Ο ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Τo παλιό πέθανε!! Το καινούργιο γεννήθηκε!! Ζήτω μας και εύγε μας!! Τόπος γέννησης το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο...
 Ημερομηνία γέννησης, η ημέρα μνήμης του θανάτου του Παύλου Μελά, του πρωτεργάτη του Μακεδονικού αγώνα. Το σύνθημα του νέου πολιτικού εξαμβλώματος, ένα παλαιό σύνθημα: “το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό”!!

  Παρόντες και παρούσες όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έβαλαν την υπογραφή τους στην σκλαβιά ενός γένους των Ελλήνων που ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι από την φάση του πειραματόζωου περάσαμε αισίως στην εποχή του νέο-μπολσεβικισμού με ολίγη δόση Σημιτοκρατίας, αλλά και με έντονο το στοιχείο του νεοκαραμανλισμού. Αυτού του εκπροσώπου των “Εξαρτημένων Ελλήνων” που ως παλιάτσος περιφερειακού θεάτρου της εποχής του ΄60, όταν περιδιάβαινε τα χωριά της Ελλάδος, χαιρετώντας τα πλήθη, φωνάζοντας εκκωφαντικά για να τον ακούσουν στην κάτω Ρούγα, στην πάνω Ρούγα, για να τον ακούσουν όλοι οι “χωριάτες” των διπλανών χωριών. Δονούνταν τα σωθικά του από ορμή και ευτυχία. Ξεχείλιζε ο “πατριωτισμός” του: Συντρόφισσες και Σύντροφοι… Ο νεομπολσεβικισμός προ των θυρών…

  Σε αυτό το Συνέδριο σηματοδοτήθηκε το τέλος των ιδεολογιών. Αντικαταστάθηκε από την “ιδεολογία” των Μνημονίων. Τα οποία θα έσκιζε ο κεντρικός συνομιλητής του Συνεδρίου Πάνος Καμμένος, τσάρος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και ο Πρωθυπουργός Αλεξέι Τσιπρόφ, συγνώμη Αλέξης Τσίπρας. Που θα χαιρετούσαν οι μελλοντικοί Υπουργοί του, του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Στον ανασχηματισμό που έρχεται…

  Νεομπολσεβικισμός λοιπόν, είναι εκείνο το δόγμα που ασπάζεται ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ και για να λέμε του στραβού το δίκιο έχει και ένα δικαίωμα καθώς θέλει όλα να τα αλλάξει στη χώρα. Να χτυπήσει τη διαφθορά, να δώσει στον κόσμο φαγητό, να δημιουργήσει ανάπτυξη και βεβαίως να εγκαθιδρύσει ένα μοντέλο Εξουσίας και μια νέα αναδιανομή πλούτου, για να φτάσει στο πολυπόθητο “κούρεμα” του δημόσιου χρέους. Ένα χρέος που πιθανότατα θα διαχειριστεί ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Χριστοδουλάκης με την πολλά βαρύ σενιόρα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου!! Ευτυχώς δηλαδή που δεν έδωσε το παρόν και ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Ωστόσο, το μεγάλο δώρο στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από την Νεοκαραμανλική πτέρυγα και τον Πάνο Καμμένο, που θέλει να πορευτεί μέχρι το τέλος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον “σύντροφο” Αλεξέι. Νεομπολσεβικισμός, το κράμα των πολιτικών παρατάξεων της Μεταπολίτευσης, που όλες αυτές τις δεκαετίες τα εκλεκτά στελέχη των ήταν οπαδοί της μείωσης της παραγωγής του εθνικού πλούτου και της δημιουργίας μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Αντιλαμβανόμενοι αλλά αγνοώντας ότι δημιουργείται τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας. Ότι η επάνδρωση των επιχειρήσεων – όσων απομείνουν - αντί να έρθει από σπουδαγμένα παιδιά Ελλήνων, θα έρθει από φτηνά εργατικά χέρια λαθροεισβολέων, αφού οι ίδιοι τους προσκαλούν στην Ελλάδα. Έτσι δεν είναι κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κύριε Προκόπη Παυλόπουλε;;; Αυτοί δηλαδή, που υπέγραψαν τα Μνημόνια. Άλλωστε, αυτό λένε και τα τρία Μνημόνια, που το καθένα έχει χρώμα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής αλλά και από όλους τους χώρους που βρέθηκαν στη γιορτινή ατμόσφαιρα του Φαληρικού Σταδίου!! Ο νεοκαραμανλισμός νίκησε, έχασε η Νέα Δημοκρατία… Ο νεομπολσεβικισμός, ο νεοκαραμανλισμός νίκησε!! Η Ελλάδα σώθηκε αλλά ο ασθενής Έλληνας πολίτης πέθανε!! Και την ίδια ώρα ο Διοικητής της Ευρωπαϊκής Τραπέζης (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι πιέζει για ανάπτυξη, μπας και μπει η χώρα σε ποσοτική χαλάρωση. Όταν το άλλο κόμμα, της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, χάνει την αίγλη του. Γιατί εκεί η εσωστρέφεια καλά κρατεί με μοναδικό νικητή τον μόνιμο Υπουργό Εθνικής Αμύνης που πουλάει νεοκαραμανλισμό  με μπόλικη δόση συντροφικότητας στον φίλο του Αλέξη Τσίπρα. Έτσι, για να μην μπορούν να ησυχάσουν όλες οι πατρογονικές δυνάμεις της ΝΔ, άλλοι από τον Σαμαρικό χώρο και άλλοι από τον δεξιό, πάλαι ποτέ πατριωτικό χώρο, που τόσα έχει τραβήξει…..

  Παρά ταύτα στην νέα Ελλάδα του τέλους των ιδεολογιών, του τέλους των ρουσφετιών - ίσως το μοναδικό καλό των Μνημονίων - και του τέλους της επίπλαστης ευημερίας, τόσο οι νεομπολσεβίκοι, όσο και οι νεοκαραμανλικοί έχουν ένα κοινό σημείο. Οι μεν πρώτοι βρήκαν την “εθνική” ταυτότητα με τις προκάτοχες ιδέες τους, καταλαμβάνοντας ζωτικό χώρο στην Επικράτεια, ενώ οι δεύτεροι, αργά κατάλαβαν ότι ο “Εθνάρχης” Καραμανλής, δημιούργησε στα πρώτα χρόνια της επάρατης Μεταπολίτευσης μια χώρα πολιτικού καθεστώτος, με μια διοίκηση που αξίες όπως, η ατομική ελευθερία, η Δημοκρατία, οι Θεσμοί, η Δικαιοσύνη πήγαν μονομιάς στα σκουπίδια… Άμεση λύση των προβλημάτων.

  Τώρα διά μαγείας θα λυθούν όλα τα προβλήματα της χώρας. Ο κόσμος θα πάρει ακόμη μια ανάσα με την τροπολογία για κούρεμα οφειλών σε δημόσια ταμεία αλλά και εξυγίανση των βιώσιμων επιχειρήσεων ώστε η χώρα να πορευτεί με θετικό δείκτη ανάπτυξης.

  Μια ανάπτυξη που θαααα… έρθει εν μέσω νέας φουρνιάς εισόδου λαθρομεταναστών και προσφύγων, με σύμμαχο τον Γερμανό Υπουργό Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ ο οποίος δήλωσε πως για να σωθεί η Ευρώπη θα πρέπει να στείλουμε τους πρόσφυγες στην Αφρική!!

  Είμαστε πεισματάρηδες και επιμένουμε… Οι υπογράφοντες το παρόν κείμενο, γνωρίζουμε ότι είμαστε πολύ ενοχλητικοί στην Εξουσία. Γνωρίζουμε ότι ενοχλείται από εμάς πάρα πολύ το Σύστημα και οι παγκόσμιοι εντολείς του.

  Γνωρίζουν ότι αγγίζουμε αλήθειες γιατί γνωρίζουμε πως σκέπτονται και από που παίρνουν εντολές. Γι΄ αυτό γνωρίζουν ότι για άλλη μια φορά θα δικαιωθούμε από την πραγματικότητα και τις εξελίξεις. Τους ενοχλούμε γιατί ξεμπροστιάζουμε τα μακιαβελικά σχέδιά τους. Γνωρίζουν ότι έχουμε καρδιά και ψυχή. Γνωρίζουν ότι δεν εξαγοραζόμαστε. Γνωρίζουν ότι δεν πουλάμε την ψυχή μας στο διάβολο για κανένα πολιτικό οφίτσιο. Γνωρίζουν ότι βλέπουμε μπροστά από τις εξελίξεις. Γνωρίζει αυτό το πολιτικό καθεστώς ότι ο λαός τους πήρε χαμπάρι. Γνωρίζει ότι η Κοινωνία βράζει και σύντομα ξημερώνει η Επανάσταση. Το γνωρίζουμε και εμείς…

  Η Ελλάδα ζει…
 Μοναδική ηττημένη αλλά όχι πεθαμένη στο νέο δόγμα που γεννήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 στο Φάληρο, η Ελλάδα!! Που όμως παρά τις ταλαιπωρίες και τις δοκιμασίες της από τα πειράματα της νεοναζιστικής Ευρώπης, διά μέσω των εντολοδόχων πολιτικών διαχειριστών της Πατρίδος μας, προκειμένου να την εξαλείψουν από τον χάρτη, εκείνη αντιστέκεται και σύντομα θα ορθώσει το ανάστημά της. Πριν οι νεομπολσεβίκοι ολοκληρώσουν την καταστροφή της. Ελπιδοφόρο μήνυμα, το ξύπνημα του κοιμώμενου γίγαντα. Του ελληνικού λαού. Που πρέπει όσο είναι καιρός να πάρει την Πατρίδα του πίσω!! Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου και Χρήστος Χατζηαναστασίου της “Ελλήνων Πολιτείας”
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. Φίλε ορισμένα απο τα λεγόμενά σου είναι σωστά , αλλά δυστυχώς όλα αυτά τα ωραία λόγια τα έχουν πει πολλοί πριν από σένα και τα έχουν κάνει και σημαία τους , αλλά όμως όταν ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και αυτοί ήλθαν στην εξουσία τα λόγια ξεχάστηκαν η γλύκα και η δύναμη της εξουσίας τους έκανε να απαρνηθούν πιστεύω ιδέες και αγώνες και όλα αυτά δεν είναι από την μια πλευρά αλλά από όλες τις πλευρές ΔΕΞΙΟΙ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΚΕΝΤΡΩΟΙ και πάει λέγοντας , γιαυτό φίλε άσε τα μεγάλα λόγια θέλω ΕΡΓΑ και οχι πτερρέοντα λόγια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ ΡΩΤΑΩ.

  ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ,ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ??
  https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/


  1=ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΒΟΥΛΗ,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

  2=Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»..

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ..!!!!

  ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ Α’262-17/12/2014 ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
  https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/11167801_1763872723836232_3473335247888286093_o.jpg

  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ
  http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

  ΕΤΣΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΙΨΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΤΕ ΤΕ ΠΑΙΔΙΑ??????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ΤΕΛΟΣ...!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ..!!!!
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8O37bmRsUnY

   ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ 100.000 ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΝ..

   Ευάγγελος Ηρακλείδης
   ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ...............ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ
   ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

   Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.
   Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ.

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΡΟΝΤΑ...

   Διαγραφή
 4. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΡΕ ΦΙΛΕ??ΝΑ ΠΑΩ ΝΑΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ'ΕΓΩ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ..δικαστικος

   ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ KONTRA CHANEL 12-10-2016

   ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ
   ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ..

   ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΖΟΜΠΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ


   https://www.youtube.com/watch?v=snhpj5SBvpk

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]