Μᾶς κυβερνᾶ πλέον ὁ χειρότερός μας ἑαυτός…

Γιὰ νὰ μπορῇ ἕνα σημερινὸο πολίτευμα νὰ χαρακτηρισθῇ ὡς δημοκρατία, θὰ πρέπη τοὐλάχιστον νὰ ἰσχύουν καὶ νὰ λειτουργοῦν ἀπρόσκοπα, οἱ τρεῖς θεμελιώδειςς ἐξουσίες.
Ἐκτελεστικὴ ἐξουσία
Νομοθετικὴ ἐξουσία
Δικαστικὴ ἐξουσία


Γιὰ νὰ μὴν μιλήσουμε φυσικὰ καὶ γιὰ τὶς ἄλλες δύο ἐξουσίες, τὴν ἐκκλησιαστικὴ καὶ τὴν ἐξουσία τοῦ τύπου, ὅπου ἐπίσης εὑρίσκεται σὲ ἐξέλιξη ἕνας τεράστιος πόλεμος.

Καὶ ἐνῶ οἱ ἐξουσίες αὐτὲς πρέπει νὰ εἶναι σεβαστὲς ἀπὸ ὅλους καὶ να ἐμπνέουν ὑλικά, ἠθικὰ καὶ πνευματικὰ τὸν λαό, ἀντὶ αὐτοῦ, οἱ πολιτικοὶ συνεχίζουν (ὑποκιριτικῶς στὴν πραγματικότητα!!!) ἀκόμη καὶ σήμερα, μετὰ ἀπὸ ἕξι χρόνια, τὴν φαγομάρα καὶ τὶς προσωπικές τους ἀψιμαχίες.


Τὸ κοινοβούλιο ψηφίζει νόμους καὶ διατάγματα ποὺ ἔρχονται ἕτοιμα καὶ σχεδὸν ἀμετάφραστα ἀπὸ τὸ ἐξωτερικό.
(Στὸ μοναδικὸ σημεῖον ποὺ συμφωνοῦν εἶναι ἡ πλήρης ἀποδοχὴ αὐτῶν τῶν μνημονίων καὶ τῶν νόμων!!!)
Καὶ ἡ νόμιμος κυβέρνησις τῆς χώρας ἀμφισβητεῖ καὶ ἐπιτίθεται στὴν δικαιοσύνη, ζητώντας μάλιστα να τὴν «τσακίσουν»!


Ἐνῶ ἡ κρίσις τῆς χώρας μας συγκλονίζει, οἱ ἐξουσίες διαπλέκονται ξεδιάντροπα ἐμπρὸς στὰ μάτια μας.
Ἐνῶ ἔπρεπε ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμὴ νὰ εἶχε συγκροτηθῆ μιᾷ Ἐθνικὴ διαπραγματευτικὴ ὁμάδα κρίσεως ἀπὸ προσωπικότητες καὶ τεχνοκράτες, ποὺ θὰ ἀνελάμβαναν τὶς ἐπαφὲς καὶ τὶς διαπραγματεύσεις μὲ τοὺς ξένους καὶ τοὺς «θεσμούς»…
…οἱ πολιτικοὶ συνεχίζουν ἀκόμη καὶ σήμερα, μετὰ ἀπὸ ἕξι χρόνια, τὴν (γιὰ τὰ μάτια τοῦ κόσμου καὶ τῆς πραπληφορήσεως) φαγωμάρα καὶ τὶς προσωπικές τους ἀψιμαχίες, μὲ ἀποτέλεσμα νὰ ἔχουμε χάσει σχεδὸν τὰ πάντα, ἀλλὰ κυρίως τὴν ἀξιοπιστία μας ἀπέναντι σὲ ὅλες καὶ ὅλους τοὺς ἄλλους ἐξ αἰτίας τους, ἀλλὰ αὐτοὶ νὰ …κοκκορομάχονται!!!

Δὲν μπορέσαμε, σὰν χώρα, κὰν νὰ ἐκμεταλευθοῦμε τὰ δικά τους ὀλέθρια λάθη καὶ τὶς παραλείψεις, ὅπως γιὰ παράδειγμα τὰ σφάλματα τοῦ ΔΝΤ καὶ τὶς ἀκρότητες τοῦ Σόιμπλε καὶ τῶν Γερμανῶν.
Πρόκειται πλέον γιὰ τὸν θάνατο τῆς πολιτικῆς τους καὶ τῶν πολιτικῶν στὴν χώρα μας, μέσα ἀπὸ τὴν πλήρη τους γελοιοποίηση.


Πρόκειται γιὰ μιὰν «Ἑλλάδα» ποὺ ῥεζιλεύεται διαρκῶς, στὰ μάτια τῶν ἐθνῶν καὶ γιὰ ἕνα κράτος ἕτοιμο νὰ αὐτο-ἀνατιναχθῇ!!!


Μιὰν «Ἑλλάδα» ποὺ κυβερνᾶ ὁ φθόνος, τὸ μῖσος καὶ ὁ χειρότερός μας ἑαυτός!!!


Θεοφανάκης Στέφανος

Υ.Γ. Ἐν τῷ μεταξύ, κατὰ τὴν ἡμέρα τῆς παρελάσεως καὶ τῆς «ἐθνικῆς ἀνατάσεως», στὸ γερμανικὸ Προξενεῖο τῆς Ἑλλάδος, κυματίζουν μεσίστιες μόνον δύο σημαῖες: αὐτὲς τῆς Γερμανίας καὶ τῆς «Ἡνωμένης Εὐρώπης»!!!


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

51 σχόλια :

 1. το πολυτονικο σου ελλειπε μασονε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πως αλλιως θα γινει πιστευτος

   Διαγραφή
 2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ....

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=tVx_8SkTX8k

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΕΛΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ

   ΚΑΙ Η Ε.ΣΥ ΟΡΝΙΘΟΝΕΣ

   Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ – ΒΙΚΥ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΝΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 28/10/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)
   http://alfeiospotamos.gr/?p=25775

   (αποσπασμα)

   Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Θέλω να δώσω και τον λόγο στην κ. Θεοχάρους που έχω δίπλα μου η οποία είναι οικονομολόγος και ας μας πει και εκεί από πού προέρχεται και ποια είναι η κατάρτιση της.

   Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Είμαι Ελληνο-αυστραλέζα, έχω γεννηθεί εδώ στην Μελβούρνη, έχω σπουδάσει στο…πανεπιστήμιο και είμαι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ε.ΣΥ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ 2.

   Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Κ. Θεοχάρους έχετε δει τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα. Εσείς, ως οικονομολόγος, μπορείτε να μας δώσετε την δική σας άποψη προς την φερεγγυότητα των τίτλων, των συναλλαγματικών που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία;

   Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Θα πω κάτι πολύ απλό: τα χρεόγραφα, είτε οι συναλλαγματικές που έχουν κατατεθεί από τον Α. Σώρρα, βρίσκονται αναρτημένα στις οθόνες του U.C.C1 δηλαδή τον Universal Commercial Code της Αμερικής.

   Το U.C.C1 είναι η εμπορική πλατφόρμα όπου καταχωρούνται όλες οι εμπορικές πράξεις σε σχέση με την Αμερική, αλλά και πέραν της Αμερικής, που έχει σχέση με αυτήν.

   Αναγνωρίζονται από την Federal Reserve Bank, δηλαδή την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής και τα αποτυπώματα από την οθόνη αυτή αναγνωρίζονται ως τραπεζικό τεκμήριο, όπως εμείς λέμε bank statements.

   Οι πράξεις που αφορούν το δημόσιο και ιδιώτη, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συγκεκριμένες Συναλλαγματικές αναγνωρίζονται ως Επιταγή πληρωμής, διότι, ότι η ίδια η Federal ελέγχει αυτές τις αξιώσεις και τις απορρίπτει εάν και εφόσον δεν αναγνωρίζονται.

   Διαγραφή
  3. Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν ! Αποπροσανατολιστικά συνθήματα για να περνά η ώρα

   Διαγραφή
  4. Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι πασιφανές ότι όλοι εμείς οι άνθρωποι, όπως είπατε κι εσείς στην προηγούμενη εκπομπή, έχουμε μετατραπεί σε έναν Άυλο Τίτλο Χρέους στα χρηματιστήρια των δανειστών και είμαστε εσαεί σκλάβοι και υπηρετούμε αυτό το απύθμενο χρέος.

   Θα δώσω τον λόγο στην κ. Γεωργοσοπούλου. Η κ. Γεωργοσοπούλου είναι δικηγόρος με πολυετή πείρα στα οικονομικά και τραπεζικά θέματα,

   διότι διετέλεσε νομική σύμβουλος ελληνικών τραπεζών για πάνω από 10 χρόνια. Έχει σπουδάσει στην Ελλάδα, αλλά μετεκπαιδεύτηκε στην Μ. Βρετανία.

   Κ. Γεωργοσοπούλου όπου βρεθούμε ο κόσμος κατηγορεί απροκάλυπτα πλέον την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων.

   Κατηγορεί τους πολιτικούς για το Έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας και της Απιστίας. Συνηγορούν ότι οι δανειστές, πολιτικοί, τράπεζες και νομοθέτες δρουν κατά συναυτουργία από κοινού και ξεχωριστά, ως Εγκληματική οργάνωση κι ότι κατά Παράβαση Καθήκοντος εκτελούν προσχεδιασμένα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας αλλά και οδηγούν τους Έλληνες στην φυσική τους εξόντωση. Ποια είναι η γνώμη σας;

   Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Με την ευκαιρία της σημερινής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όπου οι πρόγονοι μας είπαν το ΟΧΙ στους κατακτητές Γερμανούς και στις δυνάμεις του άξονα που θέλησαν να καταλάβουν στρατιωτικά και να καταλύσουν την Δημοκρατία στην πατρίδα μας,

   θέλω να πω τα εξής: όπως είπατε και εσείς προηγουμένως και η κ. Χαραλάμπους,

   τα τελευταία χρόνια ζούμε στην Ελλάδα και γινόμαστε εμείς οι ίδιοι πειραματόζωα και τα θύματα δύο τεράστιων εγκλημάτων που τελούνται ερήμην μας κατά συναυτουργία από το πολιτικό κατεστημένο και την διεθνή τραπεζοκρατία.

   Μιλάω βεβαίως για το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και το έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνικού λαού.

   Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχει στηθεί ένα σχέδιο, το οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό, ίσως κανείς δεν είχε καταλάβει, αλλά πλέον τώρα έχει ξεκαθαρίσει εντελώς πλέον ότι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχει καταληφθεί κάθε έννοια του Δικαίου, σχεδόν κάθε Άρθρου του Συντάγματος με μόνο σκοπό και στόχο, οι τράπεζες να καθίστανται όλο και πλουσιότερες και εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας να χάνουμε μέρα με την ημέρα τα ατομικά και κοινωνικά μας δικαιώματα, η πατρίδα μας να ξεπουλιέται και να χάνουμε πραγματικά τον ιδιωτικό μας πλούτο.

   Οι πολιτικοί, εκτελώντας εντολές, ως όργανα της Διεθνούς Τραπεζοκρατίας, τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουν ένα οργανωμένο σχέδιο με μοναδικό σκοπό να υφαρπάξουν από την πατρίδα μας την δημόσια περιουσία, αλλά να αποστερήσουν και από εμάς τους πολίτες από κάθε ιδιωτική μας περιουσία.

   Διαγραφή
  5. τσουνάμι. Το μαγνητικό πεδίο μας είναι αυτό που μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Είναι επίσης αυτό που μας προστατεύει από ισχυρούς ηλιακούς ανέμους που μεταφέρουν ακτινοβολία. Έχουμε ήδη εισέλθει κύκλο 24 και είναι προγραμματισμένο να φτάσει το ηλιακό μέγιστο κοντά στο τέλος του 2012! Αυτό είναι όταν ο ήλιος θα είναι το πιο ενεργός και έχει προβλεφθεί από πολλούς ειδικούς ότι ηλιακό μέγιστο ηλιακός κύκλος 24 θα μπορούσε να είναι ο πιο ισχυρός που έχει καταγραφεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.

   2012
   2012, 2012, μπλα, μπλα. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το 2012 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο χρόνο. Όλα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν τώρα, και πολλοί ειδικοί συμφωνούν τα χειρότερα που πρόκειται να συμβούν κάποια στιγμή κοντά στο τέλος του 2012! Προφητεία ή όχι, αυτά είναι τα γεγονότα. Θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά....και μην τα παρατήσετε ποτέ...ότι κι ' αν συμβεί, να ξέρετε ότι η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει...γήινα αδ - ελ - φια σας χαιρετώ...και χαίρομαι πού υπάρχουν γνήσιοι έλ - ληνες στην ΓΗ για να αντισταθούν όταν σημάνει η ώρα της Τ-ΕΛ-ΙΚΗΣ ΕΛ - ΥΣΕΩΣ! ....ΣΤΟΝ αδελφό πλανήτη των ΕΛ...ΕΧΟΎΜΕ ΚΙ ' ΑΛΛΟΥ ΑΔΈΛ΄ΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ και θα εργαστώ εδώ...πλέον (με βάση τον μητρικό μου πλανήτη α του αστερισμού του λαγού)....σας χαιρετώ και πάλι εγκαρδίως και ελληνοπρεπώς....και όσα είπα ίσχύουν εις το ακέραιο....σε λίγους μήνες....αρχίζουν τα γεγονότα...

   ΕΛΛΗΝΕΣ έρωσθαι και ευδαιμονείτε

   Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε οτί ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται! Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να
   σας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν...
   Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.


   ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ''ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ'' ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤE.....Α TRUΕMAN SHOW...

   ...JESUS SAVES...
   ...IΣΧΝΚΑ...

   ...Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...
   ...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...

   THEY LIVE ...WE SLEEP..

   ...Ο ΔΙΑΣΤΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...

   ...Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ TERRA-ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ...
   ...ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ...

   ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ...
   ......666......

   Διαγραφή
  6. ΗΡΘΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ,Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ..

   ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΟΛΙΑ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..

   ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ...

   http://alfeiospotamos.gr/?p=25775

   Διαγραφή
 3. ΜΩΡΗ 12ΘΕΗ ΑΔΕΡΦΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ????ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ,ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ??

   ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΜΙΣΗ,ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ,ΜΟΝΑΧΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ....

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΣ..

   ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ...

   ΥΓ
   ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ "12ΘΕΗ ΑΔΕΛΦΗ" ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΙ'ΟΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ 80% ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..

   ΟΠΟΤΕ ΤΑ "ΓΙΑΤΙ" ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

   Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ
   ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΤΟΝΙΣΑ ΤΗΣ!

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ; ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΑΠ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ.

   ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
   ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ!
   ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ.
   ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
   ...............
   ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.

   ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝ! ΤΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΛΕΣ
   ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
   ...............
   ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
   ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ!
   ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ!
   ΠΩΣ ΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛ-ΛΗΝΑΣ,
   ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑΣ!
   ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!
   .............................................
   .......................
   ...........
   ...ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
   .....
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΨΗΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ.ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
   ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΦΙΧΤΑ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.
   ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
   ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΟΝΗ.
   .......
   ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΥΘΕΙ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,
   ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.
   ......
   ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΕΙ,
   ......
   ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
   ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ.
   .....
   ΑΝ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ.
   Η ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.
   ΠΛΑΤΩΝ.

   ................ΜΟΡΦΕΑΣ.............

   Διαγραφή
  3. 4.03

   ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΔΙΧΟΝΙΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..

   ΠΑΣ ΣΕ ΕΞΟΧΗ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΟ ΤΑΒΕΡΝΕΣ Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ Η ΑΛΛΗ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΕΣ...
   ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΗΣΕ ΠΡΩΤΗ,ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

   ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ, ΚΛΠ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ...

   Διαγραφή
  4. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΟ Ξ/6

   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2016 - 1:28 μ.μ.
   Ουστ εβραικη κουτσουλια!!!
   Απάντηση
   Απαντήσεις

   Giannis Paterakis30 Οκτωβρίου 2016 - 1:32 μ.μ.
   ΠΕΣΤΟΥ ΤΑ ΠΕΣΤΟΥ ΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΜΕ 666...

   ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...

   Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2016 - 2:34 μ.μ.
   Πατεράκη , έσενα λέω Εβραική κουτσουλιά!!!
   Ευχαριστώ που μια φορά το παραδέχτηκες
   αυτό που είσαι!!!

   Διαγραφή
  5. ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ 10 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...

   ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑ??

   ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ??

   Διαγραφή
  6. ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΣΑΙ

   Διαγραφή
  7. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΣΑΣ!!!!

   Διαγραφή
  8. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??

   Διαγραφή
 4. ο 3.34 εβραιμη λεπρα του γυφτου σε ρωτησε κατι!!!!εσυ εβαλες ενα κατεβατο γυφτικα σκατα,ααν αυτα που τρωτε!!!!δεν τολμας να απαντησεις εβραικο αποβρασμα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο 3.34 σε ρωτησε κατι εβραιοσπορε γιατι δεν απαντας και σβηνεις και το σχολιο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΛΕΣ 5.59???ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ???ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!

   Διαγραφή
  2. Ρωταει τον πουστοπσωρα τωρα στο τηλεφωνο!!!ουστ εβραικα κατακαθια προδοτεσ δωσιλογοι!!!

   Διαγραφή
 6. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ (ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ) «Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ». ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.


  Εστιάζοντας στα τραγικά γεγονότα στη Γαλλία το περασμένο έτος ο VyacheslavKantor, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου (ECJ), ανέφερε ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης αντιμετωπίζουν μαζική διάκριση, τη μεγαλύτερη από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

  ”Η θέση των Εβραίων στην Ευρώπη σήμερα είναι η χειρότερη από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Εβραίοι έχουν καταληφθεί από φόβο και την πολύ πραγματική νέα Έξοδο των Εβραίων από την Ευρώπη”, είπε ο Kantor στον Πούτιν.

  Με βάση τις εκτιμήσεις του Kantor, υπήρξε 40% αύξηση των κρουσμάτων αντισημιτισμού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Κατηγόρησε την αύξηση του μίσους προς τους Εβραίους στην επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στην Ευρώπη, μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008.


  ((((υπήρξε 40% αύξηση των κρουσμάτων αντισημιτισμού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.))))

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ'ΕΣΑΣ ΛΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ,ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ...

  ΕΣΥ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ...!!!!
  http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_997.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ?????

   Διαγραφή
  2. η κοτα η λυρατη παλι σβηνει σαν την πουτανα για να μη βλεπει ο κοσμος την προδοσια τους

   Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑ ΦΕΡΕΙ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕΙΣ...

   ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ...

   Διαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΩΤΗΡΑΣ!!!!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ!!!?!

   Διαγραφή
  5. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!!!!ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!

   Διαγραφή
  6. ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΒΡΑΙΕ..

   ΟΜΩΣ!!!!!!

   ((((υπήρξε 40% αύξηση των κρουσμάτων αντισημιτισμού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.))))

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ,ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ...!!!!!

   Διαγραφή
  7. ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ??

   ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΕΣΠΟΥΣΑΝ ΣΕ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ??

   ΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΙΑΚΩΒ..

   Διαγραφή
  8. Ουστ εβραικη κουτσουλια!!!
   Απάντηση
   Απαντήσεις

   Giannis Paterakis30 Οκτωβρίου 2016 - 1:32 μ.μ.
   ΠΕΣΤΟΥ ΤΑ ΠΕΣΤΟΥ ΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΜΕ 666...

   ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...

   Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2016 - 2:34 μ.μ.
   Πατεράκη , έσενα λέω Εβραική κουτσουλιά!!!
   Ευχαριστώ που μια φορά το παραδέχτηκες
   αυτό που είσαι!!!

   morfeas sky
   Δημόσια


   ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ !!

   ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
   ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!
   ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ !!
   ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ !!!!

   https://plus.google.com/+morfeassky

   Giannis Paterakis17 Οκτωβρίου 2016 - 4:59 μ.μ.

   Μόνο οι ραγιάδες θάχουν Ορνιθόδοξους αγίους? Ορίστε κι οι Κινέζοι έχουν και κάνουν ...θαύματα!

   https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14449989_1276598035718778_1461859027224710609_n.jpg?oh=e53f9b991e5f80df29377ccbbe632925&oe=585F1B67

   Διαγραφή
 7. ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΟΜΙΜΑ?????ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ "ΔΙΑΤΑΓΗ"!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ”Η θέση των Εβραίων στην Ευρώπη σήμερα είναι η χειρότερη από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Εβραίοι έχουν καταληφθεί από φόβο και την πολύ πραγματική νέα Έξοδο των Εβραίων από την Ευρώπη”, είπε ο Kantor στον Πούτιν.

  Με βάση τις εκτιμήσεις του Kantor, υπήρξε 40% αύξηση των κρουσμάτων αντισημιτισμού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Κατηγόρησε την αύξηση του μίσους προς τους Εβραίους στην επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στην Ευρώπη, μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008.


  ((((υπήρξε 40% αύξηση των κρουσμάτων αντισημιτισμού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.))))

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ'ΕΣΑΣ ΛΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ,ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εβραικο πορνιδιο γιατι δεν τους πληρωνει ο σωρρας τους δανειστες μονος του??αφου εληξαν τα ομολογα και εχει λεφτα???

   Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ??

   ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΕΣΠΟΥΣΑΝ ΣΕ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ??

   ΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΙΑΚΩΒ..

   Διαγραφή
  3. ΟΥΟΥΟΥ ΝΑΧΑΘΕΙΤΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ!!!!

   Διαγραφή
  4. ρεεε αυτοι θα σωσουν την ελλαδα?????οξω προδοτες των εβραιων!!!

   Διαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ??
   ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ...

   ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕΕΕΕ,ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ,ΙΧΝΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ...

   Διαγραφή
  6. ΑΠΕΙΛΗΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΦΛΗ ΑΔΕΡΦΗ?????ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?????ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΙΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ!!!!!!

   Διαγραφή
 9. ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ – ΒΙΚΥ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΝΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 28/10/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)
  http://alfeiospotamos.gr/?p=25775

  (αποσπασμα)

  Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Θέλω να δώσω και τον λόγο στην κ. Θεοχάρους που έχω δίπλα μου η οποία είναι οικονομολόγος και ας μας πει και εκεί από πού προέρχεται και ποια είναι η κατάρτιση της.

  Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Είμαι Ελληνο-αυστραλέζα, έχω γεννηθεί εδώ στην Μελβούρνη, έχω σπουδάσει στο…πανεπιστήμιο και είμαι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ε.ΣΥ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ 2.

  Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Κ. Θεοχάρους έχετε δει τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα. Εσείς, ως οικονομολόγος, μπορείτε να μας δώσετε την δική σας άποψη προς την φερεγγυότητα των τίτλων, των συναλλαγματικών που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία;

  Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Θα πω κάτι πολύ απλό: τα χρεόγραφα, είτε οι συναλλαγματικές που έχουν κατατεθεί από τον Α. Σώρρα, βρίσκονται αναρτημένα στις οθόνες του U.C.C1 δηλαδή τον Universal Commercial Code της Αμερικής.

  Το U.C.C1 είναι η εμπορική πλατφόρμα όπου καταχωρούνται όλες οι εμπορικές πράξεις σε σχέση με την Αμερική, αλλά και πέραν της Αμερικής, που έχει σχέση με αυτήν.

  Αναγνωρίζονται από την Federal Reserve Bank, δηλαδή την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής και τα αποτυπώματα από την οθόνη αυτή αναγνωρίζονται ως τραπεζικό τεκμήριο, όπως εμείς λέμε bank statements.

  Οι πράξεις που αφορούν το δημόσιο και ιδιώτη, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συγκεκριμένες Συναλλαγματικές αναγνωρίζονται ως Επιταγή πληρωμής, διότι, ότι η ίδια η Federal ελέγχει αυτές τις αξιώσεις και τις απορρίπτει εάν και εφόσον δεν αναγνωρίζονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι πασιφανές ότι όλοι εμείς οι άνθρωποι, όπως είπατε κι εσείς στην προηγούμενη εκπομπή, έχουμε μετατραπεί σε έναν Άυλο Τίτλο Χρέους στα χρηματιστήρια των δανειστών και είμαστε εσαεί σκλάβοι και υπηρετούμε αυτό το απύθμενο χρέος.

   Θα δώσω τον λόγο στην κ. Γεωργοσοπούλου. Η κ. Γεωργοσοπούλου είναι δικηγόρος με πολυετή πείρα στα οικονομικά και τραπεζικά θέματα,

   διότι διετέλεσε νομική σύμβουλος ελληνικών τραπεζών για πάνω από 10 χρόνια. Έχει σπουδάσει στην Ελλάδα, αλλά μετεκπαιδεύτηκε στην Μ. Βρετανία.

   Κ. Γεωργοσοπούλου όπου βρεθούμε ο κόσμος κατηγορεί απροκάλυπτα πλέον την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων.

   Κατηγορεί τους πολιτικούς για το Έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας και της Απιστίας. Συνηγορούν ότι οι δανειστές, πολιτικοί, τράπεζες και νομοθέτες δρουν κατά συναυτουργία από κοινού και ξεχωριστά, ως Εγκληματική οργάνωση κι ότι κατά Παράβαση Καθήκοντος εκτελούν προσχεδιασμένα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας αλλά και οδηγούν τους Έλληνες στην φυσική τους εξόντωση. Ποια είναι η γνώμη σας;

   Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Με την ευκαιρία της σημερινής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όπου οι πρόγονοι μας είπαν το ΟΧΙ στους κατακτητές Γερμανούς και στις δυνάμεις του άξονα που θέλησαν να καταλάβουν στρατιωτικά και να καταλύσουν την Δημοκρατία στην πατρίδα μας,

   θέλω να πω τα εξής: όπως είπατε και εσείς προηγουμένως και η κ. Χαραλάμπους,

   τα τελευταία χρόνια ζούμε στην Ελλάδα και γινόμαστε εμείς οι ίδιοι πειραματόζωα και τα θύματα δύο τεράστιων εγκλημάτων που τελούνται ερήμην μας κατά συναυτουργία από το πολιτικό κατεστημένο και την διεθνή τραπεζοκρατία.

   Μιλάω βεβαίως για το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και το έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνικού λαού.

   Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχει στηθεί ένα σχέδιο, το οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό, ίσως κανείς δεν είχε καταλάβει, αλλά πλέον τώρα έχει ξεκαθαρίσει εντελώς πλέον ότι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχει καταληφθεί κάθε έννοια του Δικαίου, σχεδόν κάθε Άρθρου του Συντάγματος με μόνο σκοπό και στόχο, οι τράπεζες να καθίστανται όλο και πλουσιότερες και εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας να χάνουμε μέρα με την ημέρα τα ατομικά και κοινωνικά μας δικαιώματα, η πατρίδα μας να ξεπουλιέται και να χάνουμε πραγματικά τον ιδιωτικό μας πλούτο.

   Οι πολιτικοί, εκτελώντας εντολές, ως όργανα της Διεθνούς Τραπεζοκρατίας, τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουν ένα οργανωμένο σχέδιο με μοναδικό σκοπό να υφαρπάξουν από την πατρίδα μας την δημόσια περιουσία, αλλά να αποστερήσουν και από εμάς τους πολίτες από κάθε ιδιωτική μας περιουσία.

   Διαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Η ΚΛΑΝΙΑ

   Διαγραφή
  3. πολυ σπουδαια και διαφωτιστικα αυτα που μας ειπε η Κα Γεωργοσοπουλου, πρωτη φορα τ' ακουμε....
   μονο απο την κυρα κατινα την γειτονισα τα ειχαμε ξανακουσει
   γιατι ο ψωρρας δεν πληρωνει ο ιδιος τους δανειστες με τα δισεκατομμυρια του, αχνα
   τι να πει; οτι τα δις ειναι πετσινα και να χασει το μεροκαματο..

   Διαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ...

   ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

   ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ??

   ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Διαγραφή
  5. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ???ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.!!!!!!!!ΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ!!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!ΓΥΦΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ!!!!

   Διαγραφή
  6. αν σε πυροβολησω με την καραμπινα απο τα πεντε μετρα στο κεφαλι και γεμισει ο δρομος σκατα τι νομιζεις θα μου κανουν;
   θα με δικασουν για ζωοκτονια ή θα μου βαλουν προστιμο για ρυπανση δημοσιου χωρου;
   εγω νομιζω το δευτερο
   ρε γελοιε ηλιθιε υπασπιστη του γυφτου γιατι δεν απαντας στην ερωτηση;
   τι να απαντησεις, οτι τα δισεκατομμυρια του γυφτου ειναι αερας κοπανιστος;

   Διαγραφή
  7. για πολυ γιαουρτωμα ρε παιδια αυτοι οι γυφτοι!!!!δεν ξερουν να πουν ενα ψεμα της προκοπης!!!!ρε πουστη που τα βρισκει αυτα τα θεατρα παναγια μου!!!

   Διαγραφή
  8. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ???ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΗΡΩΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.!!!!!!ΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!!!ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ COPU ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΦΟ!!!!!

   Διαγραφή
  9. πατερακη παλι τα ιδια???κατεβαζεις σχολια?????εσυ??????που θελεις 20 καζακηδες????

   Διαγραφή
  10. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΑΣΟΝΟ!!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!!!!

   Διαγραφή
 10. Ο ΜΟΡΦΕΑΣ - ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ
  ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]