Οι κόκκινες μούμιες στα σχολεία με εγκύκλιο Φίλη

γράφει ο Νίκος Β.
Νέα ήθη στα δημόσια σχολεία από φέτος με υπογραφή Φίλη. Αυτή είναι η φετινή εγκύκλιος του υπουργείου παιδείας που προσθέτει το κερασάκι στην τούρτα της αριστερής προπαγάνδας στην κατ' εξοχήν εθνικιστική εορτή της εποποιίας της 28ης Οκτωβρίου 1940:
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία την παραμονή της εθνικής επετείου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις ανωτέρω διατάξεις, παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων των σχολικών μονάδων όπως λάβουν υπόψη και αξιοποιήσουν μαρτυρίες επιζώντων του Αλβανικού Έπους, καθώς και επιζώντων Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.

Στο σχολείο των παιδιών μου την Πέμπτη πρωί οι γονείς ήρθαμε αντιμέτωποι για πρώτη φορά με ένα αποκρουστικό θέαμα στην έναρξη της καθιερωμένης σχολικής εορτής για την επέτειο του ΟΧΙ. Μια γηραιά κυρία επισκέφθηκε για πρώτη φορά το σχολείο μας για να εξιστορήσει τις προσωπικές της αναμνήσεις από την εποχή εκείνη. Η καλεσμένη εξωσχολικός ήταν η κα Αθηνά Λάτση εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης ΠΕΑΕΑ όπως αναγραφόταν στο εορταστικό πρόγραμμα που μας διαμοιράστηκε. Αυτό που δεν αναγραφόταν στο πρόγραμμα, αλλά ο διευθυντής συμπλήρωσε προφορικά στον πρόλογό του, ήταν και η ιδιότητά της ομιλήτριας ως αγωνίστριας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος ΔΣΕ. Η επισήμανση αυτή αλλά και το επίθετό της ενεργοποίησε αμέσως την μνήμη μου και θυμήθηκα τα ανοσιουργήματα του 11ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης προ διετίας, οπότε και αποφάσισα να απομακρύνω τα παιδιά μου και να τα φέρω στο 2ο δημοτικό σχολείο.


Σέβομαι όλους τους ηλικιωμένους συμπολίτες μου, πόσο μάλλον μία αυτόπτη μάρτυρα η οποία προσφέρθηκε αφιλοκερδώς, θέλω να πιστεύω, να ενημερώσει τα τέκνα μου και τους συμμαθητές τους πάνω στα ιστορικά γεγονότα της εθνικής μας εποποιίας. Δεν θα σταθώ στον λόγο της τον οποίο παρακολούθησα έως του σημείου που χρέωσε εξολοκλήρου την εθνική αντίσταση στο ΚΚΕ. Από εκεί και ύστερα εγκατέλειψα την αίθουσα αηδιασμένος και εξαιτίας των αναμνήσεών μου από το προηγούμενο δημοτικό σχολείο και την θητεία της κόρης της Βιολέτας Λάτση στο προεδρείο του συλλόγου γονέων. Δείτε τα πεπραγμένα της σε παλαιότερη ανάρτηση εδώ. Δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ και να κατηγορήσω την κα Αθηνά Λάτση ως ανιστόρητη εφόσον πρόκειται για παλαίμαχο στέλεχος του ΚΚΕ και ως εκ τούτου η διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας είναι συνειδητή της επιλογή. Άλλωστε η ίδια δεν πήρε μέρος στην εθνική αντίσταση επειδή ήταν νεοτάτη όπως παραδέχθηκε, συνεπώς οι γνώσεις της για την Εθνική Αντίσταση προέρχονται είτε από βιβλία είτε από τον σύζυγό της και τον πεθερό της, όπως και μας είπε σχετικά. Ο ΔΣΕ για τον οποίο η κα Λάτση είναι υπερήφανη, έβαλε σε εφαρμογή το 1948 το τερατώδες σχέδιο του "παιδοφυλάγματος" κατά το ίδιο το ΚΚΕ ή παιδομαζώματος κατά τον υπόλοιπο ελληνικό λαό. Μέσα σε 1 χρόνο ξεσπίτωσε με την βία 28.000 Ελληνόπουλα στέλνοντάς τα στους "κομμουνιστικούς παραδείσους" μακριά από τους γονείς τους, να εξυμνούν τον Στάλιν. Φρονώ επίσης πως κατά την πρόσφατη περίοδο της μεταπολίτευσης το ΚΚΕ ξανάρχισε νόμιμα ένα ιδεολογικό παιδομάζωμα πλην όμως νομότυπο. Αυτή την φορά δίχως την χρήση βίας αλλά με τον πακτωλό χρημάτων και την πανίσχυρη βιομηχανία της προπαγάνδας που διαθέτει. Οι εκπαιδευτικοί κι οι γονείς έχουμε το χρέους να προτάξουμε την ιστορική αλήθεια φράζοντας τον δρόμο στο ψεύδος. "Ουδέν ψευδές να λέγει, ουδέν αληθές να σιωπά".
Η παρουσία της κας Αθηνάς Λάτση και άλλων "κόκκινων μουμιών" στις σχολικές εορτές των δημόσιων σχολείων είναι τα νέα ήθη του υπουργείου της κομμουνιστικής συγκυβέρνησης. Η επέτειος του ΟΧΙ που εκστόμισε ο κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς την 28ης Οκτωβρίου 1940 στους κατακτητές και μετουσίωσε σε εποποιία σύσσωμος ο ελληνικός λαός, πρέπει πάσει θυσία να μεταλλαχθεί σε άθλο και θρίαμβο του αντάρτικου στρατού του ΚΚΕ. Με την διαφορά πως τα στελέχη και ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Ζαχαριάδης, καλούσε τους Έλληνες φαντάρους να μην συμμετάσχουν στον κατακτητικό πόλεμο του μοναρχοφασίστα Μεταξά εναντίον της Αλβανίας τον Οκτώβριο του 1940! Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε πως υπάρχει ο πραγματικός σύνδεσμος των ομάδων Εθνικής Αντίστασης ΠΣΕΑΟ που εκπροσωπεί 13 διαφορετικές αντιστασιακές οργανώσεις, αντί για την ΠΕΑΕΑ που εκπροσωπεί τις εξής…μία: το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ. Εννοείται ασφαλώς πως όλες οι υπόλοιπες αντιστασιακές οργανώσεις της εποχής χαρακτηρίζονται συλλήβδην ταγματασφαλίτες από το ΚΚΕ, του Ελληνικού Στρατού συμπεριλαμβανομένου! Προφανώς όμως ο ΠΣΕΑΟ δεν επιχορηγείται από το κράτος ή κάποιο κόμμα όπως η ΠΕΑΕΑ με αποτέλεσμα να είναι παντελώς άγνωστος ακόμη και στο διαδίκτυο. Πώς λοιπόν να αναζητηθεί κάποιος εκπρόσωπός του για να μιλήσει στις σχολικές εορτές για την πραγματική ιστορία της Εθνικής Αντίστασης στην περίοδο της κατοχής;Μοιραία οι διευθυντές των σχολείων που θα αναζητήσουν τελευταία στιγμή κάποιον επιζώντα ή εκπρόσωπο οποιασδήποτε αντιστασιακής οργάνωσης θα πέσουν επάνω στα καλοδιατηρημένα γραφεία της ΠΕΑΕΑ και τις "κόκκινες μούμιες που αντιστάθηκαν στους Ναζί και τους Άγγλους ιμπεριαλιστές για να απελευθερώσουν την Ελλάδα το 1944". Το παιχνίδι του Φίλη είναι δυστυχώς στημένο από τα αποδυτήρια. Νικήτρια είναι πάλι η κόκκινη προπαγάνδα. Χαμένη είναι ξανά η εθνική μνήμη και η διάδοση της ιστορικής αλήθειας στα ελληνόπουλα.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

 1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ-ΕΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ-ΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ-ΕΣ.
  ΤΟ "ΟΧΙ" ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ 1940 ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Α-Π-Α-Τ-Η ΣΑΝ ΤΟ [ΟΧΙ] TOY ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΤΟΥ 2015 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ [ΝΑΙ] ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΩ ΜΟΝΙΜΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ,ΕΥΘΗΣ ΕΞ-ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΟ"ΕΛΛΑΔΟΣ", ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΠΕ] Ο ΕΔΩ ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 2% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΟ-"ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣΟΝΩΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ--->
  http://www.filedropper.com/pr307web
  ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ [ΣΑΛΟΝΙΑ],"ΟΧΙ" ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟ 1940 ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΠΕΝ---ΙΤΟ ΜΟΥΣΟ----ΛΙΝΙ ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ,ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ-ΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ - ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-ΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ-ΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-ΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ-ΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ-ΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ'Ι'ΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 6.500.000 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ (ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ,ΚΑΙ ΑΤΟΦΙΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ)ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΝΕΟ"ΕΛΛΑΔΑ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΤΣΕ'Ι'ΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .
  ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ 1940 ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΕΚ-ΤΩΝ Η.Π.Α. ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ,ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ,ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΩΝ Κ.Λ.,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΔΩ (ΕΜΦΥΛΙΟΣ-ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΙΝΩΣ).
  ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ,ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ """ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ""" ΤΟΥ ΝΕΟΥ"""ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ""" ΚΡΑΤΟΥΣ?ΜΑ ΜΕ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΤΟΥ ΝΕΟ """ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ""" ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ-ΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ [ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ [ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ] ΧΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΔΩ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΝΕΟ"""ΕΛΛΑΔΟΣ""") ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ (ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ-4ο ΡΑ'Ι'Χ- Ε.Ε.) ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ,ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΕΔΩ ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. https://mega.nz/#!hJJxWarB!fx7WHPxx0GGU_Pt120mCzU_g7OragcbAumBAqgfwbAk
   ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ "ο διοικητης τα σχολια περιτα" -->https://1drv.ms/u/s!AmjvI_FttCqKiV1olcqafWM-BoAm
   ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ --->
   https://www.youtube.com/watch?v=7fBsLSaqIBA
   http://oladeka.com/2016/10/οι-δοσίλογοι-της-κατοχής-1940-44-τα-γνωστά-μ/
   http://original-fippak.blogspot.gr/2014/08/blog-post.html
   ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ-ΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ-ΕΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΔΩ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
   :{{O ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ}} ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΡΧΑΟΕΛΛΗΝΙΚΟ :{{ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ}}.
   ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΑΣ (ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΟΛΩΝ) ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΑΓΟΙ (ΤΡΑΓΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΤΑΓΟΙ (ΤΡΑΓΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ) ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ-ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ "ΠΡΕΖΑ" ΟΤΙ :{{ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ}}.-
   ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-->
   http://www.filedropper.com/file_590

   Διαγραφή
 2. Αυτές τις αλήθειες πότε θα σου τις πουν;

  1) Η ιστορία έγραψε ότι, όταν ο Μεταξάς πολεμούσε τον φασιστικό άξονα (Ιταλίας-Γερμανίας) στα ελληνοαλβανικά σύνορα, οι σταλινιστές ήσαν σύμμαχοι με τον Χίτλερ και απολάμβαναν την φ ι λ ί α τους με το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ (23 Αυγ. 1939).

  enet.gr/?i=news.el.article&id=233988

  2) Λίγες μέρες μετά την υπογραφή του ανωτέρω συμφώνου (1 Σεπτ. 1939) τα δυο φιλαράκια, ο Χίτλερ και ο Στάλιν, εισέβαλαν στην Πολωνία και την μοίρασαν για πάρτη τους.

  http://clubs.pathfinder.gr/ilovepoland/344002

  3) Λιγάκι αργότερα, στις 30 Νοεμβρίου 1939, το φιλαράκι του Χίτλερ, ο Στάλιν, εισέβαλε στην Φινλανδία, αλλά έπαθε πανωλεθρία, γιατί οι αξιωματικοί του Ρώσικου στρατού υστερούσαν σε εμπειρία (είχε παλαιότερα εκτελέσει ή φυλακίσει 30.000 έμπειρους αξιωματικούς).

  https://el.wikipedia.org/wiki/Ρωσοφινλανδικός_πόλεμος_του_1939

  4) Σημειωτέον ότι την φιλία τους δεν την έσπασε ο Στάλιν, άλλα ο Χίτλερ, όταν επιτέθηκε στη Ρωσία το 1941 !!!

  5) Ο Στάλιν εξόντωσε 20.000.000 πολιτικούς αντιπάλους του !!!

  topontiki.gr/article/138083/i-staliniki-periodos-apo-tis-metarrythmiseis-stis-ekkathariseis-kai-tis-dikes

  Οι σύντροφοι Χρουστσόφ και Τρότσκι επιβεβαιώνουν τα σταλινικά καμώματα
  marinisbooks.gr/title39.htm

  6) Ο Μάο εξόντωσε 45.000.000 πολιτικούς αντιπάλους του !!!

  tovima.gr/world/article/?aid=355168

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
  Ανώνυμος31 Οκτωβρίου 2016 - 6:39 μ.μ.

  Ανώνυμος31 Οκτωβρίου 2016 - 6:40 μ.μ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>>>


  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2014/11/blog-post_50.html

  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4492.html
  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/01/blog-post_7927.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟ ΜΕΤΑΞΑ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" ,ΒΕΛΟΥΧΙΟΥΤΕΣ,Κ.Τ.Λ.,Κ.Τ.Λ.
   https://el.wikipedia.org/wiki/Ιστορία_των_Εβραίων_στη_Θεσσαλονίκη#.CE.9C.CE.B5.CF.84.CE.B1.CE.BE.CE.B9.CE.BA.CE.AE_.CE.B4.CE.B9.CE.BA.CF.84.CE.B1.CF.84.CE.BF.CF.81.CE.AF.CE.B1_.CE.BA.CE.B1.CE.B9_.CE.BF.CE.B9_.CE.95.CE.B2.CF.81.CE.B1.CE.AF.CE.BF.CE.B9_.CF.84.CE.B7.CF.82_.CE.98.CE.B5.CF.83.CF.83.CE.B1.CE.BB.CE.BF.CE.BD.CE.AF.CE.BA.CE.B7.CF.82
   Μεταξική δικτατορία και οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
   Ένα μηνά μετά το πραξικόπημα ο Ιωάννης Μεταξάς επισκέφθηκε στη Θεσσαλονίκη κατά την οποία έκανε δηλώσεις καθησυχαστικές προς τους Εβραίους τονίζοντας τη συμβολή τους στην γενικότερη πρόοδο της Ελληνικής κοινωνίας. Ο γενικός αντικομμουνιστικός λόγος του καθεστώτος δεν ταύτιζε τον κομμουνισμό με τον εβραϊσμό.[168] H εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης με τη σειρά της καλλίεργησε ανάλογη στάση προς το καθεστώς: ο αρχιραβίνος της πόλης παρέθεσε δεξίωση στον Κώστα Κοτζιά και έγιναν εκδηλώσεις από την Μακάμπι, ενώ στον αποκριάτικο χωρό του Εβραϊκού Κεφαλαίου ανακοινώθηκε η εγγραφή του Μεταξά στη Χρυσή Βίβλο της Παλαιστίνης. Ο αρχιραβίνος Κόρετς στις δημόσιες δηλώσεις του συνέδεε το ελληνικό και ισραηλιτικό στοιχείο στα πλαίσια του Νέου Κράτους. Εν όψει της εορτής του Ιουδαϊκού Πάσχα η κυβέρνηση ενίσχυσε οικονομικά άπορες Ισραηλιτικές οικογένειες της Θεσσαλονίκης.[169] Το Μεταξικό καθεστώς διευθέτησε εκρεμή ζητηματα της κοινότητας: Το ένα ήταν το ζήτημα του νεκροταφείου ,για το οποίο η κοινότητα δέχτηκε να παραχωρήσει 33.000 τ.μ χωρίς αντάλλαγμα από τα οποία 12.300 τ.μ. παραχωρούνταν στο πανεπιστήμιο ενώ τα υπόλοιπα αποφασίστηκε να δεντροφυτευτούν και να μετατραπούν σε κλειστό πάρκο με κρατικά έξοδα ,ενώ το δημοτικό συμβούλιο θα διέθετε νέο χώρο στην κοινότητα για την ταφή των νεκρών. Το άλλο ήταν οι οφειλόμενοι φόροι των κοινοτικών κτηρίων στο Υπουργείο Οικονομικών για τα οποία η κυβέρνηση προχώρησε στις αναγκαίες αλλαγές με σκοπό κάποια από τα έσοδα να είναι αφορολόγητα. Τέλος, τα σχολεία της Αλιάνς δεν περιλήφθηκαν στον κατάλογο των ξένων σχολείων,αλλά εντάχθηκαν στην κοινότητα.[170] Οι λόγοι που υπαγόρευσαν τη στάση αυτή του Μεταξικού καθεστώτος ήταν οι εξής: η εβραϊκή μειονότητα δεν αναφερόταν σε εθνικό κράτος και επομένως δεν ήταν απειλητική για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Τον προσεταιρισμό της κοινότητας ήθελαν οι Ισπανοί και οι Ιταλοί και το καθεστώς ωστόσο ήθελε να αποφύγει. Επίσης η σταθερή οικονομική σχέση σε τραπεζικό επίπεδεο με την Μ. Βρετανία που επεδιώκε να έχει το καθεστώς, θα μπορούσε να εξασφαλισθεί εάν προσέγγιζε την ελληνική ισραηλιτική κοινότητα η οποία είχε καλές σχέσεις με κοινότητες του εξωτερικού και ιδιάιτερα της Μ. Βρετανίας. Επίσης δεν ήταν πλέον τόσο επικίνδυνοι οι Εβραίοι επειδή πια είχε χαλαρώσει η σχέση τους με τον Κομμμουνισμό.[171]

   Διαγραφή
  2. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_1205.html
   ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ [ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΚΙΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΔΙΑΣΗΜΑ" "ΕΠΙΣΗΜΑ" Η' "ΕΠΩΝΥΜΑ"->Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΟΣ] ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ (ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΗΦΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ)
   ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ (Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ "ΚΡΑΤΙΚΟΥ" ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ) ΤΥΠΟΥ : {{BΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ}}
   ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 6000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΦΑΝΕΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΙΗΣΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ : MΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 5οΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΑΣ (ΑΔΕΛΦΑΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑ) : Η εξουσία μεταφέρθηκε στο δρόμο, δηλ. σ' έναν τόπο δημόσιο, και έτσι εμείς την κυριεύσαμε.
   http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

   Διαγραφή
 4. Φίλε ότι και να πεις αυτοί δεν αλλάζουν μυαλά , θέλουν αίμα θέλουν εξουσία αυτή είναι η ιδεολογία τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ - ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΦΙΛΕ Η' ΦΙΛΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ-ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ (ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΦΟΛΑΣ - ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΗΤΩ ΕΛΛΗΝ (ΒΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ [ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ] ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ).ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ,ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΟ, ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ,ΣΤΟ ΤΙΜΙΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ.
   ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ (ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟΠΟΣ-ΧΩΡΑ),ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ-ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ.
   ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ?--> https://youtu.be/GXF0n6aojSc
   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗ, ΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
   Πρώτος ο Αρχιμήδης, βασιζόμενος στην δύναμη συμπίεσης του ατμού, κατασκεύασε εκτός από βαρούλκο κι ένα κανόνι. Απελευθερώνοντας απότομα τον συμπιεσμένο ατμό μέσα σε μια κατάλληλα διαμορφωμένη σωλήνα κατάφερνε να ρίχνει με αυτή μεταλλικά βλήματα σε αρκετά μεγάλες αποστάσεις περίπου 400 μέτρων. Οι διαστάσεις του ατμο-κανονιού ήταν αρκετά μικρές και για φορητή χρήση. Εντύπωση προκαλεί πώς και δεν εξαπλώθηκε απ’ τον στρατό μια τέτοια χρήση...
   http://www.crashonline.gr/με-πυγμη-και-ευφυϊα-τα-υπερόπλα-των-αρχ/
   http://www.hellinon.net/Ypertexnologia.htm

   Διαγραφή
  2. ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Η' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Η' ΛΥΚΕΙΟΥ,ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980-1990 ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ (ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ) ΟΤΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ (ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ). ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ) ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ "ΕΛΛΑΔΑ",ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕ!!!,ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ,Η' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΛΟΓΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΜΙΞΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΥΦΛΕΚΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ,ΕΔΩ->https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1
   ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙ ?ΤΟ ΝΙΤΡΙΚΟ ΚΑΛΙΟ,ΤΟ ΘΕΙΑΦΙ-ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ(ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΨΗΝΑΝ?) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΚΟΟΛΗ (ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΚΡΑΣΙ ΦΕΡΙΠΗΝ Η' ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ-ΤΣΙΠΟΥΡΟ ?)ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΡΟΥΤΗ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ-ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΝΤΙΑ Π.Χ. ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΒΡΟΝΤΗΣ!
   http://www.dailymotion.com/video/x4vmlmq_ancient-impossible-αρχαια-επιτευγματα-επ-05-αρχαια-iσχυρα-εργαλεια-nτοκιμαντερ_tv
   ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΜΑ ?ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΛΗ ΤΟΝ ΜΙΛΗΣΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ?->https://www.youtube.com/watch?v=6JwOQtfCMA8
   ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΔΩ .ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ,Σ.Σ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ.
   ΑΙΓΑΙΟ - ΠΤΥΩ = ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΤΥΕΙ Η' ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ (ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ). ΝΑ ΜΕ ΤΙ ΕΚΑΨΕ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ ΠΛΟΙΑ->
   https://www.youtube.com/watch?v=YTdfv1zLRoA
   ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ (ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΔΩ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΠΩΣ?
   1) ΜΕ ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ?
   2) ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ,ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ?
   3) ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ ,Κ.Τ.Λ.,Κ.Τ.Λ.?
   ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ?ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΙΤ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΛΕΟΝ (ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ,ΚΛΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ [ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ-ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΟΝΤΑ Π.Χ. ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ] ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,Κ.Τ.Λ.,Κ.Τ.Λ.,ΤΟ HAARP ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ [ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ,ΣΕΙΣΜΟΙ,Κ.Τ.Λ. ΚΑΤΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ HAARP]).

   Διαγραφή
  3. EIKAZETAI OΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΤΡΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΩΝΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10.000000 ΦΟΡΕΣ Π.Χ. ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΙΚΑΣΙΑ - ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ -ΜΗ-ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΠΕΡΕΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΣΥΝΟΧΗ,Π.Χ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΓΡΑΝΙΤΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΕΙΔΗ Π.Χ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ,ΤΗ ΓΗ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΙΝΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

   Διαγραφή
 5. ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΗΛΘΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ''ΒΑΡΟΣ''.....Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΚΛΥΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΞΑΚΟΥΣΤΟΥ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ EXTRA ΟΡΕΙΝΟΥ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ (ΠΑΝΤΑ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΑΡΑΛΗΦΕΙΣΑ ΠΟΣΟΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ''ΒΑΡΟΣ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΝΑΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 5-6 ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΡΑΨΑΝΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΟΧΛΗΣΗ'' ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.....ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΚΑΙ ΛΥΥΡΤΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΤΚΑ ΤΑΚΑ...ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΣ ΣΕ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]