Μόνο ένας πολιτικός ηγέτης πέρασε, ο Καποδίστριας τον οποίο και φρόντισαν να σκοτώσουν...Βγάλτε τις τηλεοράσεις από τη ζωή σας να βρείτε την υγειά σας.

Ανταλλάζουμε απόψεις για κάτι το οποίο κατά γενική ομολογία είναι κακό και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την υπάρχουσα κατάσταση προωθώντας από τα τέλη του 90 τον άκρατο φιλελευθερισμό ( υπερκαταναλωτισμός - ψευτοευμάρεια - κουτσομπολιά - σεξ κτλ.. ).
Ρίξτε μια ματιά στη γενιά των παιδιών του 90 και ακόμη χειρότερα τη γενιά του 2000 και θα καταλάβετε με πόση μαεστρία έπλασαν και πλάθουν συνειδήσεις. Είναι οι ίδιοι που φιλοξενούσαν εν γνώσει τους τα ψέματα των πολιτικών έχοντας πελατειακές σχέσεις μεταξύ τους. Τα κανάλια της διαπλοκής λένε , η διαπλοκή δεν υφίσταται μονομερώς, οπότε αν θέλουν να τη χτυπήσουν ας ψάξουν αρχικά στα του οίκου τους και εν συνεχεία στους άλλους οίκους ( κόμματα - τραπεζίτες ) δίδοντας την πλήρη αρμοδιότητα στην ανώτατη αρχή δικαστικής εξουσίας , τον Άρειο Πάγο σεβόμενοι απόλυτα τις αποφάσεις τους. Διαδικασίες ανάλογες με εκείνη που κλείστηκαν σε έναν χώρο επιχειρηματίες να παζαρέψουν με χρήματα αμφιβόλου προελεύσεως μόνο αντιδημοκρατικές μπορούν να θεωρηθούν και μόνο αριστερή πολιτική δεν είναι η αδειοδότηση με μοναδικό κριτήριο το χρήμα αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε νομοταγή μορφωμένο και με καλές προθέσεις επιχειρηματία ο οποίος δεν έχει στη κατοχή του αυτά τα αστρονομικά ποσά. Η Ελλάδα Κύριοι ποτέ δε θα γίνει κράτος δικαίου και ισονομίας, ποτέ δεν ήταν, απλώς παλιότερα δεν ήταν τόσο φανερό όσο στις μέρες μας, ιστορικά μας κυβερνούσαν προδότες , ξενόφερτοι λήσταρχοι. Μόνο ένας πολιτικός ηγέτης πέρασε, ο Καποδίστριας τον οποίο και φρόντισαν να σκοτώσουν. Η Ελλάδα έχει αφομοιώσει όλα τα αρνητικά στοιχεία των Δυτικών και των Ανατολιτών και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα, η έλλειψη ταυτότητας, τα υπόλοιπα είναι τα συμπτώματα. Συμπτώματα ενός ασθενή που ξεψυχά εδώ και δεκαετίες ( Τα χρόνια της ευμάρειας μας έδιναν παραισθησιογόνα , χρήμα με τη σέσουλα δηλαδή και νομίζαμε πως ήμασταν καλά )

αναγνωστης

.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

20 σχόλια :

 1. Αρ. 2683

  Ελληνική Πολιτεία
  Ο Κυβερνήτης της Ελλάδος

  Προς τον Παναγιώτατον Οικουμενικόν Πατριάρχην και την περί αυτόν αγίαν Σύνοδον.

  Η προς τους προύχοντας, κληρικούς, προκρίτους και λοιπούς χριστιανούς κατοίκους της Πελοποννήσου και των νήσων του Αιγαίου Πελάγους εκάστης τάξεως και βαθμού διευθυνθείσα παρά της Υμετέρας Παναγιότητος και της ιεράς Συνόδου επιστολή του Φεβρουαρίου μηνός είχε φανή και εις τας εφημερίδας όλης της Ευρώπης, και αυτής ακόμη της Ελλάδος, ότε εσχάτως οι άγιοι Αρχιεπίσκοποι και Μητροπολίται Νικαίας, Χαλκηδόνος, Λαρίσσης και Ιωαννίνων μετά του Μεγάλου Πρωτοσυγκέλλου έφθασαν εις την νήσον Πόρον, όπου κατά το παρόν και ημείς διατρίβομεν...

  Όσον ολίγων ελπίδων και αν ήτον η προσδοκία μας, δεν δυνάμεθα να υποκρύψωμεν εις την Υμετέραν Παναγιότητα την ανέκφραστον λύπην, την οποίαν ησθάνθημεν, όταν εβεβαιώθημεν, ότι η αποστολή των Ιεραρχών τούτων σκοπόν μόνον είχε του να εγχειρίσωσι προς ημάς την ιδίαν του Φεβρουαρίου επιστολήν και να μας προτρέψωσιν εν ταυτώ, καθ’ όλους τους κατεπείγοντας τρόπους, ώστε να τους δώσωμεν καν ελπίδας ότι Ελληνικόν έθνος ήθελε παραδεχθή τας νουθεσίας της Υ. Παναγιότητος.

  Οι ίδιοι ημείς, δεξάμενοι παρά των ιδίων αυτών την επιστολήν, είπομεν μεθ’ όλης της παρρησίας τα αίτια, με τα οποία το βήμα τούτο ούτε συνέπειάν τινα εδύνατο να έχη, ούτε καρπούς παντελώς να φέρη αναλόγους προς τας επιθυμίας της Υ. Παναγιότητος.

  Βαθύτατα αισθανόμεθα ο,τι οφείλομεν εις την θέσιν και της Μεγάλης Εκκλησίας και της Υ. Παναγιότητος, δια τούτο και δεν εγκρίνομεν να ανακεφαλαιώσωμεν το περιεχόμενον της συνοδικής επιστολής.

  Περικυκλούμενος και πολεμούμενος ο λαός ούτος εξ ενός μέρους από φοβερά στρατόπεδα, ωθούμενος συχνάκις έως του χείλους της αβύσσου, ο λαός ούτος υπάρχει ακόμη.

  Ομόφωνος και γενική είναι η πεποίθησις αύτη· ούτε οι προύχοντες ούτε ο κλήρος ούτε ο λαός, προς τους οποίους η Υ.Π. διευθύνεται, έχουσιν ούτε δύνανται να έχωσιν άλλην παρ’ αυτήν την πεποίθησιν, χωρίς να εξαχρειωθώσι και να παύσωσι του να είναι άνθρωποι και χριστιανοί.

  Πάμπολυ αίμα εχύθη, πάμπολλαι ουσίαι εφθάρησαν εις διάστημα οκτώ ετών πολέμου και δυστυχιών, καθ’ ους ο τόπος ούτος κατηφανίσθη, ώστε όλως διόλου αδύνατον είναι να επανέλθη εις οποιανδήποτε κατάστασιν πραγμάτων βάσιν έχουσαν το παρελθόν!

  Εν Πόρω την 28η Μαΐου (9 Ιουνίου) 1828

  Ο Κυβερνήτης
  Ι. Α. Καποδίστριας

  Ο Γραμματεύς της Επικρατείας
  Σ. Τρικούπης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΕΠΕςΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΕΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΥΟΡΙΑΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Απο τα χρονια εκεινα ημασταν ενας λαος με πολλα κακα !!!! Προδοσιες , λαμογιες , ατομιστες , να ψοφησει η κατσικα του γειτονα ,. Ελληνες δυστυχως εχουμε παρα πολλα στραβα !!!! Ενας σκατολαος ημαστε !!! Και εσεις πειτε οτι θελετε !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑΜΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...

   ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΦΤΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΕΤΣΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ Η ΜΗΠΩΣ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ??

   ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ,ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΛΥΤΩΝΕΙ,ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ,ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΚΥΨΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..

   ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΜΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...

   Διαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...

   «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
   Τζορντάνο Μπρούνο

   «Υπήρξε ποτέ έθνος πιο πρόστυχο από τους εβραίους που δεν έχουν πετύχει τίποτε στην τέχνη και στην επιστήμη και οι οποίοι έχουν μόνο διακριθεί σε μια καταγραφή από εγκλήματα και κτηνωδία. Σε κάθε σελίδα από τα αηδιαστικά τους χρονικά σε κάνουν να αρρωστήσεις»
   Charles Fourier


   «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
   Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

   «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
   Τζορτζ Ουάσινγκτον

   «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
   Βενιαμίν Φραγκλίνος

   «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
   Μέγας Ναπολέων

   «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
   Βολταίρος

   «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
   Λούθηρος

   «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
   Βολταίρος

   «…Βεβαιότατα οι ιουδαίοι είναι οι πιο ενσαρκωμένοι διάβολοι…»
   Ουϊλιαμ Σαίξπιρ   Διαγραφή
 4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ (ΜΗΔΕ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ..)

  ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ.

  ΑΞΙΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΔΕ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΕΡΓΟ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΥΠΗΡΞΕ Ο Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Ι Ω Α Ν Ν Η Σ Μ Ε Τ Α Ξ Α Σ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ..

  "Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΨΗΛΑ
  ΤΟΝΕ ΚΡΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ
  ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Koinwnia.com μελετήστε το

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. NIKOS27 Οκτωβρίου 2016 - 11:00 μ.μ.
  ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΑ!
  ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ......ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Η ΡΟΤΑΡΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ =================ΤΕΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΥΤΙΚΟΦΙΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΠΑΝΤΑ Η ΔΥΣΗ ΤΡΕΜΕΙ ΜΙΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΕΜΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΙ'ΑΥΤΟ,ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΗ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

   ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ....

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=tVx_8SkTX8k

   Διαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΧΟΥΛΟΣ

   Διαγραφή
 10. φίλε μου 11:16 δεν μπορείς να φαντασθείς πόσο με ενοχλεί !!! Θέλω να μιλώ με τα καλύτερα λόγια για εμάς !!! Με στεναχωρεί όμως τόσο πολύ που ενώ ήμαστε ο πιο έξυπνος λαός, μας κάνουν κουμάντο κάτι ζώα !!!! Δες , ο λαός μας χάνεται και αυτοί στην βουλή, θα φάει ο ένας τον άλλον !!!! Σε λίγα χρόνια η χώρα μας θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα, ίσως απώλεια εδαφών , μιξη του λαού με λάθρο μετανάστες και πολλά άλλα, ο απλός λαός τα βλέπει όλα αυτά τα προβλήματα !! Δεν σκέφτεται κανείς το κοινό καλό για την χώρα !! Στενοχωριέμαι τόσο πολύ, που με βρίζω όλη την ώρα !! Αν σε στενοχώρησα συγγνώμη ..... δεν το ήθελα , μου φεύγει ….. από αγανάκτηση !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..

   Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΡΑ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ...

   ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ,ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ??

   ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ...

   ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ...
   ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ.!!!!

   Διαγραφή
 11. Αρκετα!Καλες μεταρρυθμισεις εκανε,αλλα η αληθεια ειναι πως ηταν αλλος ενας βολεμενος πατριωτης εξ αποστασεως,καθως ηταν τιτλουχος στη Ρωσια.Οταν εδω ο καταβασανισμενος λαος μας εξεγερθηκε και του ζητησε να ηγηθει,απαντησε πως δεν ειναι ακομα καταλληλος καιρος για εξεγερση.Ο ερμος ο λαος μας με αρχηγους τους ατακτους στρατιωτικους και τους αληθινους ιερεις εξεγερθηκε μονος οπως παντα.Οταν απελευθερωθηκαμε,ηρθε ο κοντε παπαρας με το σμοκιν να μας διοικησει.Να χεσω τα αλληλοδιδαχτικα και τα σχολαρχεια και οτι αλλο εστησε εκ του ασφαλους.Στα αποκαΐδια πανω οτιδηποτε θα φαινοταν πετυχημενο.Μην τον κανουμε και ηρωα σαν κατι ψευτοπατριωτες που οταν αλλοι εδιναν αγωνες,αυτοι εγραφαν τραγουδια δηθεν αυτοεξοριστοι.Τί να πει και ο Υψηλαντης,πριγκηπας ον,που εδωσε τη ζωη του στη μαχη.Αρκετα με το μαλακα πια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. 1,52
  Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 98% ΠΟΥ ΤΑ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 180 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΟΦΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Δ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ,ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ , ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΙΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]