Τι γκαρίζετε ρε;

Εδώ και 40 χρόνια οι ελληνικές λαμογιοεπιχειρήσεις έφαγαν τον αγλέουρα παίρνοντας δανεικά και αγύριστα για την δήθεν ανάπτυξη που κάθε τρεις και λίγο φαντασιώνονταν οι ΠΑΣΟΚΟΝΔ.
Είναι οι βασικοί συντελεστές της σημερινής μας κρίσης. Δόθηκαν κίνητρα, φτιάχτηκαν οι ΒΙΠΕ, έγιναν αναπτυξιακοί νόμοι, καθορίστηκαν οι φοροαπαλλαγές και όλα διαλύθηκαν εξ αιτίας των κακών νεοελλήνων τάχα μου επιχειρηματιών. Έτρωγαν τα εφήμερα κέρδη, φοροδιαφεύγοντας συστηματικά, χωρίς να κάνουν καμιά επένδυση, λες και τα πράματα θα ήταν πάντα ευνοικά γι αυτούς. Και βέβαια ήταν πλήρως συνδεδεμένοι και διαπλεκόμενοι με το πολιτικό σύστημα και όταν απειλούνταν τα συμφέροντά τους ή πήγαιναν για φαλιμέντο προέτασαν την ανεργία του προσωπικού τους και ξανάρπαζαν νέα δανεικά και αγύριστα. Οι περισσότεροι εστιάστηκαν στις εισαγωγές και πήραν και επιδοτήσεις κι από πάνω αντί για κλωτσιές. Έφεραν στην Ελλάδα ασύλληπτα πράματα από κάθε μέρος της γης σπαταλώντας πολύτιμο συνάλλαγμα, καταχρεώνοντας τη χώρα. Χιλιάδες άλλοι επιχείρησαν στην παροχή υπηρεσιών και να οι καφετέριες και να τα σουβλατζίδικα και κάθε λογής σαχλοεπιχειρήσεις. Ελάχιστοι επιχείρησαν να παράγουν και να εξάγουν και ως άχρηστοι δεν κατόρθωσαν να ανταγωνιστούν ούτε μια ξένη επιχείρηση. Τους φταίει η...... Κίνα. Ούτε λόγος για τις ευρωπαικές επιχειρήσεις που έχουν υψηλότερα κόστη μισθοδοσίας, ενοικίων, παροχών και όμως καταφέρνουν να είναι κερδοφόρες. Σώβρακα δεν παράγουν στην Γαλλία, στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Αγγλία; Εδώ όχι, πήγαν στην Βουλγαρία και μας έρχονται από κει σε άθλια ποιότητα και υπέρογκες τιμές. Και τώρα που καλούνται δυστυχώς όλοι, να πληρώσουν τον λογαριασμό, οι μια ζωή άχρηστοι επιχειρηματίες της πλάκας προτίμησαν να μετακομίσουν στην ...... Βουλγαρία, αφήνοντας τα βάρη σε μας. Γιατί έτσι έμαθαν, να μην πληρώνουν και να φοροδιαφεύγουν. Και το ΣΥΡΙΖΟκράτος παρακολουθεί ατάραχο αντί να πάρει μέτρα και να τσακίσει όλους αυτούς τους ανθέλληνες.

αναγνωστης

.

αναγνωστης

.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εκεί βρε ανόητε υπάρχει ΚΡΑΤΟΣ υπάρχουν ΝΟΜΟΙ υπάρχει ΔΙΟΙΚΗΣΗ υπάρχει ΥΓΕΙΑ υπάρχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ υπάρχει , υπάρχει , εδώ τι υπάρχει βρε ανόητε ,ένα κατειλημμένο ΚΡΑΤΟΣ από ένα σμήνος πεινασμένες μύγες ημετέρων χωρίς σχέδιο και όραμα , όπου ο καθένας στο όνομα του υποτιθέμενου ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ κάνει ότι του κατέβει , όχι για το καλό του συνόλου αλλά μόνο των ημετέρων , αυτοί είναι σήμερα οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]