόστος των τηλεγραφημάτων. Στο τέλος το μόνο γράμμα που έμενε στο τηλεγράφημα ήταν το: Μείον..... ανθρώπινες ζωές εν προκειμένω.

Έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση των τσαρλατάτων.

Πάνω από τη ζωή των Ασθενών βάζουν τα Μνημόνια και μας δουλεύουν διπλό γαζί.

Διαλύουν το ΕΣΥ.

Παίζουν με το πόνο και την ζωή των Ασθενών.

Στέλνουν τους Ασθενείς στα Ιδιωτικά Ταμεία.

Όσοι βέβαια έχουν χρήματα. Οι υπόλοιποι: Βοήθα Παναγιά!!!

Που είναι λοιπόν τα χρήματα που δίνουν στα Νοσοκομεία; ΨΕΜΑΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ. Να τους χαιρόμαστε!!!

Το Καραβάνι της Υγείας συνεχίζει το δρόμο του στην Πάτρα 3/11/2016. Θα εκκινήσει από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στις 7πμ. ΠΟΡΕΙΑ 12 χιλιομέτρων μέσα στη πόλη. Θα διέλθει μπροστά από τις Υγειονομικές Μονάδες και θα καταλήξει στη Γέφυρα του ΡΙΟΥ- ΑΝΤΙΡΙΟΥ, την οποία θα αποκλείσουμε συμβολικά.

Η Δημόσια Υγεία θα σωθεί.


http://www.freepen.gr/2016/10/blog-post_823.htmlthesecretrealtruth.blogspot.com/
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

39 σχόλια :

 1. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΑΝΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ
  ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ?? ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!
  ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΑΡΑΡΟΜ ΜΑΝΕΣΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
  ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟ
  ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ
  ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΣΟΡΔΑΛΙΑ ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ

  ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΚΑΙ ΚΩΛΟΙ ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΑΤΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ??

   ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΤΑ ΤΗΛ ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕΡΙΑ,ΓΡΑΦΕΙΟ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ,ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΝ ΒΡΙΚΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ?

   ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΘΕΛΛΙΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ..

   ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ...

   Διαγραφή
  2. ΟΠΑΑΑΑΑΑ...!!!

   ΜΕ ΠΗΡΕ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ Ξ/Ρ "ΓΙΑΤΙ"??

   ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ??

   Διαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΕ
   ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ

   Διαγραφή
  4. ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

   Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΞΕΣΠΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ??

   ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??

   ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. !!!!

   Διαγραφή
  6. ΤΗΝ ΒΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΝΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΙΚΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΤΟΝ ΣΩΖΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;

   Διαγραφή
  7. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ;
   ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ.

   Διαγραφή
  8. ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΝΤΙΖΕΖ Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΛΙΟΥΤΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΕΞΩ,,,,

   Διαγραφή
 3. παει πατερακη καταστραφηκεσ στο γκαλοπ εφαγες αγγουρι καλυβιωτικο
  ΝΑΙ είναι αξιόπιστος τα έχει τα 600 δις

  48 (32%)

  ΟΧΙ δεν είναι αξιόπιστος δεν τα έχει τα 600 δις
  98 (67%)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΣΩΣ..

   ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ..

   60% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19 Οκτωβρίου 2016 - 11:06 μ.μ.
   παει πατερακη καταστραφηκεσ στο γκαλοπ εφαγες αγγουρι καλυβιωτικο
   ΝΑΙ είναι αξιόπιστος τα έχει τα 600 δις

   48 (32%)

   ΟΧΙ δεν είναι αξιόπιστος δεν τα έχει τα 600 δις
   98 (67%)

   Απάντηση

   Ανώνυμος19 Οκτωβρίου 2016 - 11:14 μ.μ.
   πατερακη βγες εξω και βαλε τις φωνες χανει ο σωρρας παρε τηλεφωνα αγγλους γαλλους πορτογαλους ρωσους αμερικανους εβραιους κυπριους ουρακοταγκους χημπατζηδες μαιμουδες το σωρρα τον ταραρομ τη ταχινοσουπα το μορφεα τον αορατο τη σκια τη βασιλισσα ελισαβετ τους πριγκιπες πρωθυπουργους υπουργους να ψηφισουνε ΣΩΡΡΑ ΣΩΡΡΑ ΣΩΡΡΑ ΑΜΗΝ
   ΖΗΤΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΤΑΧΙΝΙΣ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ

   ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

   Διαγραφή
  3. ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..

   ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

   https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

   ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ….

   ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ …

   ΟΛΟΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ..

   ΚΑΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ….!!!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19 Οκτωβρίου 2016 - 10:40 μ.μ.
   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ
   Απάντηση

   Ανώνυμος19 Οκτωβρίου 2016 - 10:35 μ.μ.
   ΟΙ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΑΝΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ
   ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ?? ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!
   ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΑΡΑΡΟΜ ΜΑΝΕΣΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
   ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
   ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟ
   ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ
   ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΣΟΡΔΑΛΙΑ ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ

   ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΚΑΙ ΚΩΛΟΙ ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΑΤΟΙ

   Διαγραφή
 4. πατερακη βγες εξω και βαλε τις φωνες χανει ο σωρρας παρε τηλεφωνα αγγλους γαλλους πορτογαλους ρωσους αμερικανους εβραιους κυπριους ουρακοταγκους χημπατζηδες μαιμουδες το σωρρα τον ταραρομ τη ταχινοσουπα το μορφεα τον αορατο τη σκια τη βασιλισσα ελισαβετ τους πριγκιπες πρωθυπουργους υπουργους να ψηφισουνε ΣΩΡΡΑ ΣΩΡΡΑ ΣΩΡΡΑ ΑΜΗΝ
  ΖΗΤΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΤΑΧΙΝΙΣ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ

  ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΣΕ ΠΗΡΕ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ 50 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ 50 ΜΚΟ ΤΑ ΣΟΥΦΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ??
  ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ??

  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ....

  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  https://www.youtube.com/watch?v=EUBP4uPT8-4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕΖΙΛΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ
   ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ

   Διαγραφή
  2. αμαν αμαν αρχισαν τα μαχαιροματα

   Διαγραφή
 7. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ11.26?????????????????????????????48 ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ??????????????ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΨΡΡΑ?????????????????????????3 ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. νεα αποτελεσματα ελαβον

  σωρρασ ...τα αρχιδια του καραμπελα και το γατι της χαιδως

  ΝΑΙ είναι αξιόπιστος τα έχει τα 600 δις
  55 (34%)

  ΟΧΙ δεν είναι αξιόπιστος δεν τα έχει τα 600 δις 106 65%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ????????????/ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ 48????????????????????????????????????????????????????????????????????ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ 40% ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΔΩ ΕΒΓΑΛΑΝ 3 ΤΡΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ 40%???????????/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ 40!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ 12 ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!!!!!!ΣΥΝ 1 ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ Κ 1 ΤΟ ΒΙΚΑΚΙ,ΨΙΛΟΚΟΝΤΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Α ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. δες πιο πανω τι του γραφουνε αρχισαν τα οργανα

   Διαγραφή
  3. ΕΤΣΙ,ΘΑ'ΧΕΙ Κ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!!!!!!!ΟΠΩΣ Κ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. 11.53 ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 10. Δεν πάτε όλοι εσείς και ο Σώρρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ελα κ συ γελαμε βρε μηη θυμωνεις

   Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο 11.55.ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΜΕ,ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΞΑΦΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΣ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΗΖΕΡ ΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΟΥ ΕΣΥ Κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ Κ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ Κ ΤΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΠΟΝΔΕΣ ΣΟΥ Κ ΝΑΝΙ!!!!!!ΟΙ ΓΚΟΣΤΙΡΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΟΥ ΕΣΥ Κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ Κ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ Κ ΤΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΠΟΝΔΕΣ ΣΟΥ Κ ΝΑΝΙ!!!!!!ΟΙ ΓΚΟΣΤΙΡΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  5. 12.45 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ????????????????????????????????????????????????

   Διαγραφή
 11. αι αξιόπιστος τα έχει τα 600 δις
  56 (33%)

  ΟΧΙ δεν είναι αξιόπιστος δεν τα έχει τα 600 δις
  110 (66%)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΤΙ ΖΗΤΑΩ,ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΚΟ ΜΕ 20 ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ??

  ΑΡΚΕΤΑ ΠΗΔΗΣΑΜΕ ΚΙ'ΕΔΩ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΔΩ,ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ Ε??ΑΡΑΧΝΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΒΓΑΛΕ ΑΥΡΙΟ 40% ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΨΗΦΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ
   ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΓΥΦΤΙΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ

   Διαγραφή
 13. Πολύ μίσος έχει στη ψυχή του αυτός ο άνθρωπος.Ψυχοπαθητικό άτομο
  βρίζει διαρκώς γιατί κανένας δεν τον θέλει ντροπή δεν έχει ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ?12.51 ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ????????????????

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]