«Ουκρανία» το Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και τελεσίγραφο στον πρόεδρο από τα καρτέλ! – ΒΙΝΤΕΟ

 

Επίδειξη δύναμης των εμπόρων ναρκωτικών έπειτα από την σύλληψη του υιού του διαβόητου Ελ Τσάπο

Αδιανόητα γεγονότα συμβαίνουν στο Μεξικό, με πολλές περιοχές να έχουν κυριολεκτικά περιέλθει σε εμπόλεμη κατάσταση, ενώ μετά τους δεκάδες νεκρούς από τις τρομερές συγκρούσεις του στρατού με τους δολοφόνους των καρτέλ ναρκωτικών, οι βαρώνοι έφτασαν στο σημείο να δώσουν διορία 72 ωρών στον ίδιο τον πρόεδρο για να απελευθερώσει τον Οβίδιο Γκουσμάν (φωτό).

Την Πέμπτη, οι μεξικανικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τον ηγέτη του καρτέλ Οβίδιο Γκουσμάν. Είναι ο γιος του διαβόητου βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο».

Από τότε που συνελήφθη. Το καρτέλ της Sinaloa εξαπέλυσε ευρείας κλίμακας επιθέσεις αντίποινων κατά των μεξικανικών δυνάμεων ασφαλείας. Πολλαπλές συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και του Καρτέλ αναφέρθηκαν μέσα και γύρω από την πόλη Culicán. Το καρτέλ απέκλεισε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους στην πόλη Culicán με φλεγόμενα οχήματα. Λεηλασίες έγιναν και στην πόλη.Ο χάρτης με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Μεξικό – μιλάμε για πραγματικό πόλεμο!

Το CDS (καρτέλ de Sinaloa) δίνει στον Μεξικανό πρόεδρο 72 ώρες για να απελευθερώσει το Ovidio ή θα βάλει φωτιά σε πρατήρια βενζίνης, θα κυνηγήσει πολίτες, στρατιωτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Εχθές το βράδυ, η κυβέρνηση του Μεξικού και οι επίσημες αρχές διά στόματος του από τον αρχηγό του στρατού Luis Sandoval, επιβεβαίωσαν 10 νεκρούς μεξικανούς στρατιωτικούς και 35 τραυματίες. Νεκροί επίσης 19 εκτελεστές του καρτελ, Οι πραγματικοί αριθμοί όμως είναι πολύ μεγαλύτεροι.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το τι επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Μεξικό – το βίντεο πριν από λίγες ώρες

loading...