Συμμοριες υποκριτων

 

Ακουμε καθε μερα για την βοηθεια που δινει το κρατος στους τελειως ηλιθιους που αποκαλει ….. ευαλωτους,χαμηλομισθους,χαμηλοσυνταξιουχους και δυστυχως ξεχναμε,ξεχναμε ποιοι και απο ποτε εφεραν τεραστιες ομαδες του πληθυσμου σε αυτη την κατασταση,οι ιδιοι αυτοι ερχονται τωρα και παριστανουν τους φιλευσπλαχνους και σωτηρες σε αυτες τις ομαδες πληθυσμου προσφεροντας επιδοματα και pass γιατι πλεον πανω απο τους μισους Ελληνες ζουν κατω απο τα ορια της φτωχειας.

Πειτε μου

Απο το 2009 με πρωθυπουργο τον γελοιο παγκοσμιοποιητη Γαπ ποιοι μειωσαν

Μισθους

Συνταξεις

Ποιοι εκοψαν δωρα Χριστουγεννων και Πασχα?

Πριν απο αυτη την ημερομηνια ποιος εβαλε την Ελλαδα στο Ευρω με αποτελεσμα ενα προιον που στις 21 Δεκεμβριου κοστιζε εκατο δραχμες την επομενη η τιμη του ηταν ενα ευρω? Τρεις φορες και βαλε επανω?

Ηταν απο τοτε μια σχεδιασμενη φτωχοποιηση του ηλιθιου πληθυσμου ο οποιος πανηγυριζε στους δρομους και τα ΑΤΜ με νεο νομισμα που του υποβαθμιζε την αγοραστικη του δυναμη στο ενα τριτο.

Εμεις,εσεις οι πιο μεγαλοι σε ηλικια πρεπει να θυμαστε τις τιμες,τι αγοραζες τοτε με 5000 δραχμες και τι αγοραζεις τωρα,τι αγοραζες εστω την επομενη της αλλαγης του νομισματος με 15 ευρω,χαιρεστε που ενω με 5000 δραχμες τοτε κανατε τα ψωνια της εβδομαδας τωρα 15 ευρω δεν φτανουν για 5 προιοντα του Σουπερ Μαρκετ?

Και μετα απο το εγκλημα αυτο αρχισαν τις μειωσεις,μειωσεις μισθων,καταργηση ΑΤΑ,μειωσεις συνταξεων,μειωσεις σε καθε εισοδημα,την ιδια ωρα οι αυξησεις ηταν συνεχομενες.

Αλλη απατη ειναι η τιμη του πετρελαιου,καθε φορα που αυξανονταν οι τιμες του ανεβαιναν αμεσα και οι τιμες παντου,ειδατε ποτέ να μειωθουν οι τιμες οταν μειωνοταν η τιμη του μαυρου χρυσου?

Μηπως νομιζετε οτι αν μειωθει τωρα θα βρειτε καλυτερες τιμες?

Θυμαστε παραδειγματος χαριν πριν καποιους μηνες που λογω ελλειψης χοιρινου αυξησαν τις τιμες στο σουβλακι,επεσε η τιμη οταν σταματησε η ελλειψη?

Οχι,γιατι ετσι ειναι το συστημα,αυξανουν αλλα δεν μειωνουν ποτε.

Ερχονται τωρα και ταζουν τι?

Οτι θα επαναφερουν τον κατωτατο εκει που ηταν 12 χρονια πριν?

Και εσεις χαιρεστε?

Που σας εχουν υποζυγια και σαν μαστιγωνουν τοσα χρονια και ενω αυτοι πλουτιζουν εσεις δεν εχετε να φατε?

Υπερηφανευεται στο τουιτερ ο Κουλης επειδη ανεβαινει …οπως λεει η οικονομια της χωρας

Στους ολιγαρχες απευθυνεται,εσεις γιατι χαιρεστε?

Ειδατε καμια καλυτερευση στο εισοδημα σας?

Η αγοραστικη δυναμη του Ελληνα ειναι ελαχιστα επανω απο του Βουλγαρου,ειμαστε προτελευταιοι στην Ευρωπη οταν οι τιμες ειναι κατα πολυ ακριβοτερες και σε προιοντα και σε υπηρεσιες.

Σε λιγο θα καταντησουμε να τρωμε ολοι με κουπονια,αυτος ειναι ο στοχος τους.

Οσοι δεν τρωτε ακομα δεν σας νοιαζει,αλλα θα σας νοιαξει συντομα,ερχεται η ωρα σας.

Λεει ο Αδωνις οτι λειτουργει το καλαθι του νοικοκυριου,τοτε γιατι δινουν ακομα μερικες πενταροδεκαρες?

Αφου λειτουργει δεν χρειαζονται αλλες φιλευσπλαχνιες.

Σας,μας κοροιδευουν στα μουτρα μας.

Ανεβασαν το οριο συνταξιοδοτησης στα 72 ετη,το ξερετε εσεις αυτο,σταδιακα μεν αλλα εκει θα παει.

Απο την αγαπη που μας εχουν το εκαναν?

Οχι

Θελουν να πεθαινουν οι μελλοντες συνταξιουχοι χωρις να παρουν συνταξη,ας εχουν δωσει χιλιαδες ευρω μεσω των εισφορων τους δεκαετιες τωρα,ποιοι εφαγαν τις αποταμιευσεις των ταμειων?

Τι να πρωτοθυμηθω,τα εγκληματα τους ειναι διαχρονικα και συνεχομενα

Κι εσεις χαιρεστε με τα 22 ευρω market pass,και δεν ντρεπεστε που αφησατε αυτες τις αχαλινωτες συμμοριες να καταστρεψουν την ζωη σας και την ζωη των παιδιων σας,εννοω ολα τα κομματα,οχι ενα μονο.

Καθηστε και σκεφτειτε,εχετε αυτη την δυνατοτητα?

Και ισως μετα καταλαβετε οτι κατι πρεπει να αλλαξει.

Αλλοιως χαθηκαμε.

Υ.Γ.Στην Αυστραλια που εζησα αρκετα χρονια δεν πληρωνει κανεις εισφορες για συνταξη παρα ενα ποσο βαση της φορολογικης τους δηλωσης μια φορα καθε χρονο,στο τελος αναλογα με την περιουσια του οταν ειναι η ωρα να συνταξιοδοτηθει λαμβανει αναλογα την συνταξη του,εδω γινεται μια τεραστια κλοπη και δεν δινουν καν την δυνατοτητα σε καποιον να μην πληρωνει εισφορες και να κανει αντ αυτου ιδιωτικη ασφαλιση,για τα ποσα των συνταξεων δεν θα αναφερθω,για παραδειγμα δινω οτι το εβδομαδιαιο επιδομα ανεργιας ειναι-ηταν το 2012 ισο η μεγαλυτερο απο τον κατωτατο μηνιαιο μισθο στην Ελλαδα.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2022/12/blog-post_20.html

loading...