Ο πόλεμος στην Ουκρανία έγινε για να ξεχαστεί η πανδημία.





Του Jean-Pierre Aussant *  

 Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε τα βασικά. Και η ουσία είναι ότι ο πραγματικός λόγος για τον πόλεμο στην Ουκρανία (η χρονική στιγμή του οποίου στην πραγματικότητα πυροδοτήθηκε από την στάση του ΝΑΤΟ που ανάγκασε τον Πούτιν να αντιδράσει), είναι να μας κάνει να ξεχάσουμε, δημιουργώντας μια εκτροπή μεγάλης κλίμακας, ότι για Τρία χρόνια η ανθρωπότητα έχει συντριβεί από τα fake news covid και ότι οι άνθρωποι που ευθύνονται για αυτή τη σατανική παραπληροφόρηση που θα έχει προκαλέσει τόσα δεινά, δεν κρίνονται ακόμα και δεν καταδικάζονται.

Χωρίς να κάνουμε μια εξαντλητική λίστα, ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας υπενθυμίζοντας κάποιες καταστροφικές συνέπειες της επιχείρησης κορωνοϊού στον πλανητικό πληθυσμό:

1. Διπλασιασμός της πείνας στη γη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατό εκατομμυρίων ανθρώπων (πέθαναν όχι από τη γρίπη covid αλλά από τα μέτρα που ελήφθησαν για την καταπολέμησή της)1 .

2. Συντριβή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με την επιβολή του κουρελιού της υποταγής (μάσκα), που θα αφήσει μακροπρόθεσμα ψυχολογικά ίχνη, ιδίως δημιουργώντας ένα προηγούμενο «συμμετοχικής» υποταγής, κάτι που θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την επόμενη υποδούλωση μας.

3. Ηθική υποβάθμιση της ανθρωπότητας αναγκάζοντας τους πληθυσμούς να εμβολιάζονται με προϊόντα που όχι μόνο είναι επικίνδυνα, επειδή δεν έχουν δοκιμαστεί, αλλά και τα οποία είναι κατασκευασμένα από σειρές ανθρώπινων εμβρυϊκών κυττάρων (επομένως, απαιτούν, ανάντη, τον θάνατο εμβρύων στο πλαίσιο των αμβλώσεων). Αποδεχόμαστε την ιδέα να σκοτώνουμε αθώα όντα για να θεραπεύσουμε τους εαυτούς μας… (βαμπιρισμός μεταξύ γενεών)

4. Αμέτρητοι θάνατοι και πολύ σοβαρές παρενέργειες λόγω των εμβολίων Big-Pharma

5. Σε όλο τον κόσμο, αμέτρητοι ηλικιωμένοι πέθαναν μοναχικοί στο κρύο των νοσοκομείων χωρίς το δικαίωμα να συναντήσουν τον αγαπημένο τους για τελευταία φορά (και όλα αυτά δήθεν «για το καλό τους», που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο αφόρητα…).

6. Πτωχεύσεις, σπασμένες ζωές, αυτοκτονίες, άστεγοι κ.λπ.

7. Σπάσιμο του συμφώνου εμπιστοσύνης μεταξύ των πληθυσμών και των ηγετών τους γενικά (χωρίς το οποίο καμία κοινωνία δεν είναι βιώσιμη) και του ιατρικού επαγγέλματος ειδικότερα που, πρέπει να πούμε, θα συμπεριφερόταν κατά καιρούς σαν «σκύλα (αυτός, που , χάρη στις γνώσεις του, θα έπρεπε αντίθετα να ήταν στην πρώτη γραμμή της αντίστασης, όχι μόνο θα μας είχε εγκαταλείψει, αλλά θα είχε πάρει και ενεργά το μέρος του ψέματος…).

Σε μια εποχή που όλο και περισσότερα στοιχεία συσσωρεύονται και οι γλώσσες έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στελεχών της Big Pharma)2 για να καταγγείλει τη φάρσα του κορωνοϊού, τα αποβράσματα του διεθνούς κατεστημένου (η υπηρέτρια «για όλες τις χρήσεις» του Δαίμονα) δεν βρήκε τίποτα καλύτερο από το να μας επιβάλει αυτόν τον πόλεμο (το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να είναι πυρηνικό) για να ξεφύγει στην κρίση του.

Ο περιφρονητικός συλλογισμός των βασανιστών μας είναι απλός. Λένε στον εαυτό τους: «αφού ο λαός κατάφερε τόσο εύκολα να καταπιεί την εφεύρεση μας για το κορώνα, θα οργανώσουμε, για να μην τους πάει στο μυαλό να μας λογοδοτήσουν, δραματικά γεγονότα», κάτι που θα καταπιεί και αυτή. .

Του Jean-Pierre Aussant 

https://mytilenepress.blogspot.com

loading...