ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΟΡΙΔΗ: «Έρχονται εκλογές πολύ σύντομα – Όσο μένει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ εξαϋλώνεται» – «Εκπρόσωπος της διαπλοκής ο Παππάς»!

«Σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές», εκτιμά ο συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης,
γιατί, όπως υποστηρίζει, όσο παραμένει, ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαφανίζεται η πολιτική του επιρροή και υπάρχει κίνδυνος πολιτικής εξαϋλωσής του.


Ωστόσο, πιστεύει ότι η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση συμφέρει τη ΝΔ.

Αναφερόμενος στην στρατηγική που ακολουθεί η ΝΔ δηλώνει ότι «αντιπολιτεύεται με ένταση, με οξύτητα αλλά ταυτόχρονα με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα».

Ερωτηθείς για το αν δυσκολεύεται το πολιτικό σύστημα και κατά συνέπεια η ΝΔ να βρει «ευήκοα ώτα» για προεκλογικές εξαγγελίες, δηλώνει ότι η ΝΔ χωρίς λαϊκισμό θα δεσμευτεί σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων.

Στην ερώτηση αν μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι δεν θα ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ που μπήκαν στο Υπερταμείο, όπως δεσμεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού διερωτάται «τι δεσμεύσεις να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΥΔΑΠ όταν έχει δεσμεύσει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια;» αλλά αναφερόμενος στη ΝΔ υπογραμμίζει ότι η ΝΔ είναι κατ” αρχήν υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά οι όροι, οι προϋποθέσεις και το τίμημα κρίνουν αν πρέπει να γίνει μία ιδιωτικοποίηση.

Αναφορικά με την πρόσφατη κόντρα του υπουργού κ. Φίλη με την Εκκλησία και τον τυχόν διαχωρισμό «Κράτους-Εκκλησίας», ο Μάκης Βορίδης υποστηρίζει την άποψη ότι «το Σύνταγμα εμποδίζει τον κ. Φίλη να εκδηλώσει το αντιχριστιανικό του σχέδιο».

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ότι «στην Ελλάδα γινόταν αεροπειρατεία από ομάδα επιχειρηματιών την οποία έσπασε η κυβέρνηση με το νόμο για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών», δηλώνει ότι «ο κ. Παππάς, θέλει να ελέγξει το τηλεπικοινωνιακό τοπίο, να περιορίσει την ενημέρωση, να φιμώσει την αντιπολίτευση».

 Ολόκληρη η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στην Ευτυχία Αδηλίνη για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο

Κύριε Βορίδη, ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία και σεις συμμετέχετε, δήλωσε ότι «στην Ελλάδα γινόταν αεροπειρατεία καθώς είχε υποκλαπεί ο αέρας της χώρας από ομάδα επιχειρηματιών» και πως με τον νόμο για τις άδειες έσπασε αυτή η αεροπειρατεία. Πώς σχολιάζετε τη δήλωση αυτή;

Ο εκπρόσωπος των συμφερόντων και της διαπλοκής επί ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππάς ρίχνει τη γνωστή λάσπη στον ανεμιστήρα. Οι σταθμοί λειτουργούσαν με προσωρινές άδειες. Έχω πει ότι κακώς δεν είχαν προχωρήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις σε οριστική αδειοδότηση. Αυτά που κάνει όμως ο κ. Παππάς δεν έχουν σχέση με αυτό: Ο κ. Παππάς θέλει να ελέγξει το τηλεπικοινωνιακό τοπίο, να περιορίσει την ενημέρωση, να φιμώσει την αντιπολίτευση. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις καταγγελίες Κοντομηνά και έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το σκάνδαλο Καλογρίτσα. Από σήμερα, η αριστερή διαπλοκή έχει πρόσωπο: Αυτό του κ. Νικολάου Παππά.

Επειδή ως φαίνεται η ΝΔ έχει επικεντρώσει τα βέλη της στο πρόσωπο του υπουργού Επικρατείας, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε, όπως αφήσατε να εννοηθεί, σε σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά αν γίνετε κυβέρνηση;

Οι ευθύνες όλων θα αποδοθούν τη χρονική στιγμή που πρέπει.

Κύριε Βορίδη, μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ πιστεύετε ότι ο πρωθυπουργός θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές ή αντίθετα, όπως λέει και ο ίδιος, οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας δίνοντας χρόνο στην κυβέρνηση να ανακάμψει;

Οι εκλογές είναι πατριωτικό και λαϊκό αίτημα. Πρέπει να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα. Τα εισοδήματα των πολιτών βουλιάζουν. Ο κ. Τσίπρας αποτυγχάνει, και μαζί του συμπαρασύρει τη χώρα. Όσο παραμένει, εξαφανίζεται η πολιτική του επιρροή. Προφανώς αυτό συμφέρει τη Νέα Δημοκρατία. Αλλά η χώρα καταστρέφεται, πληγώνεται όλο και περισσότερο. Για αυτό πρέπει να φύγει τώρα. Και προσωπικά πιστεύω ότι, βλέποντας τον κίνδυνο της πολιτικής του εξαΰλωσης, σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Όσο για την ανάκαμψη, αυτό το παραμύθι δεν γίνεται πιστευτό ούτε από τους πιο «κολλημένους» Συριζαίους.

Δηλαδή, εσείς πιστεύετε, ότι Κυριάκος Μητσοτάκη πρέπει να ανεβάσει τους τόνους;Π ρος το παρόν η ΝΔ χρησιμοποιεί το σύνθημα «φύγετε» το οποίο είναι, βεβαίως, ρητορικό σε μία εκλεγμένη κυβέρνηση.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη ψηλά τους τόνους της αντιπολίτευσης και κάνει ό,τι μπορεί ώστε αφενός να αποκαλύπτει την καταστροφική δράση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αφετέρου να παρουσιάσει ένα εναλλακτικό κυβερνητικό πρόγραμμα αλήθειας και ελπίδας. Η Νέα Δημοκρατία αντιπολιτεύεται με ένταση, με οξύτητα, αλλά ταυτόχρονα με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα.

Πάντως, κύριε Βορίδη, το πολιτικό σύστημα, σήμερα, και εσείς ως ΝΔ αντιμετωπίζετε τη δυσπιστία των πολιτών. Για παράδειγμα, μία πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι οι ψηφοφόροι στην πλειονότητά τους δυσκολεύονται να πιστέψουν προεκλογικές εξαγγελίες. Π.χ η μείωση του ΕΝΦΙΑ που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τους πολίτες καίτοι το θεωρούν πολύ σημαντικό ζήτημα. Υπάρχει δυσκολία να βρει το πολιτικό σύστημα «ευήκοα ώτα»;

Ναι, δυστυχώς είναι ακόμη μία καταστροφή που επέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη σχέση των πολιτών με την πολιτική. Ενώ πίστεψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 20 δισ. για να εφαρμόσει το γνωστό πρόγραμμα με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, με την 13η σύνταξη, με την μείωση του ΦΠΑ, με την επαναφορά του κατώτατου μισθού στο επίπεδο προ κρίσης, χωρίς να έχει πει ένα μέτρο εξοικονόμησης αυτών των ποσών, τώρα δυσκολεύονται να πιστέψουν ένα κοστολογημένο πρόγραμμα αξίας 1,2 δισ. που μάλιστα συνοδεύεται από ισοδύναμα. Δυστυχώς, «ο καμένος από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι». Παρά ταύτα, εμείς θα επιμείνουμε, γιατί η Συμφωνία Αλήθειας είναι ταυτόχρονα και συμφωνία ελπίδας. Και γιατί χωρίς να λαϊκίσουμε, χωρίς να υποσχεθούμε τα πάντα στους πάντες, θα δεσμευτούμε σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα βελτιώσει την ζωή των Ελλήνων. Και μέρα με τη μέρα, χτίζουμε μία νέα σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

Μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι, αν γίνει κυβέρνηση, δεν θα ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, για τις οποίες ενώ μπήκαν στο Υπερταμείο ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται ότι δεν θα τις αποκρατικοποιήσει;

Τρία θέματα πρέπει να απαντηθούν σε αυτήν σας την ερώτηση: 1) οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ τι αξία έχουν, όταν το παρελθόν του δείχνει ότι δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεσή του, 2) τι δεσμεύσεις να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΥΔΑΠ, όταν έχει δεσμεύσει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια στο Υπερταμείο και έχει δημιουργήσει και συνθήκες συνδιοίκησής του με τους ξένους, και 3) η ΝΔ είναι κατ” αρχήν υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Από κει και πέρα ο τρόπος, οι όροι, το επενδυτικό σχέδιο, το τίμημα, οι προϋποθέσεις, όλα αυτά αποτελούν κρίσιμο ζήτημα ως προς το αν πρέπει ή δεν πρέπει να γίνει κάποια ιδιωτικοποίηση.

Κύριε Βορίδη, μετά τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν μήπως είναι απαίτηση, περισσότερο παρά ποτέ, η εθνική συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα και κυρίως ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ;

Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα δεν είναι να συνεννοηθούμε μεταξύ μας για θέματα για τα οποία εν πολλοίς συμφωνούμε, αλλά η κυβέρνηση, στα πλαίσια της ασκούμενης εξωτερικής πολιτικής, να διαμορφώνει κάθε φορά το διεθνές περιβάλλον έτσι ώστε να μην υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Δυστυχώς, όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε να επιδεινώνεται το διεθνές περιβάλλον: δηλώσεις των Τούρκων για την συνθήκη της Λωζάνης και την κυριαρχία επί του Αιγαίου, δηλώσεις των Αλβανών αλλά και Ευρωπαίων αξιωματούχων για το λεγόμενο «τσάμικο» ζήτημα. Είναι αποτέλεσμα της αποτυχημένης εξωτερικής πολιτικής της Κκυβέρνησης που αποκόπτει την Ελλάδα από τους συμμάχους της, που την καθιστά απομονωμένη, περιφερειακή και περιθωριοποιημένη. Για αυτό και η κα. Μπακογιάννη, αρμόδια της ΝΔ για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής ζήτησε τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ για να συζητηθεί διεξοδικά η κατάσταση και να υπάρξουν συγκεκριμένες δράσεις που θα ανατρέψουν το δυσμενές περιβάλλον.

Βλέπετε ή φοβάστε εξελίξεις γύρω από τα ελληνοτουρκικά που θα μπορούσαν ίσως να οδηγήσουν και σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού;

Ελπίζω ότι η Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει μία τέτοια κρίση. Μου περιγράφετε το ενδεχόμενο μίας κρίσης τέτοιας εντάσεως που θα αφήσει τη χώρα βαριά τραυματισμένη. Απεύχομαι μία τέτοια εξέλιξη και εργαζόμαστε για να την αποτρέψουμε.

Υπάρχει κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα το προσφυγικό ζήτημα και να επιστρέφονται στην Ελλάδα οι πρόσφυγες ως πρώτη χώρα εισόδου;

Δυστυχώς. Διότι και η περίφημη συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ, ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν λειτουργεί, αλλά και η Γερμανία, υπό την πίεση της κοινής της γνώμης, εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εφαρμογή του «Δουβλίνο ΙΙ» που για την ώρα δεν εφαρμόζεται. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πέραν των ροών που ήδη δεχόμαστε, θα δεχθούμε κι άλλους οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες από την Τουρκία, αλλά και επιστροφές προσφύγων, αφού θα είμαστε η χώρα πρώτης εισόδου. Αυτό θα είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Δυστυχώς στο μεταναστευτικό, ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του κινείται μεταξύ αριστερών ιδεολογημάτων και απίστευτης διοικητικής ανικανότητας. Δεν φυλάσσει αποτελεσματικά τα σύνορα, δεν κάνει διαχωρισμό οικονομικών μεταναστών και προσφύγων, δεν έχει όσα κλειστά κέντρα χρειάζεται, δεν διεκπεραιώνει ταχέως τις αιτήσεις ασύλου, δεν έχει ουσιαστικές πολιτικές ενσωμάτωσης για όσους δικαιούνται διεθνούς προστασίας. Είναι και σε αυτό ανίκανοι, και για αυτόν, τον πολύ βασικό λόγο, πρέπει να φύγουν.

Κύριε Βορίδη, η πρόσφατη κόντρα Φίλη με την Εκκλησία άνοιξε και πάλι τη συζήτηση για το διαχωρισμό «Κράτους-Εκκλησίας», που τόσες φορές έχει συζητηθεί στο παρελθόν από κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ αλλά ουδέποτε αποτολμήθηκε.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ως αριστερή κυβέρνηση μισεί τη θρησκεία και την Εκκλησία, το «όπιο του λαού». Ο κ. Φίλης έχει εξαπολύσει πόλεμο στην Ορθόδοξη Εκκλησία και στην χριστιανική πίστη. Το Σύνταγμα τον εμποδίζει να εκδηλώσει με πληρότητα το αντιχριστιανικό του σχέδιο. Φυσικά, σε μία χώρα που οι δεσμοί του λαού με την Ορθόδοξη πίστη είναι ακατάλυτοι, ιστορικοί, εσωτερικοί, είναι δεσμοί ταυτότητας, οι σχεδιασμοί του κ. Φίλη θα πέσουν στο κενό. Εξ ου και η εξευτελιστική για αυτόν, αλλά και για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, αναδίπλωσή τους στο θέμα της διδασκαλίας των θρησκευτικών.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

43 σχόλια :

 1. ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
  ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΘΡΑΣΥΜΙΑ.
  ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΓΙΑ 10-20-30 ΕΥΡΩ.
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ.
  ΚΙ ΟΣΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.
  Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΨΟΦΗΣΕ ΡΕ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΟΣ ΧΟΤΖΑΣ ΤΟΥ.
  «ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΛΑΟΥ ΣΟΦΟΥ».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΚΑΚΑ ΒΟΡΙΔΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΟΙΚΤΡΑ.
  ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΙΑΚΑ. ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΕΛΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ME TIΣ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΑΤΕ ΒΙΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΧΡΥΣΑ GOLDEN BOYS ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΥΓΕ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πέθανε ο Παττακός σε ηλικία 104 ετών!.... ...παρασημοφορήθηκε με τρία αριστεία ανδρείας, επτά πολεμικούς σταυρούς, δύο μετάλλια εξαίρετων πράξεων καθώς και με όλα τα προβλεπόμενα σε καιρό ειρήνης μετάλλια και παράσημα...
  - Ο Παττακός κι αν πέθανε, θα ζεί για 'μάς αιώνια, μεσ' στις καρδιές μας θα κλειστεί για όλα μας τα χρόνια...... ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!............. ......Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ, ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ

   Διαγραφή
  2. Το χειροτερο ειναι οτι παιζοντας το παιχνιδι του συγχρονου "Μεττερνιχ" Χενρι Κισσινγκερ, του πανουργου υπουργου τουε των ΗΠΑ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ στους Τουρκους για λεηλασια, βιασμους και κατοχη! Αυτο ηταν το μεγαλυτερο εγκλημα που επραξαν οι Αμερικανοι το 1974 μεσω της χουντας που εγκαταθηκε με την στηριξη της CIA στην Ελλαδα το 1974. Εδω και ο ποιο αμετανοητα χουντικος Ελλην δεν εχει επιχειρηματα τα οποια θα μπορουσαν να "ξεπλυνουν" τον Παττακο και την υπολοιπη συμμορια γυρω απο τον Γ. Παπαδοπουλο.

   Διαγραφή
 7. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΕ.ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
  Σ' ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος9 Οκτωβρίου 2016 - 7:33 π.μ.

  "Πέθανε ο Παττακός σε ηλικία 104 ετών!.... ...παρασημοφορήθηκε με τρία αριστεία ανδρείας, επτά πολεμικούς σταυρούς, δύο μετάλλια εξαίρετων πράξεων καθώς και με όλα τα προβλεπόμενα σε καιρό ειρήνης μετάλλια και παράσημα...
  - Ο Παττακός κι αν πέθανε, θα ζεί για 'μάς αιώνια, μεσ' στις καρδιές μας θα κλειστεί για όλα μας τα χρόνια...... ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!............. ......Ε."

  ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΤΑΙ...

  "Η Μεγαλόχαρη ψηλά, θα τον κρατά κοντά της
  και θα'ναι τής πατρίδος μας παντοτινός προστάτης"!!

  ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

  ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!
  ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

  ΖΗΤΩΣΑΝ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ!!!

  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
   ΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ....!!!

   ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ,ΑΣΤΑ...

   ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..!!!!

   Διαγραφή
  3. Ζεις, στην καλύτερη περίπτωση, στον 19ο αιώνα... δεν έχεις πάρει είδηση από τις εξελίξεις των τελευταίων αιώνων...

   Διαγραφή
  4. Την Τρίτη η κηδεία, να πας, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ !! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ Ο ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 30000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 67 ΗΤΑΝ 37.8 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 70 ΠΗΓΕ 63.7 ΔΙΣ

   Διαγραφή
  5. Εγω θεωρω οτι η χουντα εκανε ζημια στην Ελλαδα αλλα για ενα πραγμα δεν μπορω να κατηγορησω του χουντικους οτι δεν πλούτισαν παράνομα, σε βάρος του κράτους, της πατρίδας και των συμπολιτών του. Ολοι πέθαναν φτωχοί και οι οικογένειές τους, σύζυγοι και παιδιά εξακολουθούν, όσοι ζουν, η πένητες η σαν μια μεση Ελληνικη οικογενεια

   Διαγραφή
  6. Αντε ρε ρεμάλια που το παίζετε και πατριώτες. Δώσατε την Κύπρο στους Τούρκους και μιλατε. Ουστ καθίκια τεμπέλιδες. Μιλάτε για χουντα που δεν είχαμε να φάμε και μας επιστρατευσαν ξυπόλυτους. Ούτε αρβυλα δεν έδωσαν ασε που το κιβώτια είχαν πέτρες αντί για πυρομαχικά. Ευτυχώς που οι Αμερικάνοι δεν ήθελαν συνέχεια γιατί τωρα σε χαμαμ στην Κηφισίας θα υπηρετουσατε τους πασαδες. Γιουσουφάκια!

   Διαγραφή
  7. Λετε οτι εκανε δρομους αλλα με τον Παττακό δεν μπορούσατε να τους περπατήσετε χωρις άδεια.... Λετε για ρεύμα αλλα με τον Παττακό απαγορευόταν οι συναθροίσεις ..λετε για δημοκρατια αλλα με τον Παττακό απαγορευόταν να εχεις διαφορετική αποψη... Αυτα ολα ειναι ωραια; Αυτα θελετε...; Σαβ δεν ντρέπεστε ...βρε χίλια μνημόνια μεχρι να γίνουμε άνθρωποι...παλιο φασίστας ,προδότης κ δολοφόνος..

   Διαγραφή
 11. τα συριζομπαλλα έχουν λυσσάξει γιατί η ΝΔ ανεβαίνει συνέχεια στα ποσοστά της και σε λίγο καιρό θα είναι κυβέρνηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ορισμένοι έχουν μείνει στο μεσαίωνα, δεν πήραν χαμπάρι ότι προχωράμε για το 2017 ......... ονειρεύονται χούντες και πράσινα άλογα ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. "Ανώνυμος9 Οκτωβρίου 2016 - 8:35 π.μ.
  ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ"...

  ΝΑ ΦΥΓΗ Η ΧΟΛΕΡΑ (Ή ΜΑΛΛΟΝ, Η ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ (ΞΑ)ΝΑΡΘΗ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ;;;;

  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ...

  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

  - Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

  - Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

  - Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

  - ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

  - Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

  - Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

  - Αφελλήνισε την Παιδεία,

  - Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

  - Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

  -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

  - Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

  -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

  -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

  -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

  -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την ανέγερση τεμένους και το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων!

  Ποτέ ξανά ψήφος στους προδότες της ψωφοδεξιάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παππας,Πολακης,Φιλης,Γεροβασιλη,Κατρουγκαλος ..καταντια!!! Οποιον και να αλλαξει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο: Καταστροφη της Ελλαδας

   Διαγραφή
  2. Αλέξη, βάλε και άλλα Πασοκολαμόγια μέσα, γιατί δεν έχεις αρκετά!

   Διαγραφή
  3. Ο Τσιπρας αγαπάει τους ψεκασμένους γιατί του είναι χρήσιμοι,όπως βέβαια και οι ποταμίσοι.Για τα μνημονιακά έχει τους ανεξέλ,για τα σύμφωνα συμβίωσης και τα τζαμιά τους ποταμίσιους!

   Διαγραφή
  4. Τα θερμά μου συλλυπητήρια εθνοπροδότες ναζιάριδες φασίστες. Αντε να μας αδειάζετε την Ελλάδα σιγά σιγά , μήπως και δούμε προκοπή.

   Διαγραφή
  5. Χρέος 0% ; Χαχαχα.... Τι λετε ρε σούργελα... Πατε καλα... Για διαβάστε λιγο ιστορια.. Οσο αφορα τα εργα,οποιος κ αν κυβερνουσε τη 7ετια 1967-74 σιγουρα θε εκανε κ δρομους κ θα έδινε ρεύμα. Άχρηστος κ προδότης .

   Διαγραφή
 14. ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ,ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ...
  ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΙΣΟΒΙΑ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ??

  ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΒΟΥΛΗ,ΜΜΕ,ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

  ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ,ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

  ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΑΚΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ,ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑ,ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ,Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.. http://www.artemis-sorras.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΛΑΣΣΙΕ, ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΟΥ

   Διαγραφή
  2. καλά κέρδη, προμηθευτή

   Διαγραφή
 15. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΒΛΗΜΑ 8:57.

  ΦΑΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ..) ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΕΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ..) ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ, Β Λ Η Μ Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΝΔ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ Η ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΚΕ ΤΙ ΚΟΜΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΞΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ,ΠΑΝΤΑ ΧΑΛΑΡΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ,ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ Η ΝΔ ΠΟΥ ΚΡΥΦΑ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΜΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΒΟΡΙΔΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΟΝΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΒΟΡΙΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΘΕ ΝΔ ΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. TA ΝΤΟΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ... ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ...

   ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ...

   ΖΗΤΩ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΙΑ ...

   ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ ...

   Διαγραφή
  2. κρυφοφασίστα, δυο μεγάλα εγκλήματα έκανε η Χούντα στην Ελλάδα: Πρώτον και κύριο η καταστροφή στην Κύπρο. Δεύτερο, η ανάδειξη ενός σωρού "αντιστασιακών" οι οποίοι μετά τη χούντα, εξαργύρωσαν τους αντιχουντικούς αγώνες τους αναλαμβάνοντας κρίσιμες θέσεις και λόγω ανικανότητας απλής ή ανικανότητας συνδυασμένης με ιδιοτέλεια κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας, για να μαθαίνεις σιγά σιγά

   Διαγραφή
  3. κρυφοφασίστα μάθε και αυτό, στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης υπήρχε ένας μιναρές υπόλοιπο της τουρκοκρατίας . Όταν είχε επισκεφθεί ο Παττακός την πλατεία του τέθηκε το ζήτημα του συμβολισμού και της ανάγκης απομάκρυνσης αλλά και ο κίνδυνος αντιδράσεων εγχώριων και μη . Ο Παττακός διέταξε την άμεση κατεδάφιση και πλήθος μουσουλμάνων συγκεντρώθηκαν εντός του μιναρέ ως ανθρώπινη ασπίδα . Ο Παττακός διέταξε το τανκ να προχωρήσει και με την πρώτη επαφή με το κτήριο οι μουσουλμάνοι ως ποντίκια τρεχαν για να σωθούν και σήμερα στην θέση του μιναρέ υπάρχει το κεντρικό ρολόι της Ξάνθης . Αφιερωμένο στους πατριώτες της Ελλάδας που βρίζουν έναν άνθρωπο που πέθανε σε πενία ως υπερήφανος Έλληνας

   Διαγραφή
 20. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΥΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. 10:34, 10:43, 10:47,10:48,10:51 Την Κύπρο την πούλησαν ο Μακάριος καί ο Καραμανλής τον Μάρτιο του 1974 στο Παρίσι, αφού προηγουμένως με την βοήθεια των ξένων μυστικών υπηρεσιών (CIA, MOSSAD), αντικατέστησαν τους τίμιους Έλληνες Πατριώτες κυβερνήτες της Χώρας μας (ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ), με τον ψυχασθενή-Εβραιόδουλο ΙΩΑΝΝΙΔΗ!.... Δεν γνωρίζω αν πράγματι είχαν σκεφτεί να πληρώσουν 30.000 δραχμές για την δολοφονία του Α.Παπανδρέου, αλλά αν αληθεύει, εδώ έσφαλαν!... φέρθηκαν σαν μεγάλοι τσιγκούνηδες!... 300.000 καί παραπάνω έπρεπε να δώσουν μήπως καί απέφευγε η Πατρίδα μας τις καταστροφικές υπηρεσίες του τρισκατάρατου Α.Π.................... ...Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Το χαρακτηριστικο που θυμαμαι για τον παττακο ειναι απο παλαια αφηγηση θανοντος γνωστου μου, αξιωματικου που τον συνοδευσε καποτε σε ταξιδι: Σταματησαν (αυτος με αυτοκινητο με οδηγο, ως υπουργος) για κολατσιο στην ακρη του δρομου. Το κολατσιο του υπουργου μεσα στο αυτοκινητο, ψωμι κι ελιες στο μαντηλι τυλιγμενες. Ρωτησε τον οδηγο "μα καλα, δεν κανονισατε τιποτε για φαγητο?" και του απαντησε "αυτο ειναι παντα το φαγητο του στα ταξιδια". Αν κρινω απο την ηλικια του, μαλλον ειχε δικιο ο γνωστος μου. Οι λιτοδιαιτοι ως προς τη διατροφη, ως γνωστον, ζουν περισσοτερο. Δεν ξερω για τα οσα τον κατηγορουν, κλεφτης και λωποδυτης παντως δεν ηταν. Αυτα για συγκριση με τους τωρινους και παλαιοτερους "δημοκρατορες". Ο Θεος γνωριζει και θα κρινει αν οι δικες του αμαρτιες μας εσωσαν απο τα χειροτερα ή οχι κι αν δικαιουται συγχωρεση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καρατζαφερηs για το Μπαλτακοs GATE:Αποκαλυψη ο Μπαλτακοs ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια με υποδειξειs απο τον Μακη Βοριδη!
  tolimeri.wordpress.com/2014/04/04/video
  ENERGA-HELLAS POWER:Εξαφανισαν 250.000.000 εκ ευρω και ειναι ελευθεροι και...ωραιοι!
  oparlapipas.com/2016/07/energa-hellas-power-25000000.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΒΟΡΙΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΘΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]